UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas Maheaatom Vaata postitust
    Kolmandaks - kõik kes kardavad et ei saa PokerStarsist enam homme oma raha kätte mitte mingit pidi kätte - jumal küll, tehke cashout ja jätkake mängimist Olympicus. Ei ole ju kunagi väitnud, et seda mingil juhul teha ei tohiks. Aga näiteks mina pole ühtegi oma kontot puutunud ja raha on mul näiteks nii Starsis, Trios, FT-s, Carbonis, Unibetis kui Everestis. Kas arvate, et kui ma tõesti näeksin oma rahadele hetkel reaalselt ohtu, oleksin ma sellega venitanud?

Endal 7 erineval saidil hetkel normaalsed summad. Olen üsna kindel, et kõikidel nendel saitidel on mu raha ohutumas kohas kui Olympic Onlines oleks.

Comment

• Toots_x
      Õpihimuline Mängur
      • Sep 2009
      • 320

Koerad võivad haukuda palju tahavad, karavan läheb ikka edasi.

Comment

• Tylos
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 340

Algselt postitas Toots_x Vaata postitust
        Koerad võivad haukuda palju tahavad, karavan läheb ikka edasi.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OTXxU0ihi8M&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OTXxU0ihi8M&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas blah
          yo kui ma lähen praegu pangast pokkeri$$$ sulas välja võtma võib mingeid probleeme tekkida? :P mingi 20k euri näiteks
          Olen kandnud ennem ja kannan ka tulevikus suuremaid summasid ühelt kontolt teisele. Ainukeseks probleemiks on X summast kehtima hakkav (ei mäleta summat) terrorismi - ja rahapesu tõkestamise seadus ning sel juhul pead pangas natuke aega pabereid täitma. Andma aru raha päritolu kohta, seosed saajaga jne.

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
          Ta peab maksma 5% vaid eesti mängijate rakest ju?! Palju parem alternatiiv üldse mitte (ebaseaduslikult eestis) teenuse pakkumisele eestlastele.

Samuti sa väidad igas postis, et eesti turg on olematu, aga see ei ole ju tõsi. Mina üksi maksin eelmine aasta kaugelt üle 20k$ reiki starsile ja 10k$ FTPle. Eestlastest NL100-200+ grindereid nendel saitidel on rohkesti, rääkimata tuhandetest mikrogrinderist ja müürsepast.

Lisaks kui Stars ja FTP tõesti muretseks eesti litsentsi, saaksid nad endale kõik kliendid tubadest, millel tõesti pole +ev eesti litsentsi muretseda (cakes/pacificus/everestis on eestlasi arvukalt).
          Eesti turg ei ole kindlasti olematu vaid see on suurem, kui tavamängija oskab arvata.

Comment

• blah
            Jube Noob
            • Jul 2009
            • 185

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Olen kandnud ennem ja kannan ka tulevikus suuremaid summasid ühelt kontolt teisele. Ainukeseks probleemiks on X summast kehtima hakkav (ei mäleta summat) terrorismi - ja rahapesu tõkestamise seadus ning sel juhul pead pangas natuke aega pabereid täitma. Andma aru raha päritolu kohta, seosed saajaga jne.

Eesti turg ei ole kindlasti olematu vaid see on suurem, kui tavamängija oskab arvata.
            lol ya ma arvasin et eestis mängijaid mingi 10kond aga krt juba starsis oli freerollidel üle 1k inimese kenasti. 99% on nagunii bustod ja töötud.

Comment

• kilu6
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1305

Kui tehingu tegemisel või pikemaajalise lepingu sõlmimisel tasutakse sularahas alates 200 000 kroonist, peab tehingu tegija ja teda esindav isik esitama isikut tõendavad dokumendid, volikirjad ja nõudmisel selgitama lepingu sõlmimise eesmärke.

Kui isik ei esita nõutavaid dokumente, ei anna teavet enda ja tehingust tegelikult kasusaava isiku, tehingu tegemise eesmärkide või varade legaalse päritolu kohta, peab tehingu teine pool keelduma lepingu sõlmimisest või tehingu tegemisest.

Seadust rakendatakse ja eelloetletud infot küsitakse ka juhul,
              kui tehinguid tehakse telefoni või Interneti vahendusel.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Sularaha? ma räägin kandest.

Comment

• Sebastian_du
                  Klubi Liige
                  • Jul 2009
                  • 232

Kandel on see sama 200k nõue. Ei oska isiklikult komenteerida aga tutaval oli esimesel korral kohe MTA personaal audit. Seletas ära, et pokker ja suurt midagi ei nõutud ja edaspidi jäeti rahule AGA seadus oli teine ju siis.

Comment

• Maheaatom
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 958

Mina soovitan alates selle aasta algusest võimalusel üldse kommertspankasid vältida, v.a. juhul kui tegemist on Eesti pangaga ja mängite Eestis litsenseeritud toas (hetkel vaid Olympic Onlines). Asi pole ainuüksi võimalikus rahapesus, vaid välisriikidest saadud tulus, mille pealt peaks idee poolest tasuma tulumaksu. Et seda siiani pole nõutud, tuleneb faktist, et online-mängud ei olnud 2009. aasta lõpuni seaduslikult reguleeritud ning nendest puudus ametkondadel ülevaade. Aga sellest aastas alates seadus muutus ning võib karta, et ka MTA tegevus. Selle "probleemi" lahendus peitub e-walletites: MB ja Neteller.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Sebastian_du Vaata postitust
                      Kandel on see sama 200k nõue. Ei oska isiklikult komenteerida aga tutaval oli esimesel korral kohe MTA personaal audit. Seletas ära, et pokker ja suurt midagi ei nõutud ja edaspidi jäeti rahule AGA seadus oli teine ju siis.
                      Just tulin pangast ja tegin üpriski suure kande. 15 minutit käte väristamist, paberite täitmist ja oledki X eeki võrra vaesem.

EDIT: pidi aru andma, kust võit tuli. Siis ütlesin, et pokkerioma - läks ka kirja, küsiti dokumenti on. Ütlesin, et ei ole. Käidi tagaruumis ära ja öeldi, et sellel ei olegi vaja.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Maheaatom Vaata postitust
                        Mina soovitan alates selle aasta algusest võimalusel üldse kommertspankasid vältida, v.a. juhul kui tegemist on Eesti pangaga ja mängite Eestis litsenseeritud toas (hetkel vaid Olympic Onlines). Asi pole ainuüksi võimalikus rahapesus, vaid välisriikidest saadud tulus, mille pealt peaks idee poolest tasuma tulumaksu. Et seda siiani pole nõutud, tuleneb faktist, et online-mängud ei olnud 2009. aasta lõpuni seaduslikult reguleeritud ning nendest puudus ametkondadel ülevaade. Aga sellest aastas alates seadus muutus ning võib karta, et ka MTA tegevus. Selle "probleemi" lahendus peitub e-walletites: MB ja Neteller.
                        +1.

See aasta ei ole ühtegi krooni panga-arvele kandnud. Õigemini olene aga väljakande tegin 2009-nda aasta lõpus ning väljakanne venis kaks nädalat.

Aga suurtemate ostude puhul peate anyway kasutama kodumaiseid pankasid :(

Comment

• kilu6
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1305

Sularaha? ma räägin kandest.
                          Oli jah sularaha seal millegipärast. Otse seadusest:

RAHAPESU JA TERRORISMI RAHASTAMISE TÕKESTAMISE SEADUS
                          ...

2. peatükk
                          ISIKUSAMASUSE TUVASTAMINE

§6. Üldine isikusamasuse tuvastamise kohustus

(1) Krediidi- ja finantseerimisasutus on kohustatud tuvastama isikusamasuse kõigil isikutel või nende esindajatel, kes sooritavad sularahata tehingu üle 200 000 krooni või sularahatehingu üle 100 000 krooni.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

tellisin MB krediitkaardi ära, tõenäoliselt asjalik otsus :).
                            Viimased mitmed-mitmed kuud liigutan rahasid enivei moneybookersi kaudu :)

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Kui sa kannad MB-st raha lõpuks pangakontole ja sealt edasi teed suurema tehingu pead ikka ju andma infot rahapäritolu kohta. Sa ei saa ju öelda, et oh ärkasid üks hommikul ning nägid postkastis kirja ,et $100,000 laekus MB kontole saudi araabiast Marun Halam Anduri käest.

Comment

• kilu6
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1305

Moneybookers:

What the UK law requires:

* We may be required to verify your identity and address.
                                * We are required to keep full records of all transactions together with identification provided.
                                * We are required to monitor any unusual or suspicious transactions of any size.
                                * We have a legal obligation to report to the Serious Organised Crime Agency (SOCA) any suspicious transaction.

Ühesõnaga sama, mis kõikidel pankadel.
                                Last edited by kilu6; 03.03.10, 09:27.

Comment

Working...