UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dogers
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2500

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas onuark
    haha, ma ei saa aru miks te seletate et keegi ei võta teie raha ära, ärge kartke.

Ilmselge et ma ei karda oma rahast ilma jääda, pole kordagi kaalunudki seda varianti, et mu raha võetaks ära,kui jätan kauemaks.
    vaid ma ei mõista seda, miks ma peaks raha sinna jätma, kui ma tean, et ma ei saa järgmine aasta mängida.
    Kõik korrutavad, et alla 21. a ei saa next year mängida.
    Seega miks peaksin raha sinna jätma?

edit: Ma ei tea kes mainis esimesena seda, et keegi kardab rahast ilma jääda. Ma arvan et keegi valesti asjadest aru saanud.
    Sa üldse ei loe teemat või? KORDAN veelkord,juba sellest aastast EI VÕI alla 21. aastased mängida, miks Su rha veel cashouditud ei ole?

Comment

• onuark
      Pokkerihai
      • Oct 2009
      • 1760

miks kõik nii närvilised isiksused on? Badbiite saate samal ajal kui kirjutate siia? Tegelt seda nagunii, aga seletada ka võimalik rahulikult asju.

Igatahes olen seda teemat juba liiga palju lugenud, Ja mina olen saanud aru et alles next year on 21. a vaja olla. Ja seda juttu kõik rääkinud.

Aga kui juba sellest aastast siuke teema, siis ju savi. Ma igatahes rahul nüüd :D

Comment

• BuildUp
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2547

Algselt postitas onuark
        miks kõik nii närvilised isiksused on? Badbiite saate samal ajal kui kirjutate siia? Tegelt seda nagunii, aga seletada ka võimalik rahulikult asju.

Igatahes olen seda teemat juba liiga palju lugenud, Ja mina olen saanud aru et alles next year on 21. a vaja olla. Ja seda juttu kõik rääkinud.

Aga kui juba sellest aastast siuke teema, siis ju savi. Ma igatahes rahul nüüd :D
        Nii. Mina saan aru nii, et praegu tegelikult ei tohi juba alla 21. aastased mängida. Järgmine aasta jõustub uus seadus ning selle põhiline muudatus on see, et EV tahab hakata kontrollima raha liikumisi. See 21. aasta piir jääb samaks. Kuna alates jaanuarist saab hakata alles taotlema seda asja (pokkeritoad oma luba) ja nagu ma aru sain antakse neile 4 kuud aega. Seega mitte midagi ei tohiks muutuda, kuni EV ametnikud ei saa täielikku kontrolli.

Point on see, et veel ca pool aastat peaks saama kindlalt rahus mängida.

Olen ma õigel teel?!

Comment

• masterpuppet
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2094

jah bulidup JAH.

peduriidid. TSITEERIN OMA 16. LEHE posti. Ja kes nüüd ka aru ei saa, saadan kuradi kogu oma fucking rolli sulle kuradi ajuhiiiiiglane.

Uhh lugege ikka teema läbi. Ei ole mõtteti mingi 30 lehekülge sama jama ajada, aga olgu...

§ 5. Kaughasartmäng

(1) Kaughasartmäng on hasartmängu korraldamine viisil, kus mängu tulemus selgitatakse elektroonilisel seadmel ja mängija saab mängus osaleda elektroonilise sidevahendi, sealhulgas telefoni, Interneti ja ringhäälingu vahendusel.

§ 34. Piirangud hasartmängus osalemisele

(1) Hasartmängu mängija peab olema füüsiline isik. Hasartmängukorraldaja ei tohi sõlmida mängijaga krediidilepingut panuse tegemise võimaldamiseks ega võimaldada mängijal mängukohas krediidilepingu sõlmimist teise isikuga.

(2) Alla 21-aastane isik ei tohi õnnemängu, kaughasartmänguna korraldatavat õnnemängu ega osavusmängu mängida. Samuti on keelatud alla 21-aastasel isikul õnnemängu mängukohas viibida. Alla 21-aastane isik tohib viibida üksnes Eesti laevaregistrisse kantud reisijatevedu teostaval laeval asuvas õnnemängu mängukohas, kus asuval mänguautomaadil või mängulaual ei ületa suurim võimalik panus ühes õnnemängus osalemise õiguse saamiseks 10 eurot ja suurim võimalik ühe õnnemängu tulemusel saadav võit 2000 eurot.
          § 111. Seaduse jõustumine

(1) Seadus jõustub 2009. aasta 1. jaanuaril.

(2) Käesoleva seaduse § 22 lõike 1 punkt 4 ning §-d 26, 39, 52-56 ja 92-94 jõustuvad 2010. aasta 1. jaanuaril.

(3) Käesoleva seaduse § 37 lõige 1 jõustub 2010. aasta 1. jaanuaril.

(4) Käesoleva seaduse § 38 lõige 4, § 57 lõike 2 punkt 1 ja § 58 jõustuvad 2011. aasta 1. jaanuaril.

TRA OSTKE ENDALE ALGHARIDUS VMS; kui lugeda ka ei oska.

Comment

• Oliverk
            Moderaator
            • Nov 2008
            • 3016

Aga ka ma peaks oma rolli nüüd välja võtma igaks juhuks? Et 2010 jaanuar ei saa ju enam mängida?

Comment

• masterpuppet
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2094

Algselt postitas Oliverk
              Aga ka ma peaks oma rolli nüüd välja võtma igaks juhuks? Et 2010 jaanuar ei saa ju enam mängida?
              Sa kuse üldse herneid.

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas Oliverk
                Rolli ei oleks üldse pidanud tekkimagi, sest imo kehtis analoogne keeld juba ammu enne 2009 aasta jaanuarit, ainult paljudel oli väärarusaam, et online pokkerit ja kasiinot võib südamerahus pelada, kui samas live asjaga tegelemist ei üritatudki.

Comment

• Oliverk
                  Moderaator
                  • Nov 2008
                  • 3016

Mitte essugi ei saa aru mis sa ütlesid hetkel.

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Algselt postitas Oliverk
                    Mitte essugi ei saa aru mis sa ütlesid hetkel.
                    Ma ei tea täpset seaduse jõustumise kuupäeva, kuid igatahes juba 1996 oli alla 21 aastastel EW kodanikel keelatud mängida meie territooriumil hasartmänge. Minu jaoks on täiesti ebaoluline see serveri teema, lihtsalt riik ei vaevunud esialgu isegi irl teemaga tegelema.

Lisaks seega niipalju, et 2010 muutub asi kas kõigi jaoks või mitte kellegi jaoks.

Comment

• masterpuppet
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2094

Algselt postitas Imric
                      Ma ei tea täpset seaduse jõustumise kuupäeva, kuid igatahes juba 1996 oli alla 21 aastastel EW kodanikel keelatud mängida meie territooriumil hasartmänge. Minu jaoks on täiesti ebaoluline see serveri teema, lihtsalt riik ei vaevunud esialgu isegi irl teemaga tegelema.

Lisaks seega niipalju, et 2010 muutub asi kas kõigi jaoks või mitte kellegi jaoks.
                      Imric, 1995 aastal vastuvõetud seaduses ei olnud sellist mõistet nagu kaughasartmäng. Seega oli see kuni 2009 aasta 1. jaanuarini "wilderness", kus ei kehtinud ükski Eesti Vabariigi seadus.

HASARTMÄNGUSEADUS

Vastu võetud 14. 06. 1995. a seadusega (RT I 1995, 58, 1005), jõustunud 21. 07. 1995.

Muudetud järgmiste seadustega (vastuvõtmise aeg, avaldamine Riigi Teatajas, jõustumise aeg):

§4. Hasartmängude liigid

(1) Hasartmängud jagunevad:
                      1) õnnemängud - hasartmängud, mille tulemus määratakse täielikult juhuslikkusel põhineva tegevusega, kusjuures ühtlaselt jaotuvaid juhuslikke arve, millest mängu tulemus sõltub, saadakse kaardipaki, ruletiketta, täringu, elektroonilise või mehhaanilise mänguautomaadiga või muul viisil;
                      2) osavusmängud - hasartmängud, mille tulemus sõltub osaliselt mängija füüsilisest osavusest;
                      3) totalisaatorid - hasartmängud, mille tulemus määratakse osaliselt juhuslikkusel põhineva tegevusega, kus mängija teeb panuse spordivõistluse tulemusele ning mängukorraldaja on kohustatud võitjale või võitjatele maksma võidusumma, mille suurus sõltub sissemakstud panuste kogusummast;
                      4) kihlveod - hasartmängud, mille tulemus määratakse osaliselt juhuslikkusel põhineva tegevusega, kus mängija teeb panuse mingi sündmuse toimumisele või toimumata jäämisele ning mängukorraldaja kohustub võitjale või võitjatele maksma võidusumma, mille suurus sõltub mängija tehtud panusest ja enne sündmuse toimumist kindlaksmääratud võidusumma arvutamisel kasutatavast suhtarvust.

(2) Vaidluse korral on Vabariigi Valitsusel või tema poolt volitatud ministril õigus otsustada, millisesse hasartmängude liiki hasartmäng kuulub.

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Ma uurisin ühelt healt tuttavalt, kes teemaga kursis ja ta arvas, et kindlam oleks rahad välja võtta ikkagi. Eriti kui mängite Starsis NL-25s või NL-50s. Suuremate limiitide omi ei julgeta arvatavasti puudutada ning väiksemate limiitide vendadel pole piisavalt raha arvel. Ma vist teen enne jõululaupäeva juba cashoudi.

Comment

• Oliverk
                          Moderaator
                          • Nov 2008
                          • 3016

Ei usu. Ei tee cashouti. Täiesti umbluu jutt tundub. Oh võtame nl25 tüüpide raha ära. Ise ka usud mida räägid?

Ah krt Leveli leveldamine vist..

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Algselt postitas Oliverk
                            Ah krt Leveli leveldamine vist..
                            No way :P

Comment

• paskaak
                              Räme Fish
                              • Dec 2009
                              • 3

JOKK

Comment

• onuark
                                Pokkerihai
                                • Oct 2009
                                • 1760

Algselt postitas Vapsik
                                Ma uurisin ühelt healt tuttavalt, kes teemaga kursis ja ta arvas, et kindlam oleks rahad välja võtta ikkagi. Eriti kui mängite Starsis NL-25s või NL-50s. Suuremate limiitide omi ei julgeta arvatavasti puudutada ning väiksemate limiitide vendadel pole piisavalt raha arvel. Ma vist teen enne jõululaupäeva juba cashoudi.
                                Kes siis seekord vihase kommentaari annab ja kõik putsi saadab või algharidust ostma saadab.
                                Selles mõttes me teame kõik et kelleltki raha ära ei võeta, aga ehk lihtsalt mugavam kui raha välja võetud, et pärast protsess liiga aeglane ei oleks.
                                Noh mina igatahes ei ole veel otsustanud mida teha, kas jätta raha arvele või mitte ja seda täna ikka otsustada ei suuda :D
                                ärge näkku lööge, aitäh.

Comment

Working...