UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pahvak
    Pastilaa?? Ei!
    • Dec 2008
    • 4431

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Tolmuahviga päri. Väga nõme tegu nende poolt. Mu arust mängijatele selline muudatus midagi positiivset kaasa ei too ja praegu naerdakse minu kui kliendi peale (jah, ma mängin Starsis hetkel).
    Fullstacks have more fun.

Comment

• whippit
      Julm Donk
      • Nov 2009
      • 69

Riigikogu võib keelata krediitkaardi kasutamise kaughasartmängudes

http://www.ohtuleht.ee/446710

Comment

• emmimees
        Klubi Liige
        • Aug 2010
        • 2719

"TNS Emori poolt koostatud hasartmängu leviku uuringu kohaselt mängitakse taolisi mänge sugulastelt-tuttavatelt laenatud rahaga, jooksvate perekulude arvel, aga paraku kasvab aasta aastalt pangast või sms-laenukontorist laenu võtvate mängurite arv."

Ma ei mõista, mida krediitkaardi keelustamine siis muutma peaks paremaks. Aga jah, pange siis juba kõik kinni, kuradi hasartmängurid ma ütlen..

Comment

• adam_q
          Vana Tegija
          • Feb 2009
          • 1453

ma arvan et riik võiks pokkeriprod.com kinni panna - ainult õpetused teemal, kuidas mööda hiilida blokeeringutest ja räpased õpetused, kuidas teisi sõltlasi paljaks koorida

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Krediitkaarti kasutamine võiks igas valdkonnas olla keelatud :)

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
            ma arvan et riik võiks pokkeriprod.com kinni panna - ainult õpetused teemal, kuidas mööda hiilida blokeeringutest ja räpased õpetused, kuidas teisi sõltlasi paljaks koorida
            PokkeriProd.com ei toeta blokeeringutest kõrvale hiilimist ja ei ole kuskil selle kohta täpseid õpetusi andnud. Seda on teinud hooletud kasutajad, kes vastutavad oma postituste eest ise :)

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Fucking tilt jälle. Kui sõltlased hakkavad normaalsete inimeste elu häirima, siis on asi kergelt upside down. Võiks keelata alko, tubaka, rasvaste toitude ostmise krediitkaardiga. Kõik tekitavad tõsiseid probleeme.

Miks mina pean hakkama oma harjumusi muutma sellepärast, et sõltlane ei saa endaga hakkama?

Comment

• Pumper
                Klubi Liige
                • Mar 2009
                • 2359

Tolmuahv, minuarust Reel Estonia, ei rikkunud seadusi, kuna see loodi alles hiljuti ja hakkas tegutsema alles Eestis litsentsi saamise järgselt. Süüdi on ikka Pokerstars.com-i emafirma.

Comment

• tolmuahv
                  Klubi Liige
                  • Feb 2009
                  • 2502

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                  Tolmuahv, minuarust Reel Estonia, ei rikkunud seadusi, kuna see loodi alles hiljuti ja hakkas tegutsema alles Eestis litsentsi saamise järgselt. Süüdi on ikka Pokerstars.com-i emafirma.
                  Either way. Jättes jur. kehad jms sodi kõrvale, siis PS tegutses siin enne samamoodi ebaseaduslikult ja nüüd üritab samasuguse tegutsemise eest lasta teisi bännida.

Comment

• masterpuppet
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2094

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                    Ma tahaks näha ka, kuidas seda praktikas rakendama hakatakse. Et kriminaalkorras mõistetakse Eestis süüdi kõik maailmas tegutsevad netipõhised betting saitide, pokkeritubade ja kasiinode juhatuse liikmed, kes pole füüsiliselt blokkinud Eesti mängijaid? Siis peaks terve hordi inimesi tööle võtma, kes taolisi saite tuvastaksid ja menetlusi algataksid. Kui räägime kriminaalkuriteost, siis minu täiesti puudulike juriidiliste teadmiste kohaselt ei saa menetlust ka valikuliselt rakendada kui rikkumine on teada. Väärteo puhul vist sai. Seda võiks mõni jurist kommenteerida.

Kogu teksti pärl on muidugi: "Täiendava meetmena tuleks hasartmänguseaduses sätestada absoluutse välistusena tegevusloa
                    väljastamisel (§ 19 lg 2) varasem Eesti hasartmänguseaduse rikkumine, kui seda on vaatamata hoiatusele tehtud korduvalt või tahtlikult."

Seda võiks rakendada tagasiulatuvalt ja PS-i litsentsi ära võtta. Kui ikka tegu on nende arust nii tõsise ja selgelt tahtliku rikkumisega ja meetmeks peaks olema absoluutne välistus, siis ilmselt oleks õigustatud ka tagasiulatuv rakendamine.
                    Ei saa valikuliselt alustada ei väärtegudes ega kriminaalasjades. Selle välistab legaliteedipõhimõte KrMS § 6 mõttes.

§ 6. Kriminaalmenetluse kohustuslikkuse põhimõte

Kuriteo asjaolude ilmnemisel on uurimisasutus ja prokuratuur kohustatud toimetama kriminaalmenetlust, kui puuduvad käesoleva seadustiku §-s 199 sätestatud kriminaalmenetlust välistavad asjaolud või kui käesoleva seadustiku § 201 lõike 2, § 202, 203, 2031, 204, 205 või 2051 kohaselt puudub alus lõpetada kriminaalmenetlus.

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

Offtopic, aga kui ma vales kohas teed ületan, siis politsei vahel teeb trahvi ja vahel annab hoiatuse, s.t. ei tee midagi. Kas see pole valikuline väärteomenetluse alustamine? Aga kui ma kellegi maha löön, siis politsei ei tohi teha hoiatust, vaid peab alustama krim. menetlust. Millega ma rukki panin?

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Ma ei tea ma jääks neutraalseks.
                        Pokerstars kaitseb lihtsalt oma ärihuve. Äri on karm . Ise kasutaksite PS bossina samuti antud teid. Kui ei saaks oma tööülessannetega hakkama, siis ei sobi antud tööle.
                        Samas see võib ka tegelikult ju sitta neile keerata. Sunnib mõnda tuba siia litsentsi hankima ja turg läheb kitsamaks

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

kaua ende "eelnõudega" tavaliselt aega läheb et realiseeruksid? mingi aasta või 2? samas imo ei muuda see mdiagi, eesti fishe on naguni nii minimaalselt imo .. mõttetu whineda

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

Algselt postitas privador Vaata postitust
                            Ma ei tea ma jääks neutraalseks.
                            Pokerstars kaitseb lihtsalt oma ärihuve. Äri on karm . Ise kasutaksite PS bossina samuti antud teid. Kui ei saaks oma tööülessannetega hakkama, siis ei sobi antud tööle.
                            Samas see võib ka tegelikult ju sitta neile keerata. Sunnib mõnda tuba siia litsentsi hankima ja turg läheb kitsamaks
                            Lol? PS kaitseb oma ärihuve mängijate arvel (FT's vms ei saaks me enam kunagi legaalselt mängida) ja tuleb mängija ja ütleb "that's ok, nad teevad ju äri".

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

eelnõu - paar nädalat kuni lõpmatuseni. oleneb kas on vaja või ei
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Tarvi
                                PokerStarsi Esindaja
                                • Sep 2009
                                • 347

PokerStars on investeerinud tarkvarasse, tööjõusse ning teistesse lahendustesse, mis litsentsi saamiseks vajalikud olid. Samuti maksame makse (ilma mängijatelt lisa rake'i küsimata). Nagu te ise ilmselt aru saate, on litsentsita operatoorid eelisseisus, sest neil pole antud kulutusi. Seadus peab kehtima kõikidele, mitte ainult neile, kes seda järgida otsustavad.

Comment

Working...