UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tdx
    Grinder
    • Oct 2008
    • 768

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas Maheaatom
    Mingit vahet pole - Eestis ei ole ei nüüd ega 2010. aastaö gambling keelatud.
    Aga huvitav kas pangal ei või tekkida küsimusi, et kust see gamblimisraha pärit sul on.

Comment

• Maheaatom
      Grinder
      • Oct 2008
      • 958

Algselt postitas tdx
      Aga huvitav kas pangal ei või tekkida küsimusi, et kust see gamblimisraha pärit sul on.
      Ei teki, sest see ei ole nende asi. Välja arvatud muidugi juhtudel kui võtad sealt iga päev miljoneid välja või kui võetakse vastu eraldi seadus, mis sunnib pankasid hankima täpset infot e-vahendajatelt saadud raha päritolu kohta (tulevikus on selline seadus kusjuures täiesti võimalik).

Kui ma topin Swedpanga "raha sisse" aparaati 5000 krooni, ei palu see aparaat ka mul raha päritolu tõestama hakata (oli mul siis palgapäev, müüsin külmkapi maha, varastasin naabrimehe korterist vms.)

Comment

• rrrr
        Grinder
        • Nov 2008
        • 904

Algselt postitas tdx
        Ma mäletan, et moneybookersi accounti tehes pidid määrama kas kasutad seda gambling või non-gambling tehinguteks.
        Ei MB ega Neteller ei küsinud mult seda küsimust. Ja mõlemat accounti olen kasutanud nii gamblimiseks kui nongamblimiseks ning uut accounti mul teha ei lasta nii et kõlab lõhkise küna moodi.

Comment

• Rahapada
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1178

mul ka ei lastud uut accounti teha, aga see selleks, pm mai põeks enne kui põdema peaks hakkama

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

Algselt postitas Maheaatom
            Ainukene sihtrühm, kellel ma küll soovitaks detsembri lõpus oma rahadega ettevaatlik olla, on mängijad vanuses 18-20. Pole usutav, et te rahast ilma jääte, kuid teie kontod võidakse mingi aja pärast sulgeda ja siis on rahade kättesaamine aeganõudev ja pikaajaline protsess.
            kas sa soovitad siis saata raha mb'sse või jätta erinevatele saitidele?
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Rahapada
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1178

Algselt postitas nikitheone
              kui sul kontol miljoneid pole ja või sellest ei sõltu sinu elamine ja igakuine sissetulek, siis nt mina ütleks, et mängi edasi, oota ja vaata, võidelda kõige selle vastu on hilja

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

miljoneid pole, aga jama oleks kui kogu roll ikalduks selle pärast, et ei viitsinud õigel ajal välja kantida.
                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Rahapada
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1178

mitte kellelgi ei ole mingit õigust su raha ära võtta... eriti suurematel pokkeritubadel (nurgataguste kohtade kohta ei saa samas kunagi kindel olla, kuid noh neis nagu eriti ei soovitaks mängidagi )

Comment

• Maheaatom
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 958

Algselt postitas nikitheone
                    Ülearused vahendid, mida sa ei kasuta otseselt mängimiseks, võta kindlasti välja (juurde saab läbi e-walletite alati kanda). Ma ei väidagi, et seda raha nüüd kunagi enam kätte ei saaks, aga asi võib aega võtta (mäletate, millist jama oli omal ajal näiteks Mansioniga) - see käib iseäranis saitide kohta, millel puudub otsene seos Eestiga (Trio ja Starsi osas ma küll usun, et ei pea oma rahade kiire kättesaamise pärast kartma).

Juba üldiselt ei soovita ma hoida suuri koguseid raha erinevates pokkeritubades laiali. Minul isiklikult on kontod (kus mul üldse mingit raha arvel on), vaid viies kohas - Starsis, FT-s, Unibetis, Trios ja Betfairis (esimeses neljas mängin pidevalt turniire ja viimases gamblen spordiennustuses) ja mitte üheski pole arvel kuigi suuri summasid. See on väga väike hulk, arvestades et kokku on mul pokkerikontosid vähemalt viiekümnes pokkeritoas, kus olen real-money peale mänginud.

Mõistagi on mõningane varu (arvestades limiite, mida mängin - kuskil 100BI) MB kontol, mida saab alati kanda teistesse tubadesse, kui on tahtmist seal mängida või mõned turnal osaleda. Kõiki ülejäänud vahendeid ei tasu netiavarustes hoida - Eestis on sinu pangakonto kuni teatud summani kindlustatud, kuid maksuvabades piirkondades paiknevates pokkeritubades (eriti "urgastes") ei saa millegi peale täielikult kindel olla.

NB. Ja kindlasti soovitan mängumeestel teha ära e-walletite (MB, Neteller) kontod enne 01.01.2010 juhul kui kellegil neid veel ei ole!

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

huvitav kas Riias on korterit rentida kallim või odavam kui nt Tallinnas?

Comment

• Lutzky
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1829

Algselt postitas Codecci
                        huvitav kas Riias on korterit rentida kallim või odavam kui nt Tallinnas?

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Väike OT ehk näide sellest, kuidas riigiasutused ise suhtuvad meie riigi seadustesse: http://www.ekspress.ee/2009/10/05/ee...gaorjuse-vastu

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

mõni pole seal veel aru saanud, et masu on

Comment

• vennike
                              Pokkerihai
                              • Mar 2009
                              • 1958

netelleri kaart on teh nuts, starsist tuleb raha murdsekundiga peale. miinuseks muidugi konventeerimiskursid, mis sarnanevad lennujaamades pakutavatele. ja see enda verifimine on ka paras kepp. ja seda ei saa keegi sul kunagi keelata kasutamast.

Comment

• mcbethk
                                Bännitud
                                • Oct 2008
                                • 687

Tahan kaaa seda!!

Comment

Working...