UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas Tarvi Vaata postitust
    PokerStars on investeerinud tarkvarasse, tööjõusse ning teistesse lahendustesse, mis litsentsi saamiseks vajalikud olid. Samuti maksame makse (ilma mängijatelt lisa rake'i küsimata). Nagu te ise ilmselt aru saate, on litsentsita operatoorid eelisseisus, sest neil pole antud kulutusi. Seadus peab kehtima kõikidele, mitte ainult neile, kes seda järgida otsustavad.
    srsly LOL .. kui teil litsentsi polnud, käitusite ise samamoodi ju ..

Comment

• Tarvi
      PokerStarsi Esindaja
      • Sep 2009
      • 347

Algselt postitas leits Vaata postitust
      srsly LOL .. kui teil litsentsi polnud, käitusite ise samamoodi ju ..
      Töötasime sel ajal litsentsi saamise nimel.

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

Mul üldiselt täitsa savi .. ma olen oma 2a jooksul 2-3 eestlasest "donki" ainult näinud .. imo ei mudua see midgai .. kehva on see, kui teised riigid meist eeskuju hakkaksid võtma ..

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Kas Te erinevatest asjadest ei räägi või saan mina valesti aru? PokerStars ei ole uue krediitkaarti eelnõuga kuidagi seotud ja isegi kui oleks kaevaksid nad auku oma enda ärile. See, millele Tarvi vastas oli 30-nda mai seaduse eelnõu täiendamise idee PokerStarsi poolt.

Tollal oli Full Tilt poker, mis tõenäoliselt omas Eestis kõige suuremat turuosa ja ei omanud Eesti litsentsi. Tänasel päeval pärast Full Tilt pokkeritoa krahhi on enamus mängijaid koondunud PokerStarsi, OO-sse ja TrioBeti ning kõige suuremaks konkurendiks 888Poker.com. Esimesed kolm omavad litsentsi.

Comment

• tolmuahv
            Klubi Liige
            • Feb 2009
            • 2502

Ranka,
            Siin on 2 teemat segi läinud. See PSi üritus seadust muuta nii, et konkurendid turule ei saaks, oli juba maikuus algatatud, aga kedagi ei paistnud eriti huvitavat.

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Algselt postitas Tarvi Vaata postitust
              Töötasime sel ajal litsentsi saamise nimel.
              Translate: Erinevalt paljudest teistest operaatoritest, kes maailmas tegutsevad ja kel pole tihti isegi aimu, et Eestis nende teenust tarbida ei tohiks, meie olime Eesti seadustest täielikult teadlikud. Kuigi me seaduse jõustumise hetkeks ei olnud suutnud (erinevalt nt. OO-st) endale litsentsi hankida, siis otsustasime, et tegutseme siiski ebaseaduslikult edasi. Kuigi oleks olnud väga lihtne blokeerida Eesti mängijate kontod ja anda kõigile teada, et "Oleme varsti tagasi kui oleme enda tegevuse suutnud seadusega kooskõlla viia", siis see oleks olnud meie ärihuvidega vastuolus ja me jätkasime oma teenuse pakkumist.

Nüüd, kui meie paberitöö on korras ja Eesti mängijad maksavad meile korralikku rake'i, oleme otsustanud palgata juristid (Soraineni), et lobistada seadusemuudatust, mis välistaks selle, et välismaised konkurendid saaksid meiega sarnaselt käituda. Oleme enda arust väga kavalad ja toppinud seadusemuudatusse sisse absoluutse välistuse, et meie konkurendid saaksid kunagi veel Eesti turul seaduslikult tegutseda.

Tsiteerides PSi ametlikku esindajat, "Seadus peab kehtima kõikidele, mitte ainult neile, kes seda järgida otsustavad." Loodetavasti kohtleb uus seadus võrdselt karmilt kõiki seadustele vilistajaid, vaatamata sellele, kas menetluse algatamise hetkeks on nad suutnud rikkumise ühel või teisel viisil lõpetada.

Comment

• masterpuppet
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2094

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                Offtopic, aga kui ma vales kohas teed ületan, siis politsei vahel teeb trahvi ja vahel annab hoiatuse, s.t. ei tee midagi. Kas see pole valikuline väärteomenetluse alustamine? Aga kui ma kellegi maha löön, siis politsei ei tohi teha hoiatust, vaid peab alustama krim. menetlust. Millega ma rukki panin?
                Sorry, unustasin selle teema ära. Aga väärteomenetluse seadustikus on ühe nn "karistusena" ette nähtud suuline hoiatus. Seega sellisel juhul, kui politsei teeb hoiatuse, siis ta ei rakenda seda valikuliselt, vaid karistab sind vastavalt sinu süü suurusele.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Kas EMTA litsents turvalisuse suhtes ka midagi juurde annab? S.t. seda obv, et ma mingile otsesele scam saidile ei rega kogemata, aga võtame nt Ongame võrgustiku - kas see annab mulle turvalisuse suhtes midagi juurde kui ma mängin nt PAF-is võrreldes Towergaminguga, kas on toa maksevõime kuidagi kindlaks tehtud/raamatupidamine kontrollitud EMTA poolt, antakse mingi garantii juhuks kui sait peaks busto minema vms?

Comment

• tolmuahv
                    Klubi Liige
                    • Feb 2009
                    • 2502

Codecci - Keegi pole kusagil midagi kontrollinud. Kui perse läheb, siis keegi ei vastuta ka. Täiesti kindel.

Comment

• whippit
                      Julm Donk
                      • Nov 2009
                      • 69

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                      Kas EMTA litsents turvalisuse suhtes ka midagi juurde annab? S.t. seda obv, et ma mingile otsesele scam saidile ei rega kogemata, aga võtame nt Ongame võrgustiku - kas see annab mulle turvalisuse suhtes midagi juurde kui ma mängin nt PAF-is võrreldes Towergaminguga, kas on toa maksevõime kuidagi kindlaks tehtud/raamatupidamine kontrollitud EMTA poolt, antakse mingi garantii juhuks kui sait peaks busto minema vms?
                      Ainuke "turvalisus" mille EMTA litsents annab on see, et kui midagi perse läheb, siis hakatakse asju ajama suures osas Eesti õiguse kohaselt. Ainuke jama on siin selles, et Eesti õigus ei anna midagi turvalisuse suhtes juurde. So there.

Mäletan muidugi, et EMTA omal ajal väitis, et litsentseerimata tubadest pole väljamaksed garanteeritud. Kuidas väljamaksed litsentseeritud tubades "garanteeritud" on, ei saanud ma isegi pärast vastava teabenõude esitamist teada.

Comment

• tolmuahv
                        Klubi Liige
                        • Feb 2009
                        • 2502

Lol, sa esitasid selle kohta teabenõude? Well done, pane siia äkki üles tekst. Mind huvitaks väga, mida nad vastasid.

Comment

• Fuzzy
                          Õpihimuline Mängur
                          • Aug 2010
                          • 452

On täiesti tänamatu tegevus otsida hasartmänguseadusest mingit reaalset loogikat, põhjendatust, õiglust. Me kõik teame, kelle kõrvad kogu asja tagant paistavad ja kelle pisi-nunnu vastsündinud pokkeritoakene tänu sellele seadusele vahva kick-stardi sai Eesti harrastajate hulgas. Omamoodi kurioosum oli ka see, kuidas Triole alguses litsentsi andmisega otsitud põhjustel viivitati, et lehed saaks pasundada: "Jõustus uus hasartmänguseadus. Ainuke legaalne online-pokkerituba on Olympic Online." Seega, kogu selle jama põhjuste üle mõtisklemine meile midagi eriti juurde ei anna, loodame ainult, et hullemaks ei lähe (Starsi algatatud ärapanemisaktsioon jne).

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

All-in?

Detsembri alguses valitakse esimest korda Eesti parim ja halvim seadus. Nominente saab avalikkus hinnata juba novembris.

Comment

• Vandalar
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3577

All-in
                              snap call
                              insta shove
                              ship it
                              Edit: samas, mis värk on, et seadusi peab Hollywoodi Oscarite jagamise stiilis hindama? Ridic.
                              Last edited by Vandalar; 23.11.11, 15:20.

Comment

• vapsik
                                Klubi Liige
                                • Apr 2009
                                • 5462

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                                Edit: samas, mis värk on, et seadusi peab Hollywoodi Oscarite jagamise stiilis hindama? Ridic.
                                Loodetavasti saad täna öösel unes vastuse.

Comment

Working...