UUS HASARTMÄNGUSEADUS
Collapse
X
-
Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS
kanna otse EMTA'leAlgselt postitas inward Vaata postitustSellest ma saan aru, et vpn ja proxydega huiaks ära selle süsteemi, aga kas siis regulaarne, swedist mb'sse ja sealt starsi cashout or deposit jääb ka ära, et peab mingit muud moodi rahasi liigutama ?
Comment
-
Pokkeripro ei kanna raha sisse, vaid cashout->moneybookers->ATM->titties
Comment
-
hmm igatahes. Kui hakkab ilge jama olema nende rahade kantimisega, siis ma isiklikult arvan et tuleks teha pangakonto Nt Lätti vms. Mul endal on HSBC oma olemas aga teenustasud liiga julmad. no igatahes nedega ei tohiks ju vabjsee probleeme olla.
Comment
-
Mul on üks äärmiselt asjalik endine kursavend, kes pm juba alaealisena tegeles igasuguste võrkude ja teiste süsteemidega. Kutt töötas vahepeal Elionis võrkude kallal.
Polnud temaga ammu rääkinud, täna tuli ta jutustama.
Tõenäoliselt nende süsteemidega askeldamine pole nii keeruline, aga sellegi poolest mul oleks ka LIVE support olemas :D.
See ei tähenda muidugi seda, et kui tõesti kraanid kinni keeratakse, siis lendan sõbra juurde, et ta kohe hakkaks $$$ eest mulle vpni orgunnima :)
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
suht nuts variant tundub juAlgselt postitas hotcocacola Vaata postitustMul on üks äärmiselt asjalik endine kursavend, kes pm juba alaealisena tegeles igasuguste võrkude ja teiste süsteemidega. Kutt töötas vahepeal Elionis võrkude kallal.
Polnud temaga ammu rääkinud, täna tuli ta jutustama.
Tõenäoliselt nende süsteemidega askeldamine pole nii keeruline, aga sellegi poolest mul oleks ka LIVE support olemas :D.
See ei tähenda muidugi seda, et kui tõesti kraanid kinni keeratakse, siis lendan sõbra juurde, et ta kohe hakkaks $$$ eest mulle vpni orgunnima :)
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Eile saatis maksu- ja tolliamet laiali ettekirjutused, mis kohustavad internetiteenuse pakkujaid seoses uue hasartmänguseadusega blokeerima ligipääsu interneti pokkeritubadesse ja netikasiinodesse, millel ei ole kaughasartmängu korraldusluba Eestis.
Maksu- ja tolliamet saatis internetifirmadele ettekirjutuse, milles kohustab internetiühenduse pakkujaid hiljemalt 15. märtsiks temale kuuluvates nimeserverites blokeerima juurdepääsu nimekirjas toodud domeeninimedele, vahendab E24.ee.
Ehkki maksu- ja tolliameti seisukoht on, et põhimõtteliselt on hetkel keelatud kõigi kaughasartmängu teenust pakkuvate lehekülgede kasutamine, välja arvatud seni ainsana korraldusloa saanud Olympicu netikasiino, peavad internetiteenuse pakkujad esialgu blokeerima 175 domeeninime.
Blokeeritud netikasiinode hulgas on ka sellised suured rahvusvahelised lehed nagu Pokerstars, Bwin, Fulltiltpoker ja Partypoker, mida kasutasid ka paljud tõsisemalt pokkerimänguga tegelevad entusiastid.
Samuti on nimekirjas mitmed konkreetselt Eesti turule suunatud lehed nagu Triobet, Unibet, Nordicbet ja ajakirja Kroonika bingolehekülg.
Comment
-
ja mul on veenilaiendidAlgselt postitas P2takac Vaata postitustEile saatis maksu- ja tolliamet laiali ettekirjutused, mis kohustavad internetiteenuse pakkujaid seoses uue hasartmänguseadusega blokeerima ligipääsu interneti pokkeritubadesse ja netikasiinodesse, millel ei ole kaughasartmängu korraldusluba Eestis.
Maksu- ja tolliamet saatis internetifirmadele ettekirjutuse, milles kohustab internetiühenduse pakkujaid hiljemalt 15. märtsiks temale kuuluvates nimeserverites blokeerima juurdepääsu nimekirjas toodud domeeninimedele, vahendab E24.ee.
Ehkki maksu- ja tolliameti seisukoht on, et põhimõtteliselt on hetkel keelatud kõigi kaughasartmängu teenust pakkuvate lehekülgede kasutamine, välja arvatud seni ainsana korraldusloa saanud Olympicu netikasiino, peavad internetiteenuse pakkujad esialgu blokeerima 175 domeeninime.
Blokeeritud netikasiinode hulgas on ka sellised suured rahvusvahelised lehed nagu Pokerstars, Bwin, Fulltiltpoker ja Partypoker, mida kasutasid ka paljud tõsisemalt pokkerimänguga tegelevad entusiastid.
Samuti on nimekirjas mitmed konkreetselt Eesti turule suunatud lehed nagu Triobet, Unibet, Nordicbet ja ajakirja Kroonika bingolehekülg.
Comment
-
Okei tänud, tead äkki konto numbrit ka neil ?Algselt postitas Rahapada Vaata postitustkanna otse EMTA'le
Comment
TC
Comment