~ kjmrc - [ NL25 SH @ PS] ~

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kjmrc
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 4541

Re: ~ kjmrc @ NL20 SH ehk alustame algusest {pokkerist, elust ja olust} ~

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
    Miks autoposti tagasi peale ei pane sinna lauda kus AA KK
    Mina panen-proovitud töötab
    :D Pidin ära minema ei saanud rohkem mängida, anyway savi, plussis päev niikuinii, vahest tuleb anda vaestele ka, küll kõik ringiga tagasi tuleb :) Need 2 viimast kätt olid anyway coolerid.

Algselt postitas The_Meer Vaata postitust
    1käes flopi call on väga loose
    Oma kuuenda meelega tundsin, et minu käsi on hea.. Anyway 2 overs ja üliweak flopi bet pani mind callima.

Comment

• peete82
      Vana Tegija
      • Jan 2010
      • 1310

miks 3. käes callid flopi ja kahtled turnis?
      kui arvad, et oled ees, siis raha sisse imo.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Flopicall on nö. kontrollcall, kas taidleb AK'ga või mitte.. Obv ma ei ole ees tema KK/AA'st, shovemine tundub lihtsalt burning money.

Tema üsna väike 4bet pre tundub selline, et ta tahab minu calli saada kuna tal on AA. Aga oli väike võimalus, et tal on AK, seega ma callisingi floppi, et vaadata mis ta turnis teeb.
        Last edited by kjmrc; 16.10.12, 15:01.

Comment

• q_q
          dibs esimesele naisele, kes siia satub
          • Jan 2011
          • 6303

@qq

suurem 3bet ja go broke pre

Comment

• kjmrc
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 4541

Põhjenda oma broke minekut 21/18 vastase vastu, kes 4betib mind ? Millega ta seda teeb siis AJ/AQ/AK/JJ? Vaevalt.
            Isiklikult sellist liini regi vastu ei võta, KK'ga läheks juba broke.

Comment

• q_q
              dibs esimesele naisele, kes siia satub
              • Jan 2011
              • 6303

pre broke on parem kui 4bet callida oop

aj jah vaevalt aga ak/jj minnakse vabalt these positions broke

aga oop sizing anyway v2ike sul

Comment

• kjmrc
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 4541

Vaidleks vastu, oleneb vastasest ju täiesti, ei saa öelda, et AK/JJ minnakse broke IP.. Ei ole eriti nõus sellega. Ma olen 95% kindel, et tal oli seal KK/AA. Tean, et OOP 4B callida on paha-paha, läksin setminema ja flopil callisin, et näha, kas annab alla turnis või mitte, vastasel juhul oleks ez olnud, kuna kui turnis järgi checkib on most likely AK.

E: OOP sizingust niipalju, et standardis olen pot nuppu vajutanud ja on 3b sizinguks tulnud 1.70€ kui on raise 0.50€

Comment

• virukunn
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 2036

Tegelt huvitav teema. Mis kätega sa standard regulari vastu CO,BTN,SB,BB broke lähed ?
                  Ma ise panen anon laudu ja olen nendelt positsioonidelt siiamaani QQ+/AK igaühe vastu bustonud pre ja tavalaudades panin samamoodi, aga ei oska öelda kui hea see on. Arvan ka, et mõni lihtsalt ei stacki AK/QQ ära pre nendelt pos-idelt ja siis on huge mistake ise stackida ning foldimisega samas kaotaks vähe.

Comment

• HerrJanks
                    Pokkerihai
                    • Jul 2011
                    • 3769

Mis on vastase 4bet range?
                    4bet sizing on täiesti standard, seal võib A2o ka olla, ei 4beti keegi nõrgemaid käsi suuremalt.
                    Aga nagu näha siis vastane pole nitt sellelt positsiooilt selle pos. vastu läheks samuti broke nagu qq ütles...

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

HerrJanks, ma ei saa praegu HEMile ligi, seega ei saa midagi järgi vaadata, niipalju olen koos mänginud, et teada, et ta teeb solid mängu siin. Miks selline bet turnis? Peaaegu pot ja commitida ennast äar, seega ta ei taha, et ma ära drawiks tema KK+ käe.
                      Anyway, ma olen ikkagi samat meelt, et ei stäkiks siin ennast ära ja edaspidi ei stäki ka selliste vastaste vastu, kellega on ühine ajalugu ja tean kas on solid mängija või ei.

Virukunn, kui sa nii üldistavalt küsid, siis vahel harvemini stäkin QQ'ga ära, aga enamjaolt KK+ ja vahest ka AK, kui on isu flipata :D Aga rõhutan jällegi, et oleneb vastasest ja ühisest ajaloost. Ettevaatlikus pole leak imo.

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

mitte +ev play tegemine on leak imo
                        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• kjmrc
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 4541

No sellessuhtes, et te võite stäkkida whoever ja whatever käsi, ma mängin omamoodi :D
                          Ei ütleks, et see mingi räme leak mul.

E: Ja rõhutan veel ühe korra siis, oleneb vastasest ja ühisest minevikust kellele ja mis käega ma ära stäkin ennast.
                          Last edited by kjmrc; 16.10.12, 15:42.

Comment

• HerrJanks
                            Pokkerihai
                            • Jul 2011
                            • 3769

Selles suhtes et kui sa selle käe mängisid kas siis ei teadnud palju tal 4bet on sellel hetkel kui otsuse tegiD?
                            Sampel nii suur et see number peaks adekvaatne ka olema suht...

Comment

• virukunn
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 2036

Vaatan praegu, et AK-ga olen allin preflop=true 4bi miinuses 25k käe peale.
                              QQ mingi 4bi plussis.

Comment

• HerrJanks
                                Pokkerihai
                                • Jul 2011
                                • 3769

Kui 4bet on väga kõrge, siis on any two siin profitable shoveda millega 3bettisid...

Comment

Working...