Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Nozzu
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1140

Re: Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Kaks rõvedat foldi tänasest päevast. Andke hagu, mehed, andke hagu.

Laud on lihtsalt nii räige:

Vastane 10/7 agression 1.6

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
    8 Players
    Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
    UTG Player9 ($1.76) 18bb
    UTG+1 Player1 ($20.05) 201bb
    MP1 Player2 ($10.34) 103bb
    MP2 Player3 ($10.66) 107bb
    CO Player4 ($10) 100bb
    BTN Player5 ($4.47) 45bb
    SB Nozzu ($10.33) 103bb
    BB Player8 ($10.76) 108bb

Pre-Flop: ($0.15, 8 players) Nozzu is SB J J
    3 folds, Player3 raises to $0.30, 1 fold, Player5 calls $0.30, Nozzu calls $0.25, 1 fold

Flop: 10 8 9 ($1, 3 players)
    Nozzu checks, Player3 checks, Player5 checks

Turn: J ($1, 3 players)
    Nozzu bets $0.70, Player3 goes all-in $10.36, Player5 folds, Nozzu folds

Final Pot: $2.40

Player3 wins $21.61 (net +$10.95)

Player5 lost $0.30
    Nozzu lost $1

Ja selles käes ma rikkusin lubadust, mis ma Rankale ja kõigile teistele päevikulugejatele andsin: 3bet potis ülepaari maha ei viska.
    Aga vastaselt (48/9 agression 1.9 - järelikult tõmmetega ei pushi, eks) check-raise. Ma tean küll, et ta ranges on ka AK, mis preflopis oleks võinud nõnda mängida aga ka QQ (pigem kahtlustasin seda) ning isegi QK. Igatahes, poleks seda mutti laual olnud, ma oleks rõõmsalt callinud.

$0.05/$0.10 No Limit Holdem
    9 Players
    Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
    UTG Player6 ($3.88) 39bb
    UTG+1 Player7 ($16.98) 170bb
    MP1 Player8 ($10.63) 106bb
    MP2 Player9 ($13.19) 132bb
    MP3 Nozzu ($10.15) 102bb
    CO Player2 ($9.22) 92bb
    BTN Player3 ($4) 40bb
    SB Player4 ($10.01) 100bb
    BB Player5 ($7.96) 80bb

Pre-Flop: ($0.15, 9 players) Nozzu is MP3 A A
    3 folds, Player9 raises to $0.20, Nozzu raises to $0.90, 4 folds, Player9 calls $0.70

Flop: Q 3 K ($1.95, 2 players)
    Player9 checks, Nozzu bets $1.30, Player9 goes all-in $12.29, Nozzu folds

Final Pot: $4.55

Player9 wins $26.33 (net +$13.14)

Nozzu collects $0.00 (net -$2.20)

Comment

• BuildUp
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2547

Oi kui halb see fold tundub. Eriti veel peale seda, kui vastane ck-shoveb. Sellise mänguga sa ei jõua mitte kuhugi. :/

Comment

• ristijeesus
        Klubi Liige
        • Oct 2009
        • 2533

Ei ole midagi halb fold- kui Nozzu oleks selle käe võitnud, oleks ta ju insta lauad kokku pakkinud ja mängimise lõpetanud. Vot nii ei jõuaks mitte kuhugi. Aga tegelt QQ,33,AKs,KQs,JTs,AKo,KQo vastu on meil 46%, BE calliks vaja 41,5. Mis ta nüüd ikka nii halb, no jäi 9bb saamata, biig diil.

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

ehk siis kui ta biidib 4-5bb/100le siis see on 200 kätt ehk ca pool sessi nozzul
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
            Mnjaa, selliste juhtumite pärast ma otsustasingi Kaitseliidus relvaloa ära teha.
            viitsi, räägi sellest lähemalt? endal ka tiksus mingi hetk selline mõte
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

JJ fold on timm, AA aga katastroof. tee endale selgeks, mida tähendab AF ja kuidas see leitakse. Ja peamine - mille poolest erineb vpip 50 af2 vs vpip12 af2. Glglgl!

Comment

• joker
                Julm Donk
                • Feb 2013
                • 61

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                JJ fold on timm, AA aga katastroof. tee endale selgeks, mida tähendab AF ja kuidas see leitakse. Ja peamine - mille poolest erineb vpip 50 af2 vs vpip12 af2. Glglgl!
                Tere pastilaa

Kas pead oluliseks statiks lauas AF ?

Comment

• Nozzu
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1140

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                  viitsi, räägi sellest lähemalt? endal ka tiksus mingi hetk selline mõte
                  Kuna kaitseliitlasele on relvaluba kohustuslik, nagu väitis kaitseliidu Pärnumaa maleva relvur, siis on tehtud selles süsteemis relvaloa taotlemine äärmiselt lihtsaks võrreldes tsiviilsüsteemis relvaloa hankimisele, kus peab põhimõtteliselt nagu ma kuulnud olen, relvaseadust koma pealt peast teadma - kirjutad ühe sõna valesti ja aidaa - uus eksam (eks riik tahab kah ju lõivu koguda).
                  Kaitseliidus aga koosneb eksam viiest piletist, igas ühes kümme valikvastustega küsimust. Küsimused on nii lihtsad, et neile vastamiseks ei pea tegelikult isegi relvaseadust lugenud olema, piisab kui evida natukene nö. common sensi.
                  Lisaks teoreetilisele osale tuleb sooritada ka proovilaskmine. See loetakse sooritatusk kui sa tabad 25 meetri pealt kolmest lasust kolm. Märklauda, mitte kümnesse vms.

Nüüd, mis on oluline: kaitseliitlane saab oma relva võtta kas kaitseliidu relvaregistrisse või politsei relvaregistrisse. Kui sul on soovi relva kaasas kanda, siis tasub relv võtta kindlasti arvele politseiregistris, kuna kaitseliiduregistris olevat relva tohib kaasas kanda ainult teenistuslikul eesmärgil. Ehk siis näiteks laskeharjutustele minnes või sealt tulles. Politseiregistris olevat relva, kui su relva soetamise eesmärgiks on enda ja oma ligemeste kaitse, võid aga alati kaasas kanda. Muidugi järgides mõningaid reegleid. Relva peab kandma varjatult, relva ei tohi kanda avalikel üritustel ega alkoholi joobes. Võimalik, et mõned piirangud olid veel aga neid ma peast praegu ei mäleta.
                  Kaitseliidu kaudu relvaloa tegemise eelis on ka see, et ei pea riigilõive tasuma. Küll aga pead relva soetamiseks võtma artliku tõendi, et sa ikka terve oled. Sellest tõendist, mis arst väljutab selleks, et sa üldse saaksid kaitseliitu astuda, ei piisa.

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

päris huvitav. kui viitsid veel vastata, siis miks kaitseliidus oled? mis seal tegema peab ja mis sa reaalselt teed?

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

päris huvitav. kui viitsid veel vastata, siis miks kaitseliidus oled? mis seal tegema peab ja mis sa reaalselt teed?
                      Selle kaitseliiduga on nõndaviisi, et mina, kes ma ajateenistusse ei läinud ja ennast ka väga suureks patrioodiks ei pea, sattusin sinna päris juhuslikult. Või noh, üks asi viis teiseni. Nimelt hakkas üks mu sõber kaitseliidu ajakirjas "Kaitse Kodu" toimetajaks. Tüübil oli vaja, et keegi aitaks tal ajakirja täita. Ja kuna rahh, mis nad maksavad, on suht OK, siis ma nõustusin. Mingi aeg aga hakkas tunduma, et organisatsiooni liikmenda on mul äkki neid lugusid lihtsam teha. Mistõttu sai siis läinudaasta suvehakul liitu astutud.
                      Aga kuna mul kaitseväes ajateenistus läbimata, siis ma teemast suurt midagi ikka ei jaganud. Jällegi veits kummaline olukurd, eks. Mistõttu paningi end sõduri baaskursusele, kirja. Seal siis räägitakse ja harjutatakse 5 kuu jooksul ühe nädalalõpu kaupa kuus läbi kõik see, mille ajateenijad saavad vist esimese kahe kuuga. Nüüd ongi mul jäänud vaid kaks nädalalõppu. Aprillis kolmeks päevaks metsa ja mais siis lõpurännak. Selle sama baaskursuse raames on mul ka aprilli lõpus võimalus relvaeksam teha.

Aga amet on mul kaitseliidus uhke: Kaitseliidu Pärnumaa maleva lahingkompanii tagalajuhtimisstaabi kirjutaja :)

Comment

• peete82
                        Vana Tegija
                        • Jan 2010
                        • 1310

mina olen arvamusel, et relva omamine tekitab rohkem probleeme kui neid lahendab.
                        Viimase viie aasta jooksul olen füüsilisse konflikti sattunud kahel korral ja võib öelda, et mõlemal korral oma lollusest. Mingist varast ilma ei jäänud. Öösiti üksinda ringi ei hulgu.

Comment

• Nozzu
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1140

Nojah, mina olin viimati füüsilises kontaktis vist seitsmendas klassis. Ma ei oskagi arvutada mitukümmend aastat see teeb. Ja eks selle relvaga ole samamoodi ilmselt, et probleeme tekitab see probleemsetel inimestel. Mina seda ei ole. Mul aitab see siis loodetavasti probleeme lahendada. Kui need peaks tekkima. Tõenäoliselt, arvestades mu ajalugu, aga ei ole mul relva mitte kunagi vaja.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

Algselt postitas joker Vaata postitust
                            Tere pastilaa

Kas pead oluliseks statiks lauas AF ?
                            ikka

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

ty nozzu info eest. veel täpsustaks. nüüd, kui läbid selle koolituse. mis edasi? ma lihtsalt küsin, et pole päris aru saanud, mis seal teha saaks.

Comment

• Nozzu
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1140

ty nozzu info eest. veel täpsustaks. nüüd, kui läbid selle koolituse. mis edasi? ma lihtsalt küsin, et pole päris aru saanud, mis seal teha saaks.
                                Ausaltöelda ei tea ka mina, mis edasi saab :). No põhimõtteliselt, nagu ka määrustik ette näeb, on kaitseliitlase/väelase kohustus ennast igakülgselt arendada :) Ehk siis süsteem pakub pidevalt kõivõimalike spetsialiseerumiskoolitusi: sidekoolitus, sapöörikoolitus, snaiprikoolitus, tankitõrjekoolitus, pioneerikoolitus jne. jne.
                                Samuti on, nagu ma olen aru saanud, koolitused ja kursused erinevate auastmete saamiseks: nooremallohvitseri koolitused vanemallohvitsei koolitused jne.
                                Ehk siis, kui see kahuriliha- ehk baaskoolitus tehtud, võib huvi korral hakata ennast süsteemis enda poolt valitud suunas üles töötama ehk spetsialiseeruma ja võimaluse korral ka mingi palgalise ametikoha saada.
                                Ent kui huvi ei ole, võib ka täiesti rahulikult niisama nimekirjas tiksuda ning korra-paar aastas mingitel poolkohustulikel üldõppustel käia (orkaan jms.).

Comment

Working...