Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • HerrJanks
    Pokkerihai
    • Jul 2011
    • 3769

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Kui sa mängid nii tight stiilis, siis isegi 24 lauda peaks no problemo olema:)

Comment

• ristijeesus
      Klubi Liige
      • Oct 2009
      • 2533

Aga sa hakka parem zoomis lammutama. Tööjuureski kasvõi hea vaikselt lasta kui pastakast enam midagi välja imeda ei suuda :D

Comment

• Pumper
        Klubi Liige
        • Mar 2009
        • 2359

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
        Olen mõnda aega su päevikut jälginud ja aru ma ei saa kuidas sul NL10's nii väikse plussi või miinusega päevad kujunevad a'la miinus 1-4€ ja +1-5€ :D
        Nii nitilt mängides on vaja suurema kasumi tootmiseks kindlasti mängida rohkem käsi, puht statistiliselt saab ta väga vähe mängitavaid käsi sessijooksul ja alati ei pruugi võitvat actionit ka saada.

Comment

• pokkerisheriff
          Grinder
          • Oct 2011
          • 824

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
          Viimasest korrast on kahjuks juba üle paari kuu möödas.
          Coachi palkamiseks mul paraku rolli pole.
          Aga kui keegi viitsiks heategevuse korras ja hästi suure tänu eest, tunnikese mu mängu vaadata, oleksin rõõmus.
          kuulge oskajamad, leidke natuke aega ja kinkige Nozzule paar tundi kasvõi mängu jälgimist (ükskõik kas teie vaatate tema mängu või tema vaatab natuke teie mängu kui kuskile NL10-sse lähete korraks lihtsalt ABC-mängu tegema). minu (ja kindlasti paljude teistegi) arust on tegemist ühe normaalsema ja kohusetundlikuma/edasipüüdlikuma tüübiga siin foorumis ja oma blogipidamise ja sendilaudades grindimise argipäevast ja emotsioonist kirjutamise eest väärib ta seda 100% (kes see küsis mult 99% väidete kohta et kas see 1 täiendav protsent ka kunagi ära tuleb - siin see on). väga loodan, et kui taipupolel pole aega temaga tegeleda, siis keegi teine võtab ta kasvõi natukeseks enda tiiva alla.

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

ma arvan, et ära proovi Zoomi. Sind süüakse seal elusalt.

Comment

• Pumper
              Klubi Liige
              • Mar 2009
              • 2359

Mina laiendaks Nozzu asemel ranget (eriti BTN ja CO) ja saabki rohkem käsi mängida, postflop skill peaks juba olemas olema ja saadki suuremat profitit, vähemalt tõenäosus suureneb selleks. Coachida kahjuks ei saa, kuna aega pole.

Comment

• Nozzu
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1140

Jeah, Zoomi ei kavatse tõepoolest oma nina toppida. Liiga variatsioonirikas minu jaoks :)

Pole praegu HEMi käepärast, huvipärast vaatan hiljem mis mu BTN ja CO open range on. Taipupole käe all sai seda tegelikult juba laiemaks venitatud küll.

Comment

• HerrJanks
                  Pokkerihai
                  • Jul 2011
                  • 3769

Sees suhtes et zoom kindlasti variatsioonirikkam ei ole kui regular FR, kust sa seda võtad?

Comment

• Provoker
                    Pokkerihai
                    • Jan 2009
                    • 3067

Kindlasti on kuna sa ei saa nn bumhuntida nii, et iga käsi mida mängid on sinust kehvem mängija sinust paremal. Seega minuarvates sõltub variatsioon suuresti sellest kas mängid regide vastu või 50/10 fishide vastu. Isegi kui nn iga kolmanda käega oled ideaalses lauas, siis see 2 korda kus oled regide vastu ei too sulle muud kui ainult variatsiooni.

Comment

• HerrJanks
                      Pokkerihai
                      • Jul 2011
                      • 3769

Okei, vb vähe mängind, aga regular mängus on mul palju suuremaid kukkumisi tihedamini olnd kui zoomis...

Samas zoomis ma olen tightim ka olnd tublisti kui regular 6maxi's ja ilmselgelt on see töödand kui olen pot'i sisenend tugevamate holdingutega kui vastane...
                      Last edited by HerrJanks; 04.04.12, 14:08.

Comment

• Priidix
                        240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                        • Jun 2009
                        • 2839

Jätka ikka fullringis :)

Comment

• taipupole
                          Lõpuboss
                          • Oct 2008
                          • 2181

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                          väga loodan, et kui taipupolel pole aega temaga tegeleda, siis keegi teine võtab ta kasvõi natukeseks enda tiiva alla.
                          Aega oleks, kuid Nozzu tahtis ise proovida. Samas oleks muidugi vahva, kui keegi pädev vahepeal abistaks.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                            kuulge oskajamad, leidke natuke aega ja kinkige Nozzule paar tundi kasvõi mängu jälgimist (ükskõik kas teie vaatate tema mängu või tema vaatab natuke teie mängu kui kuskile NL10-sse lähete korraks lihtsalt ABC-mängu tegema). minu (ja kindlasti paljude teistegi) arust on tegemist ühe normaalsema ja kohusetundlikuma/edasipüüdlikuma tüübiga siin foorumis ja oma blogipidamise ja sendilaudades grindimise argipäevast ja emotsioonist kirjutamise eest väärib ta seda 100% (kes see küsis mult 99% väidete kohta et kas see 1 täiendav protsent ka kunagi ära tuleb - siin see on). väga loodan, et kui taipupolel pole aega temaga tegeleda, siis keegi teine võtab ta kasvõi natukeseks enda tiiva alla.
                            Nii hästi kirjutatud - nutsin isegi. Miks ise muidu õlga alla ei pane?

Comment

• N1x0n
                              Jube Noob
                              • Jun 2011
                              • 155

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                              Nii hästi kirjutatud - nutsin isegi. Miks ise muidu õlga alla ei pane?
                              sest härra sheriff on ise kaotav mängija jms :D

Iseenesest mai saa aru miks kõik arvavad ,et Noz miskit valesti teeb ??

Võidab ja kaotab vähe kuna mängib vähe ja ongi kõik :D
                              Üldjoontes ju ta WR väga kena ja kui lõpuks suudab laudu juurde võtta nii ,et WR ei lange siis tõusevad ka summad ..

Imo kui Nozzu tahaks coachingut siis siin foorumis on Hai pastilaa kes 25 euri eest teeks ta tunniajaga korda ja selle raha ta kuus ikka leiaks ju !!!!!

Igastahes .. volüümi juurde ja edu laudades!!!

Comment

• Pokutaja
                                Julm Donk
                                • Feb 2012
                                • 84

Ise ka samades limiitides ringi liikuv inimene kui Nozzu. Aga samas ei arva, et ta swingid on nii väikesed, sest mängib vähe. Ma ise teen pikemaid sesse kui Nozzu aga samas kui vaatan näiteks oma 500 kätt siis mul ikkagid swingid suuremad. Asi äkki selles, et kuna Nozzu on nit stiiliga ja solid mängija, siis ta loeb vastastest rohkem välja kui peaks. Fishid tihti ei saa aru mida nad teevad. Nad saavad oma ässa paari kätte, kicker 9 ja lammutavad nagu oleks ultimate nuts käes. Ma arvan, et Nozzu annab neile lihtsalt rohkem respecti kui peaks vb. Kui solid mängija sama moodi mängib ja sul ässa paar siis okay, saad aru et tal aka kolmik vms aga fishid panevad ulmet ja nad ei saa aru mida nad genereerivad. Ei ole ise ka teab, mis palju mänginud aga siiski calling suht julgelt fishide all-in-e maha sest nad lihtsalt ei mõista teiste ega ka enda mängu. Ofc lendad vahepealt fishi top range otsa aga that's poker.

Vähemalt siis minu nägemus selline. Kiida või laida...

Comment

Working...