Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Nozzu
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1140

Re: Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Algselt postitas p0l1 Vaata postitust
    enne või peale rakebacki ?
    Ära urise. Kukuksid istuli nagu clicki müüja Cocaga kohtudes, kui mu coachi graphe näeksid. Meie diilis olen mina see nõrgem lüli, mitte tema.

Comment

• p0l1
      Grinder
      • Jan 2011
      • 581

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
      Ära urise. Kukuksid istuli nagu clicki müüja Cocaga kohtudes, kui mu coachi graphe näeksid. Meie diilis olen mina see nõrgem lüli, mitte tema.
      Mhh, ma tegin nalja ju. Omal ka kõikuv aeg hetkel, aga edu tegemistes ja kindlasti hakkab minema.

Comment

• Nozzu
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1140

Algselt postitas p0l1 Vaata postitust
        Mhh, ma tegin nalja ju. Omal ka kõikuv aeg hetkel, aga edu tegemistes ja kindlasti hakkab minema.
        Ehh, vabandust, ma ei tahtnud järsk olla. Lihtsalt, eraelus praegu kah nii öelda kõikuv aeg, mistõttu emotsionaalselt veits pinges :)

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

Pokkerist: Arstid ilmselt ütleks, et seisund on kriitiline, ent stabiilne :). Tiksun kord all, kord pealpool nulljoont ja ootan hiiterit. Bustosse ei lähe.

Aga nüüd olulisem asi. Äkki keegi juurateadmistega inimene oskaks vastata. Nimelt on plaanis soetada endale üks korter. Küsimus on aga selles, et kas mu lapse emal, kellega me nüüd jälle lahus oleme oma kuu aega, tekib mingi õigus sellele korterile.
          Seob meid ühine laps ja ilmselt on ka kusagil registrites kirjas, et tema on lapse ema ja mina lapse isa. Abielus pole ma selle inimesega kunagi olnud. Aga ei ole ka ühtki paberit, mis kinnitaks, et me praegu lahus oleme. Ehk siis, kas ta võib väita mingil hetkel, et korter on soetatud meie kooselu ajal ning nõuda seda endale?

Comment

• WeThePeople
            Vana Tegija
            • Mar 2010
            • 1163

vahest loen neid lugusid ja mõtlen et küll leiate te ikka neiud omale..

Comment

• timz0333
              Pokkeritark
              • Mar 2009
              • 6322

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
              Pokkerist: Arstid ilmselt ütleks, et seisund on kriitiline, ent stabiilne :). Tiksun kord all, kord pealpool nulljoont ja ootan hiiterit. Bustosse ei lähe.

Aga nüüd olulisem asi. Äkki keegi juurateadmistega inimene oskaks vastata. Nimelt on plaanis soetada endale üks korter. Küsimus on aga selles, et kas mu lapse emal, kellega me nüüd jälle lahus oleme oma kuu aega, tekib mingi õigus sellele korterile.
              Seob meid ühine laps ja ilmselt on ka kusagil registrites kirjas, et tema on lapse ema ja mina lapse isa. Abielus pole ma selle inimesega kunagi olnud. Aga ei ole ka ühtki paberit, mis kinnitaks, et me praegu lahus oleme. Ehk siis, kas ta võib väita mingil hetkel, et korter on soetatud meie kooselu ajal ning nõuda seda endale?
              Ei ole juura inimene aga see küll võimalik ei saa olla.

Comment

• Dnbftw
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1808

No siis on küll kole naine, kui arvad, et võib nii teha.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Kui sina ostad,abielus ei ole, siis on korter 100% sinu nimel ja sinu oma. Sa võid pm igal hetkel naise välja visata. Reaalselt aga kuidas sa seda teed kui ka laps mängus. Naist võid välja visata, aga last emaga on juba palju raskem välja visata(mõtlen just emotsionaalselt) ja pahatihti mees kolib ise üürikasse...

Ma soovitaksin paremat varianti. Las naine ostab korteri(tõenäoliselt laenuga) kui midagi juhtub kolid välja. Seni kuni koos olete aitad nt pangamakseid vms tasuda. Sinul mingit õigust korterile pole. See nagu sinu toetus perele

Igasugsued 2 peale võtmised ja käendamised jms on paras pullikaka, lahkuminekul suured probleemid. Näen tuttavate pealt kuidas lahkumineku korral suurte pangalaenutega möllatakse ja närvitsetakse
                  Last edited by privador; 12.12.13, 23:20.

Comment

• Nozzu
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1140

Algselt postitas privador Vaata postitust
                    Kui sina ostad,abielus ei ole, siis on korter 100% sinu nimel ja sinu oma. Sa võid pm igal hetkel naise välja visata. Reaalselt aga kuidas sa seda teed kui ka laps mängus. Naist võid välja visata, aga last emaga on juba palju raskem välja visata(mõtlen just emotsionaalselt) ja pahatihti mees kolib ise üürikasse...
                    Ei, ei - ega ma siis oma lapse emaga sinna koli. Kolin ja ostan üksi (või noh, mul on investorid: päranditeema aga see pole oluline). Lapse emal juba oma elamispind olemas. Laps hakkab vastavalt kokkuleppele nädal minu, nädal tema juures olema. Lihtsalt mina kavatsen oma praegusest elukohast (kus ka lapse ema enam ei ela) välja kolida ja omale korteri osta.
                    Ja nüüd küsimus ongi selles, et kas lapse emale laieneb õigus sellele, minu poolt ostetavale korterile (või poolele sellele), juhul kui ta peaks väitma, et see on meie kooselu jooksul soetatud vara, mida see tegelikult ei ole, sest me ei ole enam koos (aga mul ei ole ühtki dokumenti mis tõestaks, et me enam (näiteks korteri soetamise hetkel) koos ei ole ega samas ka ühtki dokumenti mis tõestaks, et me enne või pärast lapse eostamist koos oleks olnud).

Ehk siis, kas ma peaksin oma tagala kindlustamiseks korteri näiteks ühe oma vanema nimele kirjutama?
                    Last edited by Nozzu; 13.12.13, 00:09.

Comment

• Provoker
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 3067

Kui sa kooselu ple allkirjaga kinnitanud, siis ei ole vaja ka lahkuminekut allkirjaga kinnitada.

Comment

• ristijeesus
                        Klubi Liige
                        • Oct 2009
                        • 2533

Kui teil näiteks oleks ühise laenuga ostetud korter, mis sinu nimel, siis ei saaks ta isegi sellest midagi. Ja kui veel hästi **** mees oleks, siis võiks talle ka kõik laenumaksed maksta jätta ja ka siis ei saa ta su korteri suhtes midagi ette võtta. Nii, et osta rahuga, ei saa su kodule keegi sõrgu taha ajada.

Comment

• mEREHAIGe
                          Räme Fish
                          • Mar 2010
                          • 20

kui korteri kirjutad enda nimele pole lapse emal selle mingit õigust. kaasomandisse läheb korter vaid juhul kui oled abielus ja korter soetatakse abielu ajal. aga pärimisseaduse alusel kuulub automaatselt 50% lapsele juhul kui teerull sust yle sõidab ja kui laps on sel hetkel alaealine läheb see 50% üle tema eestkostjale ehk lapse emale.

Comment

• Nozzu
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1140

Selge, tänan.

Comment

• taipupole
                              Lõpuboss
                              • Oct 2008
                              • 2181

Ootan kutset soolaleivale. Tean daame ja härrasid, kes veel ootavad.

Comment

• Nozzu
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1140

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                                Ootan kutset soolaleivale. Tean daame ja härrasid, kes veel ootavad.
                                Selle pead sa saama :) Aga võib minna veel mõni kuu. Ehkki bronnisin täna pesa ära.

Comment

Working...