Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Nozzu
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1140

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
    miks pf 0.31 ? tsipa palju ei pannud?
    0.21 oleks fine mu arust.
    Raise on mul tavaliselt 4XBB + limper, nii et 0.25 oleks siin standard olnud, aga et ma olin OOP, siis panin tsipa juurde.

Comment

• Nozzu
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1140

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
      esimene käsi oleks ma riveri foldinud seega wp. Teises käes ma panen 100% kordadest flopil korraliku cbeti. Callides lähed enda 6 outi tõmbama ning see ei saa kuidagi kasumlik olla kui edasi plaanid foldida pihta saades. Riveril mina callin kuna mul TP ning vastane on alla 100bb stackiga.
      Üldiselt ma panen kah ühe vastase vastu c-beti any boardil (c-bet on üle 80 prossa). A siin...ma ei teagi, ei olegi nagu õigustust. Kõrge kaardi puudumine laual ehk. Mnjah...oleks pidanud tegema jah. Oleks järgnevast jamast pääsenud.

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Esimeses käes betiks turni väiksemalt, mõttega river järgi tsekkida. Floppi paneks ka ilmselt vähem, aga mul üldse veidi väiksem betsize´ing seega ei oska öelda kui õige või vale see otseselt on. As played on tavaline fold.
        Teises käes cbetiks nagu eelnevalt mainiti. Aga as played ei donkaks ever turni. Mingi täielikult wtf liigutus. Lisaks foldiks turni raisele. Ma kahtlen, et ta seal suvalist A-d minraiseb. As played on river minu jaoks close ning toetuks stattidele ja/või mõnele readile.

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

Algselt postitas camu Vaata postitust
          Esimeses käes betiks turni väiksemalt, mõttega river järgi tsekkida. Floppi paneks ka ilmselt vähem, aga mul üldse veidi väiksem betsize´ing seega ei oska öelda kui õige või vale see otseselt on. As played on tavaline fold.
          Teises käes cbetiks nagu eelnevalt mainiti. Aga as played ei donkaks ever turni. Mingi täielikult wtf liigutus. Lisaks foldiks turni raisele. Ma kahtlen, et ta seal suvalist A-d minraiseb. As played on river minu jaoks close ning toetuks stattidele ja/või mõnele readile.
          Mnjah, see turni donk teises käes oli järelreaktsioon flopi callile mida ma tol hetkel kahetsesin ja mõtlesin, et oleks pidanud ju hoopis raisema. No ja siis saingi turnil oma oudile puhta ja mõtsin, et ajan selle rappa läinud käe kuidagi õigele joonele tagasi (et umbes nagu hilinenud c-bet). Aga asi läks veel segasemaks hoopis. Konkreetne puterdamine ikka :)

Comment

• Provoker
            Pokkerihai
            • Jan 2009
            • 3067

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
            Üldiselt ma panen kah ühe vastase vastu c-beti any boardil (c-bet on üle 80 prossa). A siin...ma ei teagi, ei olegi nagu õigustust. Kõrge kaardi puudumine laual ehk. Mnjah...oleks pidanud tegema jah. Oleks järgnevast jamast pääsenud.
            Selles käes ei ole any board vaid paardunud board mis on sama hea cbettimiseks või isegi chk/raiseks kui kõrge kaardiga board kuna vastasel on seda boardi ikka väga raske hittida.

Comment

• Nozzu
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1140

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
              Selles käes ei ole any board vaid paardunud board mis on sama hea cbettimiseks või isegi chk/raiseks kui kõrge kaardiga board kuna vastasel on seda boardi ikka väga raske hittida.
              Samas mõistab vastane, et ka mina tõenäoliselt ei hittinud sellist boardi. OK, ta võib seda mõista aga kui ma talle õigeid oddse ei anna, siis ta ikkagi callida ei saa. Ent siiski, kas see on just seda tüüpi board, mis nõuab 90% juhtudel turnlil barreldamist, kuna oma cbetiga repime siin põhiliselt kõrget ülepaari.

Comment

• Provoker
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 3067

Nii madalal vastane ei mõtle, et sa mõtled, et ta mõtleb. Aga selles suhtes on sul õigus, et turnil barreldaksime edasi.

Comment

• HerrJanks
                  Pokkerihai
                  • Jul 2011
                  • 3769

Kui c/r paardund boardi ja vastane callida kavatseb, pead ilmselt clipi tühjaks tulistama et ta maha saada. Vb mõne vähem jonnakama vastu piisab turnist ka.

Comment

• Nozzu
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1140

Ehk siis, kui järgnevatel tänavatel paugutamiseks mune pole, siis on paardunud, ilma kõrge kaardita boardil check-fold. Mis on küll vale aga parem kui flop:c-bet, turn: check-fold.

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

NÄH. Kuhu mu hea jooks jäi?!? Täna veel - 1.11 € ja kuu nullis.
                      Mingeid imelikke laydowne tuli teha jälle. Näiteks nagu see käsi:

Vastane: 102 kätt ja 66/4

$0.02/$0.05 No Limit Holdem
                      9 Players
                      Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                      UTG Player4 ($8.42)
                      UTG+1 Player5 ($4.42)
                      MP1 Player6 ($5)
                      MP2 Player7 ($5.69)
                      MP3 Player8 ($7.32)
                      CO Player9 ($2.71)
                      BTN Player1 ($1.65)
                      SB Nozzu ($5.45)
                      BB Player3 ($2)

Pre-Flop: ($0.07, 9 players) Nozzu is SB Q Q
                      1 fold, Player5 calls $0.05, 2 folds, Player8 calls $0.05, 2 folds, Nozzu raises to $0.40, 1 fold, Player5 calls $0.35, Player8 folds

Flop: 4 5 K ($0.90, 2 players)
                      Nozzu bets $0.54, Player5 calls $0.54

Flop: Ülekaart mind just ei rõõmusta aga tal ei pea ju just see käes olema.

Turn: K ($1.98, 2 players)
                      Nozzu bets $1.03, Player5 calls $1.03

Turn: OK, teine kunn lauas ja ma võin üsna kindel olla, et mu käsi on ees.

River: 8 ($4.04, 2 players)
                      Nozzu checks, Player5 bets $2.45, Nozzu folds

River: Kardetud kolmas mastikaart lauas. Vastane on seda tüüpi, kes võis vabalt masti tõmmata. Checkin igaks juhuks ja saangi shove. FUUUUUUUU.....fold.

Final Pot: $6.49

Player5 wins $6.32 (net +$1.90)

Nozzu lost $1.97
                      Player8 lost $0.05

Ja järgnevas käes oli turni bet ilmselt liiast?

Vastane: 16 kätt ja 13/7

$0.02/$0.05 No Limit Holdem
                      7 Players
                      Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                      UTG Player1 ($3.95)
                      UTG+1 Player2 ($2.41)
                      MP Nozzu ($5)
                      CO Player6 ($3.86)
                      BTN Player7 ($11.86)
                      SB Player8 ($2.04)
                      BB Player9 ($9.97)

Pre-Flop: ($0.07, 7 players) Nozzu is MP A J
                      2 folds, Nozzu raises to $0.20, Player6 calls $0.20, Player7 calls $0.20, 2 folds

Flop: K 4 J ($0.67, 3 players)
                      Nozzu bets $0.44, Player6 folds, Player7 calls $0.44

Flop: Tabasin ju päris hästi. Teen panuse, arvestusega, et kui vastastel K-d käes ei ole, siis nad viskavad lehe maha. Või siis maksavad mastitõmbega kinni, mis on kah OK minu jaoks.

Turn: 2 ($1.55, 2 players)
                      Nozzu bets $0.98, Player7 calls $0.98

Turn: Blank. Aga miskipärast unustasin ma oma flopil tehtud plaani. Või noh, ma ei tahtnd uskuda, et vastasel ikkagi K käes on, pigem lootsin nõrgemat poissi või mastitõmmet. Panin nagu mulle nüüd tundub, täiesti ebasobival kohal ühe paugu veel.

River: 10 ($3.51, 2 players)
                      Nozzu checks, Player7 checks

River: check-check.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

RUI

Comment

• pokkerisheriff
                        Grinder
                        • Oct 2011
                        • 824

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                        Flop: 4 5 K ($0.90, 2 players)
                        Nozzu bets $0.54, Player5 calls $0.54

Flop: Ülekaart mind just ei rõõmusta aga tal ei pea ju just see käes olema.
                        käsi ma igaks juhuks veel ei kommenteeri, aga näha on, et arened. paar kuud tagasi oleksid sellises olukorras oianud, et "kui tal K on, siis olen taga" ja check-foldinud, nüüd aga ei näe kolli igas kohas ja julged edasi agressiivne olla. edu ja küll need plusspäevad jälle kohe üksteise järel tulema hakkavad!

P.S. palju õnne 400-nda postituse puhul!

Comment

• alaska
                          forever
                          • Oct 2008
                          • 6599

Turni kommentaarides võiksid kirjutada, millistelt nõrgematelt kätelt calli tahad saada, see et sa tunned ennast ees olevat, ei tähenda alati seda, et tuleb bettida. Väga paljude kätega saad postflop maksimaalselt kaks tänavat valuet ja nendega pole paha kusagil oma kätt underreppida, näiteks turnis.

Comment

• Nozzu
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1140

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                            käsi ma igaks juhuks veel ei kommenteeri, aga näha on, et arened. paar kuud tagasi oleksid sellises olukorras oianud, et "kui tal K on, siis olen taga" ja check-foldinud, nüüd aga ei näe kolli igas kohas ja julged edasi agressiivne olla. edu ja küll need plusspäevad jälle kohe üksteise järel tulema hakkavad!

P.S. palju õnne 400-nda postituse puhul!
                            Tänan, sul on imetlusväärne oskus ka halva mängu (siin küll vist mitte sõna otseses mõttes) juures head näha.

Comment

• Nozzu
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1140

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                              Turni kommentaarides võiksid kirjutada, millistelt nõrgematelt kätelt calli tahad saada, see et sa tunned ennast ees olevat, ei tähenda alati seda, et tuleb bettida. Väga paljude kätega saad postflop maksimaalselt kaks tänavat valuet ja nendega pole paha kusagil oma kätt underreppida, näiteks turnis.
                              Jah, tõepoolest...hmm...see on nüanss, millele ma ei ole rõhku pannud. Pigem teen ma seda mõnikord monsterit hoides flopil. Aga miks mitte turnil...see oleks palju peenem mäng ja ajaks vastasel juhet kokku. Flopil oleks agressiivne, turnil tõmbaks korra tagasi, julgustaks sellega vastast riveril panustama(bluffima) ja siis lajataks ise. Wow...mulle tuleb meelde, et ma olen selle skeemi kohta isegi lugenud kunagi.
                              Aga sa ei oska mingit atiklit soovitada, kus sellest põhjalikumalt räägitaks?

Comment

• N1x0n
                                Jube Noob
                                • Jun 2011
                                • 155

jees jees. . aga selle skeemi juures pead arvestama asjaoluga ,et mingi härra võib taga olles aga tasuta kaarte saades sust vaikselt ettepoole libiseda ...
                                :D:D:D

Samas selliseid asju võib ka väga agrotsedes juhtuda .. variatsioon nah

Comment

Working...