Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Mu arust ka. Kui kardad sellest ilma jääda, siis hit and runi ja selecti uus laud endale. Aga üldjoontes still scared money imo. Pead sellest üle saama.

Comment

• Nozzu
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1140

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
      Pead sellest üle saama.
      THIS.
      Mu üks suurimaid leake ilmselt. Täna-homme ei mängi, vaid loen poker-mindseti läbi. Ehk on abiks.
      Kuigi, see võib ka tugevalt isiksuses kinni olla. Ja kui see nii on, siis on pokkeriga põhimõteliselt pekkis.

Comment

• muttaja
        Pokkerihai
        • Dec 2010
        • 1965

Nonomaitea... Mina mängin enamasti niimoodi, et ei pane aega ega käte arvu paika, mis kavatsen läbi mängida, vaid sessiooni käigus sean endale mingi numbri ja siis lauad kinni. Tõenäoliselt pole see hea mõte, nagu pole ka hea HEM-ist hetkeseisu jälgida, ent see krdi asi on nii sisse harjunud, et juba raske on lahti saada. Kõige masendavad on minu puhul muidugi klassikaline "nulli mängimine", mis on korduvalt megatildi ja rahapõletamisega lõppenud. Aga viimasel ajal õnneks mitte... Kummalisel kombel olengi alati nulli tagasi saanud. Vb on skill parem kui varem. Ei tea.

Comment

• HerrJanks
          Pokkerihai
          • Jul 2011
          • 3769

Selles suhtes, et kui biidid mängu, siis jõuad kunagi plussi nagunii aga sa pead mõistma, et terve pokkerikärjaar on üks suur sessioon ja vahest on loosing stretchid liiga pikad et need päevaga läbi mängida. Nozzu laudade sulgemine, kui paar BI up, oli küll väga result oriented.

Comment

• rahvavaenlane
            Klubi Liige
            • Dec 2009
            • 3040

muud juttu ka. sa oled ajakirjanik. nagu ma aru saan, siis pärnu postimehes. neljas võim. võis siis teine. krt seda teab :D.
            küsimus järgmine, inspireeritud siis just sellest, et swed jättis siiski oma ATM virtsu alles, mis ilmselgelt tingitud ajakirjanduse pushingust. kas sul või siis su kolleegidel seal pärnus on ka olnud selliseid situatsioone, kus toimetuses on tulnud headmeelt tunda selle üle, et "OH JESS, korda läks, see nõme otsus tühistati tänu meie aktiivsusele". kui on siis kirjuta neist siia ka. päris huvitav oleks asjade käike ja tagamaid kuulda. et kuidas sellised protsesid tegelikkuses käivad jne.
            ma olen mõne õllega hetkel, st, et ma loodan, et mõte ja tekst jäid arusaadavaks. :D

Comment

• Cypher0
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 1512

Ega sa täna mööda Rüütli tänavat ei jalutanud, Full Tildi müts peas?:)

Comment

• Nozzu
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1140

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                Ega sa täna mööda Rüütli tänavat ei jalutanud, Full Tildi müts peas?:)
                Haha - jalutasin küll :) Isegi mitu korda.
                Mis mu reetis? See sama müts? :)

Comment

• Cypher0
                  Pokkerihai
                  • Jan 2010
                  • 1512

No müts suht confirmis jah.:D

Comment

• Nozzu
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1140

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                    No müts suht confirmis jah.:D
                    Ok, a sina olid see tüüp, kes oli minust nii umbes neli korda pikem? :)

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

Jaanuar lukku

Mu daamid ja härrad, mul on suur rõõm teile teatada, et nii nagu detsembris, nii purustasin ma ka jaanuaris oma seni rahalises mõõtes edukaima kuu rekordi.

Tänase sessiga lisandus kontole veel 5.54 eurot ning koos sellega õnnestus mul jaanuaris kokku grindida 59.70 eurot, millele lisandus veel 10 boonuseurot.

Seega kuu kokku + 69.70 eurot

Jaanuari eesmärgid:
                      Hakata mängima kuuel laual : V
                      Mängida läbi vähemalt 15 000 jaotust: X
                      Teenida vähemalt 50 Eurot (poole NL10sse minekuks puuduolevast summast): V
                      Õppida: XV

Kui plussid ja miinuseid kokku lüüa, võib kuu teglikult igatpidi kordaläinuks lugeda.

Veebruari eesmärgid:

Jätkata mängimist kuuel laual:
                      Mängida läbi vähemalt 15 000 jaotust:
                      Jõuda tasemele NL10:
                      Õppida (muu hulgas viia lõpule Poker Blueprinti ümber kirjutamine):

RÖH

Comment

• kardaanirist
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 3675

crushid ju. anna volüümi juurde, et microst kiiresti välja saada. sul obviously basic selge ja julgen väita, et kui biidid NL5 (eriti sellise winratega), siis biidid ka NL25.

Comment

• emmimees
                          Klubi Liige
                          • Aug 2010
                          • 2719

Ilus graph, wp. Käed enam ei värise? :D

Comment

• pokkerisheriff
                            Grinder
                            • Oct 2011
                            • 824

pane ainult tänase päeva graafik ka. huvitab üks asi sealt.

Comment

• MTTSNG
                              Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                              • Sep 2011
                              • 621

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                              crushid ju. anna volüümi juurde, et microst kiiresti välja saada. sul obviously basic selge ja julgen väita, et kui biidid NL5 (eriti sellise winratega), siis biidid ka NL25.
                              Ma arvan, et NL5 ja NL25 vahe on piisavalt suur, et isegi sellise graphiga ei saa kindlasti väita, et biidid vabalt ka NL25.
                              3 aastat tagasi kui ise NL5 rahalaudades alustasin sai näidatud taolist graafikut ja NL10 näiteks oli graafik juba hoopis teistsugune.

Comment

• Nozzu
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1140

Kui tohib, siis ma jätaks tänase päeva graafiku panemata. Ma tean küll, mis Sind sealt huvitab, Pokkerisheriff, ja ma võin öelda, et jah, su kahtlused on õigustatud - see on enam vähem samasugune nagu mu eelmine, siia postitatud graph.

Suuri potte võittes ja kaotades mu käed enam sõna otseses mõttes värisema ei hakka aga hit´n runi sündroomist ei ole ma paraku lahti saanud :S Ses mõttes võib vist öelda, et suured võidud mõjuvad mulle kehvemini kui suured kaotused. Mnjah.

Mis microst välja trügimisse puutub, siis tegelt mõtlesin ise, et kui ma NL10 jõuan, kui ma jõuan, siis võtan hoo maha. Selles mõttes, et võtaks iga kuu mingi 30 % võitudest välja.

Comment

Working...