Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
    Nojah, mul naine ei teeni midagi. Nüüd kukkus emapalk kah ära. Mingi väike lapsetoetus vist säilis aga üldiselt on kõik kulud minu kanda. Ja tõepoolest, suits on jah päris suur kuluallikas. Mingi 50 - 60 eurtsi kuus läheb sellele.
    Oot, Aga su eit peab siin luuseriks siis ? Ennast küll väga ei tõmbaks enam see suhe kui nõnda lood. Samas tean, mida tunned. Laps taga ja asjalood natuke teised.

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

Edu naisele uue mehe leidmisel sel juhul. Tänapäeval pidi olevat juba nii, et mehi kes endaga hakkama saavad tuleb tikutulega taga otsida rääkimata nendest kes pere ka suudavad üleval pidada.
      Kusjuures suits kuluallikana nii ja naa, ise teen pool pakki päevas kuskil ja selle peale läheb nõks üle 1€. Kui ma maha jätsin siis tekkis jube magusaisu ja mingi šokolaadi või kommi ma ikka endale poes ostsin, lõpuks tuli umbes sama välja, või isegi natuke rohkem.

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
        Kusjuures suits kuluallikana nii ja naa, ise teen pool pakki päevas kuskil ja selle peale läheb nõks üle 1€. Kui ma maha jätsin siis tekkis jube magusaisu ja mingi šokolaadi või kommi ma ikka endale poes ostsin, lõpuks tuli umbes sama välja, või isegi natuke rohkem.
        Mul oli sama! Kui joomise ja suitsetamise maha jätsin hakkasin sporti tegema. Aega rohkem väärtustama ja rohkem niisama muud entertainmenti tegema. Raha läks samapalju.

Tegelt ei hakand.

Comment

• HerrJanks
          Pokkerihai
          • Jul 2011
          • 3769

See kui pokkeriga teenid X summa kuus ja saad elamiskulud jms kaetud ning väga üle ei jää, siis ikkagi ei ole võimalik mitte kuidagi, et peost suhu elad, TEGEMIST ON SITA BANKROLL MANAGEMENDIGA. IMO

Comment

• Cypher0
            Pokkerihai
            • Jan 2010
            • 1512

Mu bankroll management oligi sitt. Või ei olnud tglt, sellest kinnipidamine oli. Kui ettenägematuteks kulutusteks/olukordadeks on mingi klots kõrvale pandud, võib NL25 vabalt pro olla, kui suudad keskmiselt kuus kas või veidi rohkem $ grindida, kui ära kulutad. Mingi liikumine peab ülespoole olema, muidu põleb väga kärmelt läbi.

Comment

• HerrJanks
              Pokkerihai
              • Jul 2011
              • 3769

Õigus, NL25 vms sendilmiit ei tohiks kindlasti eesmärk olla, kus püsida ja kus elatist teenida. Madalamatest limiitidest on ikka suht raske mingit raha kõrvale panna. Ise üritan nüüd winningutest elada ja kõik RB suunan BR ehitusse, et saaks shotte kõrgemale võtta. Aga lähenen asjale ikka suht konservatiivselt mõtlesin et 65-70 BI shotiks ja kui 5-10 kaotan kolin tagasi ja ehitan uuesti ülesse. Üritan nüüd table selectioniga suuremat winrate näidata, varasemalt mängisin kõigi vastu, siis nüüd olen suht valiv.

Comment

• HerrJanks
                Pokkerihai
                • Jul 2011
                • 3769

Rakebacki võtan ka nüüd 1500$ kaupa varasema 300$ asemel, saab oluliselt parema kursiga.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

mind väga huvitab.. kõrgharidus, 10 aastat spetsialist ja 1000 on bruto.. mis kool ja mis eriala? aga alla NL50 ei soovitaks küll proks hakata. ja töö/kooli kõrvalt saab vabalt $1000 kuid teha.. 30-40h mängimist.

ahjaa.. kiidusõnad sellele, et iga päev postitad enim võitnud ja kaotanud käe.. ma mõtlen ise ka hakata mingi aeg sellist asja harrastama... saaks oma omaha käte suhtes kriitikat vms.. niisama ei viitsi surfata peale sessi käsi üle, et otsida keerulisemaid vms.. aga enim võitnud ja kaotanud käe saaks ju ikka...
                  Last edited by Rage; 07.01.12, 14:40.

Comment

• jasssass
                    Vana Tegija
                    • Sep 2010
                    • 1200

Palgatöö pealt pokkerisse pöörduda on suht lihtne, kui tajud et, sample on piisav, et uskuda oma winrate jne aga võin kinnitada et elus võivad toimuda sellised rängad asjad nagu BF oli ja lisaks veel mõned tõuked ning võitvast mängijast saab kaotav, aga pokkerist palgatööle enam kuidagi minna tagasi ei taha. Lebo eluga harjub mõnusalt ära ja hiljem igasugune mõtlemine töö tegemisest tekitab okserefleksi

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                      mind väga huvitab.. kõrgharidus, 10 aastat spetsialist ja 1000 on bruto.. mis kool ja mis eriala?
                      ? selliseid valdkondi ju hulgim, kus reaalsus selline. sotsiaaltöö, põllumajandus, kultuur...

Comment

• taipupole
                        Lõpuboss
                        • Oct 2008
                        • 2181

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                        ? selliseid valdkondi ju hulgim, kus reaalsus selline. sotsiaaltöö, põllumajandus, kultuur...
                        ..haridus, turva, poliitika...

Comment

• Tarmonator
                          Lingiparandaja
                          • Oct 2008
                          • 3274

...meditsiin (õed, sanitarid)

Comment

• viki
                            Grinder
                            • Apr 2010
                            • 893

Väljaspool tallinnat ja välismaad ei tunne ma kedagi,kes palgatööga üle 1000€ kuus kätte saaks.Tutvusringkond on samas päris suur.

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

1000€ bruto on mingi 790€ kätte. see on ju üle eesti keskmise. pole paha!
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pokkerisheriff
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 824

proovi suitsetamist vähendada. see 60 euri kuus oleks ju ligi 10% su netosissetulekust. see on kindlasti sigaraske (nozzuraske), aga asi pole ainult rahas mis suitsude peale läheb vaid ka tervises, naisele/sõpradele/tuttavatele kindlasti avaldaks muljet see natuke (ära ainult kuuluta seda, las ise märkavad kui märkavad) jms nagu isegi tead. samas kui proovid, siis ära tee seda suhtumisega, et "kui jätan maha on hea, kui ei jäta, olen luuser". see tekitab kindlasti halbu emotsioone rohkem kui vaja, kui libastud ühel hetkel. aga tee näiteks esmaspäev suitsuvabaks või midagi prooviks. edu!

P.S. ise olen elu jooksul suitsetanud alla 100 suitsu ma arvan, nii et ei tea tõesti kui raske see loobumine on.

Comment

Working...