Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Nozzu
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1140

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
    mult on bänn juba maha võetud (see oli mingi automaatselt ajutine, sest tegelikult ei teinud ma midagi valesti), lihtsalt pole aega olnud läbi vaadata su käsi, aga nagu näha, siis 2 päeva keskmisena jälle hea pluss. asi liigub stabiilselt ja rahulikult ülespoole ja näha on et taipupole coaching mõjub 100% hästi su mängule.

selle küüslaugu kohta tahtsin öelda, et proovi seda leivaga süüa nii et hammustad leiba peale küüslaugule. oleneb küüslaugust, mõni on nii terav et tahab hinge kinni võtta, siis leib võtab selle teravuse mõnusalt ära.
    Oo, seda on rõõm näha, Pokkerisheriff, et sa vapralt rivis tagasi, siiralt. Ja täiesti nõus, et see bänn oli karjuv ülekohus. A mis teha, me ei ela õiglases maailmas. Ja miski pole vist kaugemal õiglusest kui pokker - vähemalt lühikeses perspektiivis :) Ja tõepoolest TP on minuga imet teinud. Loodetavasti. Noh, võib muidugi olla, et mul on lihtsalt hiiter aga...no ma ei tea, ma ise tunnen küll, et mu mäng on väheke paremaks muutunud.

Iseäranis meeldin ma endale siis kui ma kombineerin TP agressiivsust enda alalhoidlikkusega ja lähen sellisele keskteele :) A noh, see võib olla leak mille TP peab must välja nüpeldama.

Nojah, leivaga ma seda küüslauku sööngi. Esmalt tegin proovi mõttes lihtsalt mingi sellise mögina, et hakkisini küüslauku mingi singimaitselise võide sisse ja lisasin veel portsu hapukoort kah ning määrisin seda siis praetud leibadele. A siis, nähes, et pole hullu midagi, närisin juba niisama neid küüsi ja hammustasin leiba peale. Töötab küll. Saaks nüüd lonksu viina ka kuskilt, siis oleks tervis ilmselt matsust tagasi. :)
    Last edited by Nozzu; 13.12.11, 21:37.

Comment

• Nozzu
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1140

Algselt postitas E-Kunn Vaata postitust
      Imo sellepärast et päevikut elavdada ei ole mõtet küll laudu juurde võtta. Pigem ikka siis kui ise tunned et võiks!
      Tervitused E-Kunnile!
      Kui sa sama või umbes sarnase nime all PS-is mängid, siis nägin sind täna mitmes lauas. Aga ma ei julgenud neisse istuda :)

Comment

• Nozzu
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1140

Algselt postitas hakkameimema Vaata postitust
        Noo, tal mängulisi probleeme palju pole, mulle tundub, et ammu juba saab vähemalt 6 lauaga kenasti hakkama...Ilmselt isegi 8 oleks mõistlikum, kuigi võid tasa ja targu juurde võtta 2 haaval...
        Ma tänan! :)

Comment

• wanapagan
          Õpihimuline Mängur
          • Dec 2010
          • 310

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
          No nii nit ka ei saa olla, eriti veel nl5. Oleneb muidugi mis stiili sa harrastad. Arvan, et kui MP pealt ka AJ-ga ei ava siis kõrgemale sa küll edasi ei liigu.
          Või nii kohe. CO eest koht või kaks avaks ehk AJo-ATo varem mitte. Kõrgemale liiguks vabalt 16-14 stiilis isegi 6max lasta 3BB/100 mõned limiidid kõrgemal pole mingi probleem. Vb igav, aga toimib.

Comment

• Pumper
            Klubi Liige
            • Mar 2009
            • 2359

10nl ja 25 ehk jah, mitte kaugemal.

Mina nendele nittidele mingit raha ei anna igatahes, sest nende käed on nii läbinähtavad.

Comment

• wanapagan
              Õpihimuline Mängur
              • Dec 2010
              • 310

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
              10nl ja 25 ehk jah, mitte kaugemal.

Mina nendele nittidele mingit raha ei anna igatahes, sest nende käed on nii läbinähtavad.
              Pumper ehk mõtleb ka lauas natuke rohkem kui keskmine micro sõdur, kes tööga teenitud raha maha mängib.

Comment

• taipupole
                Lõpuboss
                • Oct 2008
                • 2181

JJ call on jube. Esimese C-beti jubedusest said ise ka aru, veel jubedam on tegelt call turn. Teise käe turn bet on normull.

Wanapagana käte valik on ülijube.
                Last edited by taipupole; 13.12.11, 22:08.

Comment

• Nozzu
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1140

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                  JJ call on jube. Esimese C-beti jubedusest said ise ka aru, veel jubedam on tegelt call turn. Teise käe turn bet on normull.

Wanapagana käte valik on ülijube.
                  JJ puhul on jube preflop call?
                  Esimese käe C-bet muidu ok aga betisizeing on jube, eks? Turnil oleks tulnud mitte callida vaid raiseda? Foldida ju ikka ei oleks saanud?!?. Meie equity on 93% VPIP-ga vastase vastu siin 57.75%, tema panus aga potti oli aga mingi 20 %. Aga ok, tõmbame tema range kitsamaks kuna ta flopil callis. Oletame, et ta ei teinud seda mitte kunniga(mida ta poleks ehk chekkinud) vaid 10le. Nojah, mingi TJ vastu on meil siin aint mingi 15.9 % equiti, T9 vastu 22%, TQ vastu 20. Nii, et equity mõttes kannataks isegi callida ju. Ja see tundub isegi mõistlikum kui raise.

Comment

• Fabulous
                    Pokkerihai
                    • Jan 2010
                    • 2674

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                    Esimese käe C-bet muidu ok aga betisizeing on jube, eks? Turnil oleks tulnud mitte callida vaid raiseda? Foldida ju ikka ei oleks saanud?!?. Meie equity on 93% VPIP-ga vastase vastu siin 57.75%, tema panus aga potti oli aga mingi 20 %. Aga ok, tõmbame tema range kitsamaks kuna ta flopil callis. Oletame, et ta ei teinud seda mitte kunniga(mida ta poleks ehk chekkinud) vaid 10le. Nojah, mingi TJ vastu on meil siin aint mingi 15.9 % equiti, T9 vastu 22%, TQ vastu 20. Nii, et equity mõttes kannataks isegi callida ju. Ja see tundub isegi mõistlikum kui raise.
                    Jah, JJ on pre-flop 3-bet siin. Edasine postitus on täielik ülemõtlemine. C'mon see on NL5.

Üks mu lemmikumatest coachidest/õppevideote tegijatest on pannud kirja järgnevad punktid, mille järgimisel pole mikrot imo just väga raske biitida:
                    • You have a good hand and play it fairly straight-forwardly ( bet, bet, bet )
                    • You took the initiative pre-flop
                    • You are in position post-flop
                    • Playing unbalanced

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                      Jah, JJ on pre-flop 3-bet siin. Edasine postitus on täielik ülemõtlemine. C'mon see on NL5.

Üks mu lemmikumatest coachidest/õppevideote tegijatest on pannud kirja järgnevad punktid, mille järgimisel pole mikrot imo just väga raske biitida:
                      • You have a good hand and play it fairly straight-forwardly ( bet, bet, bet )
                      • You took the initiative pre-flop
                      • You are in position post-flop
                      • Playing unbalanced
                      Mhh, eilse JJ käe kohta ütlesid sa, et oleks pre-flopis callinud. Siin aga, et 3-bettinud. Vastaste statid on põhimõtteliselt samad. Aga jah, vahe sellest, et eile tuli raise UTGlt siin aga keskelt. Lähtusid sellest?

Comment

• E-Kunn
                        FPP Pro
                        • Jan 2010
                        • 261

Tervitused E-Kunnile!
                        Kui sa sama või umbes sarnase nime all PS-is mängid, siis nägin sind täna mitmes lauas. Aga ma ei julgenud neisse istuda :)

Mina jh

Comment

• Maxi
                          Pokkerihai
                          • Nov 2010
                          • 1849

Kui sa lähed JJ pre setminema ja hitid topseti või quadsi nagu viimane kord, siis flopi call on isegi okei, aga turni A oleks pidanud kindlasti raisema sellisel juhul, igasugused tõmbed tekkisid mille vastane kindlasti kinni maksaks.

Sellise deep vastase vastu tuleks aga pre tõsta ja madala flopi puhul miski potise cbeti keevitada

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

Jah, väga.

Esimese käe C-bet muidu ok aga betisizeing on jube, eks?
                            Jah.

Turnil oleks tulnud mitte callida vaid raiseda? Foldida ju ikka ei oleks saanud?!?. Meie equity on 93% VPIP-ga vastase vastu siin 57.75%, tema panus aga potti oli aga mingi 20 %. Aga ok, tõmbame tema range kitsamaks kuna ta flopil callis. Oletame, et ta ei teinud seda mitte kunniga(mida ta poleks ehk chekkinud) vaid 10le. Nojah, mingi TJ vastu on meil siin aint mingi 15.9 % equiti, T9 vastu 22%, TQ vastu 20. Nii, et equity mõttes kannataks isegi callida ju. Ja see tundub isegi mõistlikum kui raise.
                            Sa arvutad ja hindad equityt täiesti valesti. Call mulle ei meeldi.

Comment

• Maxi
                              Pokkerihai
                              • Nov 2010
                              • 1849

Esimene käsi see AJo

flopis mina tavaliselt 2 vastase vastu sellisel boardil ei cbeti, miks? nad ei viska maha ühtegi tõmmet ega K; T. Meil ei ole piisavalt head kätt ning oddse 3 barrelit lasta.
                              Kui sa aga ikkagi otsustad cbeti teha siis kuskil 0,75$ imo, aga pigem üldse mitte

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

JJ'ga ma ikka positsioonist alati 3betiksin, setminema läheksin ainult siis kui mingi NIT vend kuskilt EP pealt betiks ja tal oleks taga veel callereid ja ma ise blindide peal vms..

Comment

Working...