Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenin
    Jube Noob
    • Dec 2008
    • 133

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas leits
    case closed siiski ...
    väga kahju et Sa mängu käima ei saanud :-[

ma ei tea kui palju see Sind lohutab aga mul on täpselt sama case - enamus AI ei pea kuigi nupud saan sisse eduseisus. Põmst väikeste pottidega olen plussis ja kui saan kõik nupud sisse siis hititakse ära kõik võimalikud tõmbed jne.

Eriti on meelde jäänud viimane käsi:

Mul AA, 4xbb, vastane tõstab 3x, ma AI ja call - vastane hittis 79 -ga kaks paari ja siis lõpetasin karjääri ära mõneks ajaks, lihtsalt juhe on nii koos :-\

Comment

• leits

pigem mainin et sain m2ngu k2ima .. kuid 70-80k kätt on olnud haige downswing .. ei ole n2ha märke, et see muutuks ... siit ka otsused .. kui õnne ei ole, ei ole mõtet siiski pokkerit minu silmis mängida

Comment

• lenin
        Jube Noob
        • Dec 2008
        • 133

no seda õnne ma silmas pidasingi tegelt.

põmst ma lihtalt ei suuda mõista miks osadel inimestel tõenäosus töötab ja siis mõnel vabsee ei tööta. Arvatavasti aasta lõikes läheb asi paika aga kui sul ikka 3 kuud õnnestub heal juhul nullis olla siis on vaim selle 3 kuu jooksul nii läbi nussitud et lihtsalt ei suuda mängida. Ootad head kätt ja samas kardad seda juba nagu tuld. Tead et pead nuppe panema ja paned kah aga sisimas juba tead ette et suure tõenäosusega kui asi flopini jõuab oled sa kaotanud.
        Ma enam ei mäleta kuna ma KK -ga nägin ilma ässata floppi, või QQ-ga ilma K,A -ta. Või siis kui flopp on ysna hea aga mast või rida maas - isegi kui sa oled suht veendunud et vastasel tõmmet pole siis sa ei saa valuet sest vastane sellise boardiga ei maksa sulle midagi ...

No lihtsalt ... jah, kui õnne pole siis pole skillist ikka sittagi tolku.

Ja veel:
        Viimasel ajal on yldse trend kõiki tõsted absoluutselt iga kaardiga callida, ja veel hulgaksesi. Tavaliselt pool lauda callib su preflop tõsted maha, ja kui saavad 1 paari kätte siis kaarti enam käest maha ei viska eriti, riveriks tõmmatakse 2 paari või midagi veel jubedamat kokku jne. Kui põmst peaks see väga tore olema siis minu puhul see eriti tore pole sest nagu elu näitab siis ma kaotan need paremal juhul riveril.
        Tee siis mis trikke tahad.

Või siis jällegi 1 standardolukord. Saad pf tõstetud flopil nuts rea. Tõstad korralikult ja saad 2 calli ja 1 saab maja turnis ja teine riveril flushi.
        Ja set vs. sett on ka juba täiesti tavaline asi. No ei suuda foldida seda, eriti veel kui board on kakrass seti jaoks mõeldud

no lihtsalt täitsa perses

Comment

• leits

Tegin tund NL25 PLO'd +4BI ... KK26 ei foldita :D insane ... proovin siin mingi aeg m2ngida . . 2kki parandab mindseti ja muud
          keegi võiks omaha artikleid vms soovitada ja vidoesi :)

penao ma sõnu sööma .. tyybid ei foldi ja siit ka variatsioon on jõhker .. mingi 2 audiseid tuleb eest ja tagant

Comment

• leits

Tundub, et 5. laual on mõistlik laguses mängida .. ilma statideka m2ngin ka - vaatame kuidas l2heb

Comment

• leits

vara rõõmustasin ilmselgelt, sain 4 kahe audist ja -100$ ongi l2inud .. t2iesti haige tyra pf callitakse 18$ J24K'ga ... obv on 222 board ja ongi perses ... t2ielikud debiilikud

Comment

• Lutzky
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1829

triobetis saab rulli mängida online's ;D

Comment

• leits

ise olen ka obv t2na liiga palju vigu teind mängides ... PLO nl25 ma biidin suht syngelt i gess .. arvan et mägnin tykk aega seda..ennem kui bustosse ei l2he obv:D

Comment

• leits

mm saab vist magama minna -7BI @ plo 25 omaha ... yksko monster draw kokku ei tulnud, 2 2 audist, üks yhe audine ... obv mina ei hiti

see kuu siis vist -1k$ või nats v2hem .. ca 26BI below ev .. arvestades ka omaha paska... 250 to go ja siis kanna v2lja oma j22nused aitab kyll

Omaha statistikat ka siis .. mingi -200$ ilmselt ... 14 coinflippi .. õnnestus 1 võita .. päris hea protsent nagu tavaliselt ...
                    neli kahe audist riverit, 2 ühe audist riverit .. running so hot ..

ilmselt ei ole vahet mida ma mängin kas omahat või holdemit ... lakboxi osakaal jääb siiski liiga suureks mängus ... on näha et see boonuse clearimine eeldab bustoks minekut .. ilmselt tuleb cash aut homme ja self exclusionid igast persse urlats et ei hakkaks migneid mõttetuid deposiite tegam

seega me teada tuntud prod .. tunnistage fakti .. et lakbox omab siin mängus üüüüüle keskmise kõvasti rolli ... loodan et tunnete kunagi kõik selle "rämeda heateri ära" .. siis ehk tunnete ka karvavõrd, mida mina tunnen :)

yhesünaga minge perse oma pokkerga, minu silmis on tegu lakbox möngu ehk bingo lotoga

Comment

• marguzz22
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1458

leits sa oled lifetime mänginud 130K kätt... Ehks siis mingi 4kuud minu jaoks(30k kuus) ning kuna sa mängid FR siis võiksid vabalt mingi 50-60k kätt kokku teha, ehk siis ainult 2 kuud sinu jaoks. . See on väga short term, pane veel 100k kätt otsa ja vaata mis siis juhtub.

Comment

• leits

putsi, panen selle sitase blogi kinni .. readisin, et see pask tekitabki sitta karmat .. munni minge, ma ie kirjuta midgai enam siisa

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

ou jee beibis :)

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614