Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits

Re: Leits - elu on lill

minge munni tõsiselt. KK saan 150$ poti .. põhmst nulli. 2x AA'dega 3bet flopis h2visin. insta -3BI again .. no **** mis m oodi saab 8$ pf 44'dega callida, mis m oodi nahui. nahui ja alati oma 2 auter hittida ... tõsiselt haige .. 2x ni seti vastu ja mõlemal korral olid 44 v 55'd so sick. no nii ei sagai raha võida siin urkas, õtsiselt

oeh insta lauad kinni .. sian -4.3$ peale. arvestades t2nast runni ollen ,a SIIIGA rahul .. eest ja tagant kräkiti.

üks suurem pot, mis pidas imekombel. Riveri A'd nähes ei olnud ma eriti õnnelik, aga noh lakbox seekord.

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Äss (Button) ($53.70)
    SB ($53)
    BB ($68)
    UTG ($30.25)
    UTG+1 ($63.30)
    MP1 ($50)
    MP2 ($50)
    MP3 ($50)
    CO ($74.50)

Preflop: Äss is Button with K, K
    UTG calls $0.50, 1 fold, MP1 bets $3.50, MP2 calls $3.50, MP3 calls $3.50, 1 fold, Äss raises to $14.50, 1 fold, BB calls $14, UTG raises to $30.25 (All-In), MP1 raises to $50 (All-In), 2 folds, Äss raises to $53.70 (All-In), 1 fold

Flop: ($152) 5, 4, 7 (3 players, 3 all-in)

Turn: ($152) 8 (3 players, 3 all-in)

River: ($152) A (3 players, 3 all-in)

Total pot: $152 | Rake: $3
    Main pot: $112.50 between Äss, UTG and MP1, won by Äss
    Side pot 1: $39.50 between Äss and MP1, won by Äss

Results:
    Äss had K, K (one pair, Kings).
    UTG mucked 9, 9 (one pair, nines).
    MP1 had Q, Q (one pair, Queens).
    Outcome: Äss won $149

alla 5k fpp jäänud bonussini

Comment

• leits

Nojah, minu jaoks on siis see TÄIELIKULT RÕVER SICK FUCK märts lõppenud. Algas kuu suppppppper hästi. käed pidasid, ning vopsto ma pea +30BI olingi juba poole kuu peal vms. Ja siis hakkas see jama .. noo ei pea ükski käsi vastu, teh downswing .. kõik mis andis kräkkida, see ka kräkiti. Kuu tulemusega EI OLE MA ABSOLUUTSELT RAHUL. minu jaoks Teh FAIl, Kohutav, sick fuck.

Käte arvu poolest on kuu PASS
      bb/100 - FAIL
      +30BI - konkreetne yber fucking FAIL

Uue kuu eesmärgiks on 60k kätt miinimum, platiniumi hoidmine, kuu alguse poole 650$ vabastamine (4.5k FPP on jäänd 50k'ni) ning rõvedalt kasumit teenida. Ise rohkem oma mängu uurida ning eesmärgiks on regularide vasti rohkem note kirja saada .. lugemis lubadusi ma panema ei hakka, sest nagunii ma ei viidsi. Ainult videosi ehk vahing mingeid.

Graph:

Starsis sai 15k VPP'd grinditud, selle üle on hea meel, samas oleks ruumi olnd veel rohkemakski mängimiseks, kuid vahepeal ei suutnud mitu päeva mängida, ainult mingi downswing ja downswing oli. loodame et jumal andestas mu patud ja next kuu olen staar

Comment

• BuildUp
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2547

Sama palju kukkunud see kuu. Profit 200$ üle 50k käe >:(

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Leits xmas dance 2008

Comment

• timukasr
            Vana Tegija
            • Nov 2008
            • 1099

O.o

Comment

• leits

Aprilli kuu on trenni mõttes supper hästi alanud. Uus rekord ujumises 120 otsa ca 75 minutiga. viimased 20 otsa tegin väääga rahulikult. Eesmärk oli ujuda esimesed 100 otsa alla 60 minuti, fak 62 minutit, tra oleks raudselt ära ujunud, aga tohmaneid oli raja niii palju vahepeal ees, eesotsas estpatrikuga ...

ehk mängin ka täna veel ja lakbox peab ... :)

Comment

• farik666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 834

kus ujumas käite? ma käisin vahepeal auras...

Comment

• leits

tyra kui haige .. mianisn rankale msni et heate ron .. sette 20+% ja nahui insta -2BI allka ev .. t2iesti haige ., tõmmatakse runner runner mast .. A high masti ostuga Ai flopilt + ylekaardid mingi rivedradti hhopis mingi sitt. tyra kui tilti see pask ajab

Comment

• leits

+3BI peale insta -3BI .. minge ***** tõsiselt .. **** eismest korda elus mõtlesin mis asja ma olen running hot v ... JA SIIS HAKKAS TULEMA 44' SETTI BTN VS BLIND .. EI FOLDITUD TOP PAAR TOP KIKRIT .. RUNNER RUNNER FLUSH .. 2X KK VS aa .. SIIS QQ VS JJ BTN VS BLIND TOHMANI VATSU AI FLOPILT .. OBV FLOPIL J .. 44 VS 55 FLOPIST SETID MÕLEMAL. tyr a käige ***** .. mitt eykski k2si ei pea vastja nahui mingi 60 coolerit tuleb otsa **** mul ei ole ausalt enam sõnu ..

mul ei ole sõnu lihtsalt:

tyra te pole nahui ome kõige sitemas unes ka neid ajsu n2inud ... vittu no .. oleks siis mõni p2ev kus nee dk2ed peavad no HUI

Comment

• leits

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP2 ($54.75)
                      CO ($93.25)
                      Button ($59.45)
                      SB ($25.25)
                      standard 2 outer (BB) ($50)
                      UTG ($51.55)
                      UTG+1 ($56.95)
                      MP1 ($48.05)

Preflop: standard 2 outer is BB with 4, 4
                      1 fold, UTG+1 bets $2, 2 folds, CO calls $2, 1 fold, SB calls $1.75, standard 2 outer calls $1.50

Flop: ($8) 3, 4, 6 (4 players)
                      SB checks, standard 2 outer bets $5.50, 1 fold, CO raises to $20, 1 fold, standard 2 outer raises to $48 (All-In), CO calls $28

Turn: ($104) J (2 players, 1 all-in)

River: ($104) 9 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $104 | Rake: $3
                      Main pot: $104 between CO and standard 2 outer, won by CO

Results:
                      standard 2 outer had 4, 4 (three of a kind, fours).
                      CO had 9, 9 (three of a kind, nines).
                      Outcome: CO won $101

ei ole võimalik teenida seal urkas

set % 25 yle 2k köe .. heate rmissugune, milleig pärast tulebvas eest ja tagant runner runnerid ja 2 audised .. väga ei ole sellest set% kasu

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Need setiga donkamised mulle ei meeldi, kui sul on algse raiseja suhtes kõige parem relatiivne positsioon. Checkides sa annad mõlemale võimaluse kõige suurema hulga lollusi teha, eriti kui fish on vahel, milleks on hetkel CO.

Comment

• leits

tahad v2ita et ma oleks viimas eköe pidand foldima? never

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Algselt postitas leits
                            tahad v2ita et ma oleks viimas eköe pidand foldima? never
                            Ta mõtleb, et Sa olexid pidanud check raisema vms. Aga minule isiklikult ei meeldi ka flush draw boardiga checkida. Vahepeal proovisin, kuid nii madalas limiidis on lihtsalt liiga palju mängijaid, kes oma drawd ei beti ja annad neile tasuta kaardi. Mõttetu värk, kui kellelgi on draw, las maxab kõik tänavad !

Check raise töötab madalates limiitides pigem nõrgema käega hästi, kui tead, et vastasel on sust tugevam käsi, kuid piisavalt nõrk siiski, et alla anda ;D

Comment

• leits

ca 0's .. 5-6bi bwloe ev .. peab meeldima

Comment

• leits

Nojah .. -bi ca ja AINULT 5.5BI below ev .. ja btw vaadates kuu graafikuid, kes postitas ka ev joone .. jooksevad enamus selle kohal .. seega ütleme ausalt, te pole sitta jooksu veel näinudki ning 2 audiseid .. nii see on .. ja see jut et ev ei näita midagi on bs .. ta n2itab sulle konkreetselt biite ... ma ei räägigi cooleritest, ega hetkedest kui me nagunii ei foldiks, vaid konkreetseid biite ..

siit järeldus .. teil ei oleig biite (võõreldes minu 80kä runi puhul)

Comment

Working...