Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits

Re: Leits - elu on lill

Noo ma ei tea kui sa suudada mingi mõttetul boardil 4bet flopis AA foldida siis küll ning emandat or kunni riveris või turnis vältida, siis on sul teh magic balli hõõruja oskused :)

Üldiselt, ma ei oska öelda, mis viga on ... ei aidanud üks päev puhkust, ilmselt peab rohkem võtma. 3 päevaga ca -20BI on ikka jube .. ja ei ole kohta kust võidaks. Eks mignil määral on paska mängu ka esinenud, kuid kõik suured key poitid lähevad coolerite või bad beatidena minema, see just motivatsiooni lakke ei aja ... ma ei teagi hetkel mis ette võtta, tundub, et kõik, mis ma teen on wrong ...

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Kui EV graafik räägiks tõtt, siis vaadates su viimaseid EV graafikuid, siis peame tõdema fakti, et downswingist on asi kaugel. Reeglina suurte downswingide juures tõmbab non-sd joon ka alla nagu kivi, kuna bet-foldi% suureneb halbade boardide tõttu.

Muideks igasugu ülepaaride või set vs overset osa on täiesti standartsed coolerid ja neid juhtub iga ühel. Pigem kaotad raha kuskil mujal, mängid mõnda kaardi kombinatsiooni üle või ei ekstrakti piisavalt.

Comment

• Purz
        Õpihimuline Mängur
        • Nov 2008
        • 328

Mõtle positiivselt, nüüd saab asi ainlt paremaks minna!

Comment

• leits

mnja kuu graphiga 10BI alla ev on liiga standard minu jaoks :1 .. vaadates teisi jooksevad päääris paljud ev joone peal, ma ei saa aru, mism oodi see neil õnnestub

Comment

• Lutzky
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1829

83-nda aasta OPEL KADETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas leits
              mnja kuu graphiga 10BI alla ev on liiga standard minu jaoks :1 .. vaadates teisi jooksevad päääris paljud ev joone peal, ma ei saa aru, mism oodi see neil õnnestub
              Saad sa aru, et EV ei näita absoluutselt midagi.

Ainus kord, kus me saame rääkida miskist ligilähedasest EV-st on siis, kui toimub preflop all-in. HEM->Filters->More Filters->Preflop Allin = true

Ja siis ka ei näita EV mitte sittagi, eriti short-termis.

Comment

• goldec

Aga miks seda EV-d siis üldse topitakse sinna featureina?
                Selleks, et donkid saaks vaadata ja öelda, et TEGELT MA MÄNGIN JU HÄSTI?

Ja kas seda ei annaks siis kuidagi paremini teha, et tast kasu ka oleks?

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

mina ei tea.. kui ma mängin nii et EV'st yle, siis see tähendab, et ma olen panustanud siis kui ma tegelt olen taga... vähemalt need korrad, kui ma olen suckouti teinud või keegi mulle.. paneb EV joon kohe vastupidises suunas ajama...

Comment

• leits

noo ma vaidlen ikka vastu ... sakaute ta n2itab v2ga selgelt ...

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas leits
                      noo ma vaidlen ikka vastu ... sakaute ta n2itab v2ga selgelt ...
                      seda ma räägingi..

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Ranka lihtsalt ei taha, et tuleks välja, et Ta 100 000$ üle EV jooxeb, selle pärast teeb seda EV joont maha kogu aeg :)

Mina saan aru, kuidas see EV joon töötab ning midagi ta ikka näitab küll ja ma olen hetkel Pokerstarsi lifetime 1000$ alla EV ning mu BR ongi 1000$,kui kaart olex mu sõber olnud, siis olex elu kaks korda ilusam, lõppp tore!

Comment

• ESTPatrick
                          Olümpsi Mägi Aivar
                          • Nov 2008
                          • 5572

Algselt postitas RudiTurbo
                          Ranka lihtsalt ei taha, et tuleks välja, et Ta 100 000$ üle EV jooxeb, selle pärast teeb seda EV joont maha kogu aeg :)

Mina saan aru, kuidas see EV joon töötab ning midagi ta ikka näitab küll ja ma olen hetkel Pokerstarsi lifetime 1000$ alla EV ning mu BR ongi 1000$,kui kaart olex mu sõber olnud, siis olex elu kaks korda ilusam, lõppp tore!
                          hea mängija peaks veidi üle EV jooksma kuna ta ei foldi situatsioonis kus surnud raha on sees coinflippi ja tihtilugu on allinn minek flopil mõlemale mängijale ca 1-2% EV-d biitiv

Comment

• leits

ma õhkan ikka väga halba karmat .. patrick grindis okeilt .. ma insta tuppa lendan .. kohe mingid 2 paari vs read, KK vs AA pf AI .. on näha e karma võlad on

Comment

• runnar
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 740

Algselt postitas ESTPatrick
                              hea mängija peaks veidi üle EV jooksma kuna ta ei foldi situatsioonis kus surnud raha on sees coinflippi ja tihtilugu on allinn minek flopil mõlemale mängijale ca 1-2% EV-d biitiv
                              see EV arvestab ju surn'd raha ka sisse, nii et kui saad täpselt 50/50 täpselt 50/50 olukurras, siis peaksid kokkuvõttes EV joonega sama olema

edit: või siis mina ei saa muhivgi aru

Comment

• -andres-
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4546

Ma panen ainult siis EV graafikule kui mul bad run on või halvasti läheb. Kui jooks korras ja kõik sujub, siis mul sügavalt ükskõik sellest joonekesest.
                                Ja mitte keegi ei kelgi kunagi kuskil, et jookseb meeletult üle EV, räägitakse ainult sellest, kuidas see joon on palju kõrgemal kui tavaline kasum. Ühesõnaga eks mõne tuhande käe jooksul saad endale pildi ette visata, kuidas su AA'sid crackiti, kuid tegelikult ei anna see jooneke midagi. Tekitab vahest vaid tilti, sest lähed downswingi ajal veel rohkem tilti, kui seda uurid.

Comment

Working...