Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Leits - elu on lill

Mängin ilmselt täna 200K GUA'd starsis ... 50% müügiks 55/3 = 27.5$ .. anybody wants? On lakboxi tunne täna

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Ja cashi swing obv j2tkub .. ei biidi ma neid fishe ka .. poe midgai teha kui kõik QQ ja KK 3bet flopid on A high ning insta saan c/r ai'd ,... huvitav kaua see swing j2tkub veel ... ca 20k kätt juba

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

3k+ kätt ... +10$ lõpuks ... hiiter obv :D

Täna võitsin shorti vatsu AA vs AA .. ilmselt on märk taastuvast lakboxist

Viimase 15k köe graph .. mitte just väga "kena" total fail on see. A noh, arvestades coolereid, bad beate, sitta runni olen isegi suht minimaalse kaotanud ..

ONFG und ei tulnd, mõtlesin m2ngin ... 3 top setti vs masti tõmbed .. kõik tõmmatakse kokku obv ja ma obv ei hiti kordagi oma maja .. täiesti haige .. igakord kui ee soled ei ole võimaöik võita .. l2bi sakautide umbes see raha tulebki siuke tunne v2hemalt .. 25k and counting .. kui masti tõmme idiootsel regularil ei tulem siis tuleb seti vatsu runner runner rida ikka.. mõttetu urgas

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Nohjah peaegu pool kuud läbi ning mõtlesin, et teen kerge update, kuidas siiamaani läinud on. Ütleme nii, et kuu algus oli awesome ja nüüd viimased 20k+ kätt on vaikus enne tormi vist ... Kõik setid kräktiakse (küll hitivad gutshotid, küll open endedid, fd'd jne jne). Imelik on see, et ma pole viimase 20+ setiga maja saanud .. a noh 2kki paraneb mingi aeg see. Omaarust teen täitsa tasemel mängu, kuid käed ei pea lihtsalt vastu mitte mingist asendist. QQ, KK 3bet flopid on 95% ulatuses A highd .. enamus kordades obv saan c/r AI sealt ... ning mul ei jäägi muud üle kui foldida .. Enda mängus ma hetkel ei kahtle vapsjee ... vb mõnes momendis olen kergelt spewy, kuid run on lihtsalt nii sitt, et lausa halb hakkab.

Ok aitab starsi kirumisest ka, vähekene statistikast ka.
          Kuu lõikes olen 13/10/2.8 mänginud .. Mänginud olen enda kohta kõvasti, kohe väga kõvasti. Tulemusega olen nii ja naa rahul .. Kuu algus oli obv kerge hiiter ka ... nii ei saanudki asjad kuu lõpuni välja joosta, kuid hetkel on ikka täitsa surm.
          Selle kuuga olen siis juba 4603 VPP'd starsis teinud. Alla 3k jäänud platiniumstari säilitamiseks, peaks toime tulema.
          Roll on ka noh sela 30-40 BI vahel ... NL50 roll oleks ammu koos, kuid enda lolluste tõttu ei ole sinnani veeö jõudnud. Ainuüksi eelmine nädal tuli 650$ eest cashoute :/

Tänane mängu graph ... Võtan kokku paari sõnaga: kõike, mida oli võimalik kräkkida, seda ka tehti. 4x setiga sd .. obv minu poole see kord rahad ei vajunud ... Üldiselt tegin aga enda arvates head mängu .. kui kaarti pole siis teda ka pole :) Üks 4bet bluff läks persse, rohkem väga ei spewinud.

Paneme siis ka kogu kuu graphi üles. Käsi nagu näha on päris kõvasti ... Ma ei tea rohkem ei oskagi midgai öelda .. küll see run paraneb ... Tahaks 40BI kuu ära teha. Vaadates siin teiste inimeste blogisi kus tõmmatakse 100BI+ kuusid, siis mu 40 on ikka väga tagasihoidlik :D:D

Vot tak.

Und raisk veel pole ... vahin mõne spooksi osa ära .. 2kki on tulemas siis see uneke ka.

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

Ah minge vittu teen 80k'le stikat .. 3 alles .. 2 saavad pileti. 3 saab mingi 27$ .. üks tyyp .. 300/600 blindid .. mul miski 3.8k stack ... tüüübi stack 300 ... mõlemad callime .. checkime l2bi .. saab duubli .. ok siis kaotab .. jääb j2lle mingi 200 alles .. ja j2lle saab duubli .. tyra see debiilik võitis 8 coinflippi järjest .. no mida munni mul selliste piidrite vatsu teha on? Obv ma j2in 3daks K4 vs A4 ja persses .. tyra see stars ajab nahhui nii tilti .. nahhui neid debiilikuid ja idioote ta hoiab ...

Tänane sess ka obv -3BI j2lle .. tyra ykski k2si lihtsalt i pea .. nii marru ajab

Ja nii hästi mängivad Nl25 14/10/4 regularid.

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (5 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (SB) ($25)
            BB ($25)
            UTG ($24.90)
            MP ($25.45)
            Button ($26.80)

Preflop: Hero is SB with K, A
            3 folds, Hero bets $0.75, BB raises to $2.75, Hero raises to $8, BB raises to $25 (All-In), Hero calls $17 (All-In)

Flop: ($50) A, J, 4 (2 players, 2 all-in)

Turn: ($50) Q (2 players, 2 all-in)

River: ($50) 7 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $50 | Rake: $2
            Main pot: $50 between Hero and BB, won by BB

Results:
            Hero had K, A (one pair, Aces).
            BB had J, Q (two pair, Queens and Jacks).
            Outcome: BB won $48

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

5k kätt ja +3bi ... oujee ... ei mäletagi nii kõvat pluss p2eva enam ... homme on 50k kätt done ka .. siis võtan candy endale yhe

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Tõmbasin hiiterid käima again .. 2k kätt ja 5BI plussi... ei viidsin rohkem mängidagi, silmad hakkasid ka valutama. Tänane eesmärk oligi 50k kätt see kuus täis mängida .. õnnestus ning nüüd puhkus

Comment

• rohelinekonn
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 3808

ma sain täna sinu maailma maitsta. miski 7 seti sain kus vastas oli kõrgem set. Täitsa valus aga noh suutsin päeva ikkagi 0 kandis lõpetada miinusesse ei jäänud. Omaette vahva päev pole kunagi sellist asja tundnud kus hitid koguaeg seti ja alati kõrgem set vastas :) Vastane all in lajatas olid õnnelik et said rahad sisse kuni ta oma kaardid avas.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

Nl25's on vaja ca 30BI veel väänata .. ennem Nl50 torkima ei hakka ... Lifetime NL25 tahaks 6.xxbb/100 peale tõsta ... hetkel ca 5.8bb/100 mingi 125k käe peale, siis oleksin endaga rahul ka. On vaj ateha paar 20bb/100 päeva ilmselt.

Tra seekord kui ma sinna NL50 lähen siis ma oman ja hitin need dongid seal pooleks .. no turning back anymore.

Comment

• mcbethk
                      Bännitud
                      • Oct 2008
                      • 687

Algselt postitas rohelinekonn
                      ma sain täna sinu maailma maitsta. miski 7 seti sain kus vastas oli kõrgem set. Täitsa valus aga noh suutsin päeva ikkagi 0 kandis lõpetada miinusesse ei jäänud. Omaette vahva päev pole kunagi sellist asja tundnud kus hitid koguaeg seti ja alati kõrgem set vastas :) Vastane all in lajatas olid õnnelik et said rahad sisse kuni ta oma kaardid avas.
                      Ei ole see eluke Leitsil nii hull midagi, talle lihtsalt meeldib vinguda :)

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

i know .. ma olen Nl25 staar

Comment

• Lutzky
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1829

nüüd tuleb nagunii epic fail ;D

Comment

• Cash87
                            Vana Tegija
                            • Feb 2009
                            • 1402

Oot oot ära jama, pidid ju NL50 vahele jätma :D

Ja kui isegi proovid ja hävid siis ma ütlen ette ära " I told ju so"

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Selliste juttude ajel jätab poiss veel NL100 ka vahele. Lootkem parimat siiski :D!

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

No nl25 ma biidin silmad kinni ka .. lihtsalt need 20k kätt break evenid ei meeldi .. kuigi see on ju standard ... ilmselt v2he m2ngind .. harjub ära ja oukei toukei ...

NL50 proovin ilmselt ... hmm ca ~1.8k pealt

Comment

Working...