Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Leits - elu on lill

No olen sõnatu, kingitus on nuts ikka ;D

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas leits
      Tõin rankale ja trigianole kingituse, tänutäheks foorumi eest. ranka tundub nii sydamlik poiss, kuigi teda ma näinud ei ole .. trigiano jka :D

porgandikujuline syda on trigianole ja see sydamega tydruk rankale ;D
      OI KUI ARMAS!

LMAO. Tra aga kingitust ei reedeta enne ära! Kui ma oma kingi kätte saan siis, selle südamega tüdruku riputan oma 96-nda aasta bemmi tahavaate peegli külge!!

Comment

• leits

Algselt postitas ranka
        OI KUI ARMAS!

LMAO. Tra aga kingitust ei reedeta enne ära! Kui ma oma kingi kätte saan siis, selle südamega tüdruku riputan oma 96-nda aasta bemmi tahavaate peegli külge!!
        äge, 2003a bemmile tõin dildo ja panin slele tahaakna peale

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas leits
          äge, 2003a bemmile tõin dildo ja panin slele tahaakna peale
          Ma vaatan, et bemmi meestel meeldib autosse igasus värki riputada alati. Väga kahtlane

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas TIGRANO
            Ma vaatan, et bemmi meestel meeldib autosse igasus värki riputada alati. Väga kahtlane
            Sest bemm on ainuke auto, millele kõlbab salongi pilk peale visata ilma, et ei kaotaks nägemist/head tuju jms.

Comment

• ESTPatrick
              Olümpsi Mägi Aivar
              • Nov 2008
              • 5572

Algselt postitas ranka
              Sest bemm on ainuke auto, millele kõlbab salongi pilk peale visata ilma, et ei kaotaks nägemist/head tuju jms.
              ma ei tea, opelisser vaadates paljud naeravad

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

http://www.auto24.ee/webcache_kasuta...auto24_ee.html magus pill (BMW) hind siinsetele grinderitele peaks ka sobima:-)

Comment

• marguzz22
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1458

Algselt postitas Rage
                  http://www.auto24.ee/webcache_kasuta...auto24_ee.html magus pill (BMW) hind siinsetele grinderitele peaks ka sobima:-)

väga hea hinnaga jep, praegu hea sellist osta, peab natuke koguma ja vbl tuleb ära kui pank mulle laenu annab(ma ju mängur you know, see pokker, see on ju mängurlus) siis saab ka. Mu konto väljavõttel ilutsevad veel 3kuud faking "sissekanne mängukontole" ma pole trios ammu mänginud aga ikkagi rsk

Comment

• BuildUp
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2547

Kui lisainfot ei lugenud, siis seal: REMONTI VAJAV. VASAK ÕÕTSHOOB JA STABILISAATORI LEEVENDI.

Ma ei tea autode remondist midagi, aga üldjuhul kui ikka 200k auto osta, siis ei tahaks seda omakorda remontima hakata.

Comment

• leits

Vsak õõts peaks ca 3-4k olema 7sel teise juppi hinda ei tea, ilmselt rohkem. Kulla inimesed, autot jõuavad kõik osta, aga seda ülal pidada 70% inimestest ei jõua. Lasevad selle auto nii perse kui perse ning müüvad siis selle sauna kellelegi maha. 7ene on kena jne, kuid minu jaoks mõttetu, nii ärikas ma siiskis ie ole et vajaks 7. seeriat.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

tegelt ma tahtsin selle lingi panna, aga kohe ei leidnud üles.. http://ekspressauto.delfi.ee/est/det...n=ekspressauto

aga jah.. osta pole raske, aga kulud on karmid.. kasko on mingi 30k aastas.. LK on mingi 3-4k aastas... talve/suverehvid värgid... bensukulu on rahulikult sõites 18l/100km peale.. ja kui kuskilt midgai laguneb või vajab vahetamist.. siis peaks ikka päris kirve hinna maksma... aga tõmme.. krt see on ulme... tuttaval oli 750i.. krt see tõmbas katuse sõitma kui foori tagant pedaali põhja vajutas...

ja rohkem ma offtopicut siia ei tee:-)

Comment

• leits

auto ostmine on üks asi, sellesse kütte valamine ning remontimine on hoopis omaette ooper, millega paljud siiski jäävad hätta :) Neid statoilis istujaid on ju meil terve maa täis. ei näita näpuga kellelegi, kuid kahjuks tänapäeval nii on .,..

Comment

• Keiss
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1592

Pokkeriprol pole vast väga säästlikku autot vaja. Auto seisab nagunii pidevalt maja ees ;D

Comment

• leits

ma arvan kütus + hooldus sellel bemmil on 7-8k kuu keskmine miinimum

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas Rage
                                tegelt ma tahtsin selle lingi panna, aga kohe ei leidnud üles.. http://ekspressauto.delfi.ee/est/det...n=ekspressauto

aga jah.. osta pole raske, aga kulud on karmid.. kasko on mingi 30k aastas.. LK on mingi 3-4k aastas... talve/suverehvid värgid... bensukulu on rahulikult sõites 18l/100km peale.. ja kui kuskilt midgai laguneb või vajab vahetamist.. siis peaks ikka päris kirve hinna maksma... aga tõmme.. krt see on ulme... tuttaval oli 750i.. krt see tõmbas katuse sõitma kui foori tagant pedaali põhja vajutas...

ja rohkem ma offtopicut siia ei tee:-)
                                Ma kaskot sellisele odavale autole enam ei teeks aga kulud on tõesti laes, seda on näha leitsi postitustest.

Comment

Working...