Elu välismaal [NL50-NL100 6-max]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ints
    Vana Tegija
    • Nov 2010
    • 1216

Re: Elu välismaal [NL50-NL100 6-max]

Imo pildimaterjali võiks kasvõi enda jaoks salvestada, kunagi 10a pärast hea vaadata, tolleks ajaks ei mäelta niisam naljalt enam midagi sellest elust.

Comment

• Spewmonkey
      Seina Augustaja
      • Oct 2008
      • 2293

Algselt postitas leits Vaata postitust
      kus ladyboyde talk j22b? ilmselt nii ära harjunud :D?
      mäletyan kui fortunega bangkokis esimest ööd olime, karjusime mööda t2navaid ladyboy ladyboy ladyboy .. ime et nuga ei saand vist
      Ladyboyd ja muud kohalikud veidrused mulle niimoodi silma ei jää jah enam. Vahel küll muigad kui näed, et mingi tüüp obvious meest koju veab omale ja ta ilmselt seda veel ise ei tea. Endal kahjuks pole kordagi õnnestunud :(. Paar korda olen küll klubis sõbralt pidanud üle küsima, et "kuule kas see on mees või võin ma taga minna juttu tegema", aga muidu pole väga keeruline. Samas nad pidid 95% ajast reeglina ausa küsimise peale ise ütlema kes nad siis on. Korra on ka öeldud mulle, et "aga see on ju mees, kellega sa koju lähed", aga läks ka siis õnneks. Running good.

Sõber tuli siia, esimesel päeval aeles üsna vägisi kuskil klubis mingi mehega, kaotas oma rahakoti ära ja obv eksis pärast linna ära, sest ta jäeti üksinda võõra linna peale romantikat tegema. Aga peale rahakoti eemaldamist ei saanud ta isegi seda, vist läks kokkuvõttes õnnelikult.

Algselt postitas Ints Vaata postitust
      Imo pildimaterjali võiks kasvõi enda jaoks salvestada, kunagi 10a pärast hea vaadata, tolleks ajaks ei mäelta niisam naljalt enam midagi sellest elust.
      Siis 10a pärast tulen ja teen uuesti. Küll tuleb kõik nostalgiliselt meelde kui muidu ei ole. Võib-olla 10a pärast on häbi meenutada, siis ei kulu need pildid ka marjaks ära. Äkki saan hiv'i vahepeal ja vihkan ennast ja kogu Tais elamist, kurat seda teab. Ma ei ela minevikus ega tulevikus. Alles teisipäeval kuulasin "Found A Loverit" ja kogemata meenusid Oxforelli alaealiste peod, mis olid juba aastaid tagasi, aga meeles kui eilne päev. Samuti kui viina ei joo paar nädalat hakkavad mul suvalised asjad aastatest 2006-2008 meelde tulema, millel puudub vähimgi tähtsus, rääkimata siis olulistest. Ma tahaks loota vähemalt, et mu kõige rängemad aju/mälu hävitamised on juba ära olnud. Kui ma 10a pärast juba seniilne olen, siis ei biitinud EV'd ilmselt.
      Last edited by Spewmonkey; 31.03.11, 17:36.

Comment

• harryahven
        Pokkerihai
        • Dec 2009
        • 1964

tõesti pildid pidudest, elust ja olust jne annaks ülipalju juurde sellele päevikule. oleks rohkem pilte oleks kindlasti üks lemmik päevik, lausa ootaks uut postitust paari pildiga..

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

Türrrrrrrrrmaivõi, paned hokis võidu peale raha ja 5 sekki enne lõppu lüüakse viik. Siis avastad, et kumbki internetiühendus ei tööta korralikult/üldse, instatilt.

Eks ma mõtlen nende piltide peale. Järgmine kord kui ma Bangkokist kaugemale satun, siis ma kaalun mingi seebikarbi ostmist, niisama on kahtlane. Ma ei võta kunagi väljas käies midagi peale sularaha ja id-kaardi kaasa, vahel harva ühe pangakaardi(neid mul on varuga 5 tükki kaasas), rääkimata siis tehnikast.

Comment

• Kloonike
            Grinder
            • Nov 2008
            • 898

ID kaart on selleks, et vajadusel surnukeha tuvastamata ei jääks kui midagi peaks juhtuma?

Comment

• Spewmonkey
              Seina Augustaja
              • Oct 2008
              • 2293

Algselt postitas Kloonike Vaata postitust
              ID kaart on selleks, et vajadusel surnukeha tuvastamata ei jääks kui midagi peaks juhtuma?
              Falangidel peab isikut tõendav dokument kaasas olema alati, seaduses kirjas imo. Tegelt on vist pass, aga seda ma ei võta küll ever kuskile. Peale rolleriga pea lõhki kukkumise ma eriti variante ei näe kuidas siin õnnestuks ära koksata ennast. Sedagi ma väldin võimalikult palju, surra võiks ikka oma vea tõttu.

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Palju lend sinna umbes maksab muidu?Ja ntx kui kaheks kuuks minna kas siis peaks edasi tagasi kohe ostma ära vms?

Comment

• Spewmonkey
                  Seina Augustaja
                  • Oct 2008
                  • 2293

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                  Palju lend sinna umbes maksab muidu?Ja ntx kui kaheks kuuks minna kas siis peaks edasi tagasi kohe ostma ära vms?
                  Pole aimugi palju hetkel on. Expedia.com olen ise kasutanud kui tahan kuskile mitme stopiga odavalt lennata. Ise lendasin 1k euriga Bangkok-Tallinn-Bangkok viimati Finnairiga, aga see oli üsna kirves. Vastupidine suund peaks odavam olema, eelmisel aastal leidsin 9-12k vahemikus hindasid neilt. Muude firmadega saab ka odavamalt ilmselt. Aprillis-mais on iga aasta tulnud sooduspakkumisi 6-8k ringis, a'la mingid Stockmanni/Kaubamaja Hullud päevad või whatnot + eraldi reisifirmade kampaaniad. Samas need on tavaliselt lennud, mille koguaeg on koos ootamistega mingi 18-28h. Kes otsib, see leiab üldiselt. Ei pea edasi-tagasi ostma, aga rahaliselt tuleb ilmselt odavam küll.

Comment

• ristijeesus
                    Klubi Liige
                    • Oct 2009
                    • 2533

6. aprill hakkab kaubamaja osturalli ja bangkokki pakutakse finnairiga al. 669€

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Kas enamasti need reisid lähevadki bkk-se ja siis ise kohapeal tuleb edasi sättida kuhu minna tahan?Selles suhtes,et kas lende ntx kohe Chiang Maisse ka on?ntx

Seda ka,et kas need lennud mingiaeg ära ka lõppevad või saab taisse aasta ringi?Ntx egipti lõppevad lennud esimesel mail ära.Obv saab ka muudmoodi,aga just eestist ma mõtlen siis.
                      Last edited by qbj0hn; 01.04.11, 20:54.

Comment

• Spewmonkey
                        Seina Augustaja
                        • Oct 2008
                        • 2293

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                        6. aprill hakkab kaubamaja osturalli ja bangkokki pakutakse finnairiga al. 669€
                        Tundub kallim kui varem, aga ma pole kursis üldiste lennuhindade muutustega tulenevalt naftahinna tõusust. Kui selle hinnaga saab need lennud, kus Helsinkis on ooteaeg 30-90min, siis üsna solid imo.

Kas enamasti need reisid lähevadki bkk-se ja siis ise kohapeal tuleb edasi sättida kuhu minna tahan?Selles suhtes,et kas lende ntx kohe Chiang Maisse ka on?ntx

Seda ka,et kas need lennud mingiaeg ära ka lõppevad või saab taisse aasta ringi?Ntx egipti lõppevad lennud esimesel mail ära.Obv saab ka muudmoodi,aga just eestist ma mõtlen siis.
                        Vahel saab Phuketisse ka ilmselt, aga tavaliselt mõttetult kallid või on midagi muud valesti. Tai siselennud on odavad ja kiired, seega ei näe mõtet otselende mujale otsida.
                        Egipti lõppevad lennud selle pärast ära, et need on otse. Ümberistumisega lennud ei saa kunagi ära lõppeda. Eeldan, et tead ikka, et otse Eestist ei saa kunagi/kuidagi Taisse.

Comment

• erplander
                          ekrelander
                          • Oct 2008
                          • 1029

Ise läeks seda marsruuti pidi Air Asia'ga, üks soodsamaid:

Depart
                          D72009 London (STN) to Kuala Lumpur (KUL)
                          Thursday, 14 April 2011
                          Depart 2315 Arrive 1915 (+1 day)

≈243.89 EUR1 Guest @ ≈243.89 EUR
                          ≈118.43 EUR Airport charges & fees

362.31 EUR Total

--

Depart
                          AK 762 Kuala Lumpur (KUL) to Chiang Mai (CNX)
                          Friday, 15 April 2011
                          Depart 0700 Arrive 0840

≈77.12 EUR1 Guest @ ≈77.12 EUR
                          ≈6.04 EUR Airport charges & fees

83.16 EUR Total

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Peale vaadates see küll eriti soodne ei tundu. Londonisse on ka vaja kuidagi saada + KL's ööbida. Pole küll hetkel nende Tallinn-London odavlennufirmadega kursis, aga kui seda peaks tegema Tallinn-Riia-London, siis ma pooks ennast Kuala Lumpuri lennu ajal peldikus üles. Seda kõike ilmselt mingi 50 euri nimel.
                            Kui veel arvestada, et tulek oleks 2'x kuuks ja edasi-tagasi saaks bkk'sse 669 euriga(ps. tagasilennu piletit saab alati 50 euri eest nihutada), siis tuleb see Chiang Maisse lendamine oluliselt kallim.
                            Bangkok - Chiang Mai on 38 euri üks ots.

Lendamine on üldse kirveks kätte ära läinud. 2008 lõpus lendasin Tallinn-HK-Tallinn ühe vahemaandumisega $410 eest, tagasi tulin veel businessis. Olid ajad :D.
                            Last edited by Spewmonkey; 01.04.11, 22:12.

Comment

• Kloonike
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 898

Finnair:

TLL-BKK üks ots alla 25 aastastele (youth tuleb valida lendu broneerides) €371
                              TLL-BKK (adult) - reeglina kallim kui return ticket.

BKK-TLL youth ja adult one way samas hinnaklassis - mingi €600-700

TLL-BKK return (adult) €772

TLL-BKK return (youth) - Sama, mis adult.

Comment

• Spewmonkey
                                Seina Augustaja
                                • Oct 2008
                                • 2293

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Päris inetult algas see kuu, aga õnneks kõige hullem polegi.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comfort foodi vähemalt lohutuseks.

Comment

Working...