"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: "375"

Algselt postitas Imric
    Väike küsimus:

Sinu füüsiline vorm on ka kogufuckingaegsama? Seega võivad riided, mida sa väljas kannad olla täpsemalt samad nii +20, kui ka -20 juures ?
    owned

Comment

• lebovend
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2420

Algselt postitas Imric
      Väike küsimus:

Sinu füüsiline vorm on ka kogufuckingaegsama? Seega võivad riided, mida sa väljas kannad olla täpsemalt samad nii +20, kui ka -20 juures ?
      I must be dumb, ma ei saa jälle aru, mida sa öelda tahad. Kord räägid sa täiesti lambihetkel
      "fortuunast" mulle ja nüüd räägid ilmast? Kas sa tõesti praegu võrdlesid mu mängu riietega
      ja soojakraade kasumiga? Wtf?

Kas sa saad sellest aru, kulla inimene, et ma mängingi koguaeg täpselt samamoodi neid mänge.
      Vahet pole, kas ma olen haige, üliterve või kas väljas on -20 kraadi. Ma mängin neid mänge robotlikult.
      Olen koguaeg mänginud, nii tõusuhetkedel kui ka langustel ja mängin nii ka edasi.

Praegu tegin 3 tunnise sessi, sellega elimineerisin tänase kahjumi ning enamus osa eilsest
      kahjumist. Äkki oleks pidanud pausi tegema ja mitte mängima, kuna enne seda 3 tunnist sessi kaotasin palju?

Algselt postitas hotcocacola
      ma olen lammas ja ei saa üldse aru, millest räägitakse, aga ma kogun niisama poste
      +1

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Ma võrdlesin Sinu füüsilist vormi ja mänguoskust. Olenemata füüsilisest vormist peab arvestama väliste teguritega ehk temperatuuriga. Sama kehtib ka mänguoskuse kohta ehk olenemata mänguoskusest peab arvestama ka halva/hea kaardijooksuga. Muide, riietus= mindset.

Selle varasema fortuuna p..e saatmise jutuga mõtlesin ma, et mida vähem sa lased swingidel ennast mõjutada, seda paremini hakkab lõppkokkuvõttes minema.

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

No offence, aga kas tõesti on asi minus või äkki on keegi sulle varem ka seda
          öelnud, et sa ajad raskesti mõistetavat juttu väga imelikel hetkedel?

1.Keegi soovitab mul paus teha.
          2.Mina vastan, et paus ei mängi mingit rolli.
          3.Sina mainid, et peab arvestama variatsiooniga.

???

Kuidas see "variatsiooniga arvestamine" on seoses "pausi tegemisega"?

Comment

• masterpuppet
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2094

Kõige tähtsam on ikka mindset paika saada. Enne kui mängima asud, siis peavad totaalselt emotsioonid kadunud olema. Ei tohi mõelda millelegi muule, kui eesolevale sessile ning samuti peab töökoht selline olema, et ei tekiks muid häirivaid mõtteid, mis segaksid mängu.

Ise ka ei usknud, et antud ettevalmistused aitavad coolerite/bad beatide vastu, kuid ise olen kogenud, et siis suudan need kiiremini ületada ning teha uuesti A-mängu, et beadid tasa teha. Ning üllataval kombel satun ka vähem sellistesse olukordadesse, mida saaks kvalifitseerida bad beatidena.

Comment

• antnx
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3102

Paus ei vii ära downswingi. Paus ei määra mingit tähtsust su mängule. ise arvasin ka, kui halvasti jooksin, et teen pausi äkki läheb paremaks. Kaardid sellest paremaks ei lähe, lihtsalt otsused on selgemad :)

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Algselt postitas antnx
                Paus ei vii ära downswingi. Paus ei määra mingit tähtsust su mängule. ise arvasin ka, kui halvasti jooksin, et teen pausi äkki läheb paremaks. Kaardid sellest paremaks ei lähe, lihtsalt otsused on selgemad :)
                ehk siis vabane tildist marioke :D

Comment

• marguzz22
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1458

downswing tuleb välja grindida muud ei midagi

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

Algselt postitas antnx
                    Paus ei vii ära downswingi.
                    Seda ma räägingi.
                    Algselt postitas marguzz22
                    downswing tuleb välja grindida muud ei midagi
                    +1
                    Algselt postitas hotcocacola
                    ma ei saa üldse teemale pihta, täitsa perses, aga kogun ikka poste
                    jah, nõustun sinuga

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

Algselt postitas lebovend
                      Seda ma räägingi.+1jah, nõustun sinuga
                      anna andeks, et ma ei kirjuta 10 realisi poste, kuidas tildist vabaneda ning kuidas saada mindset paika ;D
                      ma eeldan, et klassikalise piinlemise vastu aitab lihtsalt toores huumor ;D

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

mhm.. võibolla postitaksid miski enda pikema ajalise graafiku.. mingi paari nädalase oma.. sinna graafiku peale võid muidugi paintis ka jooni vedada ja juurde kirjutada, kus ja mis limiite vms mänge mängid... hetkel tundub topicu nutu ja hala intensiivsuse järgi, et oled pool eesti riigi eelarvet maha mänginud ;D :D

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

Algselt postitas Rage
                          mhm.. võibolla postitaksid miski enda pikema ajalise graafiku.. mingi paari nädalase oma.. sinna graafiku peale võid muidugi paintis ka jooni vedada ja juurde kirjutada, kus ja mis limiite vms mänge mängid... hetkel tundub topicu nutu ja hala intensiivsuse järgi, et oled pool eesti riigi eelarvet maha mänginud ;D :D
                          Veidi pingutad üle, pidevalt saab lihtsalt ühest ala "Fuck variatsioon" postitusest terve lk arutlust
                          näiteks teemal "kas paus on vajalik", seega tundub nuttu rohkem kui seda tglt on. Ütleks pigem veerand
                          üleeelmise aasta eelarvest.

Graafikust niipalju, et alguses enne seda äkilist sirget ülesse uurisin niisama elu. Pärast seda tegin ainult 5 taala DONe. Vahepeal seal keskel on värdjas langus, korra proovisin 10 taala omasid, läks lurtsu, tagasi 5stesse. Pärast august väljaronimist olengi ainult 10stes olnud. Story of my life:

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Veidi pingutad üle, pidevalt saab lihtsalt ühest ala "Fuck variatsioon" postitusest terve lk arutlust
                            näiteks teemal "kas paus on vajalik", seega tundub nuttu rohkem kui seda tglt on. Ütleks pigem veerand
                            ma vist ajasin su topicu Leitsi omaga sassi:-)

muidu tundub graafik üsna pinks-ponks olema..

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

kled we, graafik on sul jumala ilus :D, ma mõtlesin, et sa nutad ja halad sp et su graafik suundub kanjonisse :D

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

Graafikust niipalju, et alguses enne seda äkilist sirget ülesse uurisin niisama elu. Pärast seda tegin ainult 5 taala DONe. Vahepeal seal keskel on v**djas langus, korra proovisin 10 taala omasid, läks lurtsu, tagasi 5stesse. Pärast august väljaronimist olengi ainult 10stes olnud. Story of my life:
                                ilus graafik
                                see sul aasta algusest? või 1 kuu graafik?

Comment

Working...