Re: "375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.
Viimases käes ma olen sinuga täitsa nõus. 5way lauas UTG avang AA-ga oleks liiga loose. Ja limpima me ka ei hakka. Fold on ainuõige otsus. MP1 fold on samas selline kaheldav värk. CO oleks meid 3bettinud ja oop on ässasid natuke raske mängida, aga oleks võinud ikkagi setminema minna.
Buttonilt varastamata jätmine on küll lausa kuritegu. Püüa end ikkagi hilistes positsioonides rohkem avada ja steal võiks ikka vähemalt 1% olla kui 2 või lausa 3 liiast tundub. Aga muidu tubli ja edu laudades.
Viimases käes ma olen sinuga täitsa nõus. 5way lauas UTG avang AA-ga oleks liiga loose. Ja limpima me ka ei hakka. Fold on ainuõige otsus. MP1 fold on samas selline kaheldav värk. CO oleks meid 3bettinud ja oop on ässasid natuke raske mängida, aga oleks võinud ikkagi setminema minna. Buttonilt varastamata jätmine on küll lausa kuritegu. Püüa end ikkagi hilistes positsioonides rohkem avada ja steal võiks ikka vähemalt 1% olla kui 2 või lausa 3 liiast tundub. Aga muidu tubli ja edu laudades.
+1, arvan sama
Ja kui varasad, siis pead sõjaväes veel 5 kuud olema
Viimases käes ma olen sinuga täitsa nõus. 5way lauas UTG avang AA-ga oleks liiga loose. Ja limpima me ka ei hakka. Fold on ainuõige otsus. MP1 fold on samas selline kaheldav värk. CO oleks meid 3bettinud ja oop on ässasid natuke raske mängida, aga oleks võinud ikkagi setminema minna.
Buttonilt varastamata jätmine on küll lausa kuritegu. Püüa end ikkagi hilistes positsioonides rohkem avada ja steal võiks ikka vähemalt 1% olla kui 2 või lausa 3 liiast tundub. Aga muidu tubli ja edu laudades.
thanks, mees, vb t6esti on sul selle buttoni suhtes 6igus.
Re: "375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.
sa ei ole oma mures üksi.. mul tikuvad ka viimased kuud kõik olema stiilis 4-8BI plussi NL100s.. vaatan siis kotkas1000 ja pastilaa jms teiste graafikuid.. no arumaimõista
Ma suvel olin suht busto ning sai NL10-t tehtud 13005 kätt winratega 15,19bb/100. Täiesti piisav uue limiidi jaoks ning ma ei usu, et selleks üle 3 nädala kulub. Eks see muidugi sõltub volüümist ning coachist :)
no 30k oli mil minimaalseks sample soviks, 13k on ikka way liiga v2ike.
Kes ütles, et sa raha pead showdowniga teenima? Ma ise küll microt pikka aega mänginud pole, aga arvan, et tänapäeval microstakesis põhiline raha teenimine = non-showdowniga regularidelt raha ära võttes. Kuluta üks päev regulare uurides, vaata, kes on 10+ tablevad robotid, hakka nende vastu buttonilt/cutoffilt praktiliselt any2 callima HU potis ja otsi spot kus nad alati ilma käeta alla annavad dry boardil (et drawe nende ranges poleks) ja näita agressiivsust - näiteks kui nad cbetivad flopi ja sa raised 2.5-3x, kas nad callivad ilma käeta? Või siis checkivad flopi, checkid järgi, betivad turni ja sa raised vms.
thanks aruka vastuse eest.
et kas ma saan aru, et sinu arvates microlmiitis ei kehti veel aasta kaks tagasi kehtinud arvamus, et p6hiprofit tuleb fat valuega, vaid regfightimisest ja NSDst?
Comment