[FR degenn] Rage@PokerStars
Collapse
X
-
Re: [FR degenn] Rage@PokerStars
pole minu asi küll, aga kas sa coachi põhimõtteliselt ei ole nõus võtma? Su statse vaadates ei ole sul suurt asja nl2 ülesse poole atm. Võta coach, tee 2-3 sessi ja hakka, krt, printima.
Comment
-
Minu arust see coach on selline kõrgema taseme teema, kui enam raamatutest ja videotest abi pole. Kõigepealt on odavam proovida läbi lugeda mõni hea raamat, nt algajale Poker blueprint ja advancedim stuff: Small stakes no limit holdem http://www.amazon.com/Small-Stakes-N.../dp/0984143491
Comment
-
FR is the shit, yo. Aga näiteks DC subscriptionisse võiks küll investeerida.Algselt postitas Fuzzy Vaata postitustJa ära mängi full ringi! :D
Comment
-
Eks kõik räägivad sulle enamvähem sama juttu, aga...
Võtta need puntkid ette, mis pastilaa välja tõi ja ürita ka vastavalt oma mängu muuta. Alguses on raske. Seetõttu pead laudu vähemaks võtma. Võta nt miski 4 lauda ette, ja proovi btn pealt avada näiteks 70% (võta kasvõi pokerstove ette, et vaadata, mis sinna 70% sisse läheb). Oled natuke nii harjutanud, ei tundu see enam nii imelik ja mõistad juba ka ise paremini, mis optimaalne võiks olla. Optimaalsus sõltub näiteks ka sinu postflop mänguoskustest/stiilist, aga otseloomulikult ka sellest, kes blindidel on.
Proovi hakata rohkem 3bettima. Alguses lihtsates kohtades, nagu näiteks BBvSB. Pane lihtsalt tuimalt otsa ja sa näed, ega midagi väga hullu ei juhtu :). Või BTNvCO. Muidugi pead ka jälgima vastava positsiooni avamise range'i. Miski 22% vastu, nagu sa ise SB pealt avad, pole tõesti mõtet hullama hakata. Harjuta squeezimist.
Hetkel ju lihtsalt clicking buttons :(. Coach aitab kindlasti. Ja põhimõtteline mindseti muutus, et sa TAHAD võitma hakata.Last edited by muttaja; 03.12.13, 19:36.
Comment
-
Palju õnne Kristjan Laasile ilusa hiti puhul, ise korjasin mincashi ehk 7.5 sealt, rohkem vist seda missioni asja ei tule Starsis?
üks kena freeroll ka fishi vastu
Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em $0.10 Ante - 8 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
MP2: $53.69
CO: $86.19
Hero (BTN): $184.80
SB: $56.43
BB: $64.79
UTG: $104.04
UTG+1: $64.26
MP1: $139.37
Pre Flop: ($1.55) Hero is BTN with Q
K 
1 fold, UTG+1 raises to $1.50, 2 folds, CO calls $1.50, Hero calls $1.50, 1 fold, BB calls $1
Flop: ($7.05) 7
Q
Q
(4 players)
BB checks, UTG+1 checks, CO checks, Hero bets $3.50, BB calls $3.50, UTG+1 folds, CO calls $3.50
Turn: ($17.55) 7
(3 players)
BB checks, CO bets $6, Hero raises to $14, BB folds, CO raises to $24.50, Hero raises to $35, CO raises to $45.50, Hero raises to $153.50, CO calls $35.59 all in
River: ($179.73) 4
(2 players - 1 is all in)
Final Pot: $179.73
CO shows 2
7
(a full house, Sevens full of Queens)
Hero shows Q
K
(a full house, Queens full of Sevens)
Hero wins $177.23
(Rake: $2.50)
Comment
-
no ma loen selle peaaegu freerolliks.. kuigi jah olen ka ise üheoutiseid ära tõmmanud:)Algselt postitas vsiu100 Vaata postitustfreeroll?
7 - one time!
Comment
-
Comment
Comment