[NL100-200 HU/ HT] Ristik vallutab heads-uppe

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ristik
    Grinder
    • May 2010
    • 903

Re: [NL10 FR] Ristik grindimas for life

HUD nüüd justkui iseenesest hakkas tööle. Igatahes kõik algab nii nagu nädal tagasi lõppes

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.10 BB (8 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($10.28)
    Hero (BB) ($10.10)
    UTG ($10.77)
    UTG+1 ($7.55)
    MP1 ($11.45)
    MP2 ($6.79)
    CO ($10)
    Button ($4.24)

Preflop: Hero is BB with A, A
    3 folds, MP2 calls $0.10, CO bets $0.40, 2 folds, Hero raises to $1.40, MP2 calls $1.30, CO calls $1

Flop: ($4.25) Q, 8, 4 (3 players)
    Hero bets $3.20, MP2 raises to $5.39 (All-In), 1 fold, Hero calls $2.19

Turn: ($15.03) 6 (2 players, 1 all-in)

River: ($15.03) 10 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $15.03 | Rake: $1

Results:
    Hero had A, A (one pair, Aces).
    MP2 had 8, 8 (three of a kind, eights).
    Outcome: MP2 won $14.03

Comment

• ristik
      Grinder
      • May 2010
      • 903

deeem... mängitud 252 minutit ja vahepeal oli +41$, nüüd järjest rõvedad biidid ja alles +18$. Puhtalt 3BI läks AA-dega flopist AI, kõik korrad olin kergelt ees, aga lõppes standardselt. Ei pea täna need ässad üldse :(

Comment

• ristik
        Grinder
        • May 2010
        • 903

no paluun... slowplayta ÜKS kord nii ohutul boardil kui tahes, ikka tõmmatakse oma üks aut ära komöödia. Vastane hyper-agro ja laud nii ohtutu, et ohutum enam olla ei saa, sellepärast ka flättisin ja olin kindel, et riveril tuleb ilus bet, mida siis üle tõsta saan. PERSE !

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($30)
        MP ($36.15)
        CO ($24.57)
        Hero (Button) ($11.32)
        SB ($24.36)
        BB ($10)

Preflop: Hero is Button with 7, 7
        UTG bets $0.35, 1 fold, CO calls $0.35, Hero calls $0.35, 2 folds

Flop: ($1.20) 4, 6, 7 (3 players)
        UTG checks, CO bets $0.70, Hero calls $0.70, 1 fold

Turn: ($2.60) 2 (2 players)
        CO bets $1.80, Hero calls $1.80

River: ($6.20) 6 (2 players)
        CO bets $4, Hero raises to $8.20, CO raises to $12.40, Hero calls $0.27 (All-In)

Total pot: $23.14 | Rake: $1.54

Results:
        Hero had 7, 7 (full house, sevens over sixes).
        CO had 6, 6 (four of a kind, sixes).
        Outcome: CO won $21.60

Comment

• ristik
          Grinder
          • May 2010
          • 903

AA ruulib

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ristik
            Grinder
            • May 2010
            • 903

lõpetasin pulli ära ja 2935 kätt ning kasum 32.21$ päris hea ma arvan :) imporitmata käed ka võtta siis pakun et ca 37$ tuli ära. Sellisel kursil edasi liikudes saab varsti NL25 shoti võtta, nagu eesmärgiks seadsin :)

EDIT: Tableratings näitab mulle hoopiski, et täna oli best day ja kasumit 82$, wtf ?
            Last edited by ristik; 22.07.10, 02:36.

Comment

• ristik
              Grinder
              • May 2010
              • 903

Ootame paremat runni, räigelt swingine sess, 3k kätt ja BE pmst 4 daala vist plussi. no tõesti, sitt run on veel väga hästi öeldud. Igatahes viimase 2 päevaga üle 6k grindinud saab kena rakbacki ja siis BR peaks kuskil 690$ olema :). Homme peaks olema see päev, kui võtan hästi ettevaatlikult NL25 shoti esimest korda. Nähtud küll kus crusivad NL10-t ja siis NL25-st pea ees alla kukuvad. Mõned käed.

Kõigepealt standard AA, no nii ilus näide kus fishid floppavad juba minust kaugele ette. Üldse AA on nii rämedas miinuses, et kasumlik on neid foldima hakata.

Siis üks minu ämber... LAG ahv, flopi panust eales ei usu ja plaan oli turnis bluffima panna ning raise otsa teha. ilmsegelt ei läinud läbi. Tagantjärele vaadates rõvedasti mängitud

Nonii. miskine 27/22 agro. jälle halvasti mängitud. Vastane just siis hiljuti kaotas mulle deep stacktidena poti ja oli ilmselgelt tiltis, jõudis mind paari minuti jooksul 4 korda 3bettida. Niinii lähedal oli see foldi nupp, 3bet potis oleks seda kindlasti ka teinud, aga liiga palju raha oli keskel arvestades eelnevat actionit :S. Lootsin, et näitab bluffi. AA-d ei uskunud eluski mitte, aga kõik Ax käed võimalikud.

Sess lõppes muidugi standard käega: vastas LAG debiilik jällegi:

Last edited by ristik; 23.07.10, 02:43.

Comment

• ristik
                Grinder
                • May 2010
                • 903

õnneks peab ütlema et tegelikult nii halba mängu ei tee, kui siin foorumis kohati paistab. Pigem postitangi endale õpetuseks need käed siia. Õnneks pole aga see, et jooksen see kuu juba üle saja daala alla EV. 10BI on ikkagi liiga palju imo. Loodetavasti leiab hiiter minu ka varsti üles

Comment

• ristik
                  Grinder
                  • May 2010
                  • 903

Täna siis mõtlesin, et võtan NL10 lauad lahti soojenduseks, et siis veidi fishisemal ajal saab võtta kerge NL25 shoti. Juhtus aga nii, et eelmien päev sain magada napid 3 tundi, enne kui üles aeti ja ootamatult tööle pidin minema. Raske tööpäev ka ja oli kohe aru saada, et pokkeri mängimisest ei tule siin küll midagi välja. Uue limiidi shotti siiski edasi ei taha lükata, magan paar tundi ja proovin kõige fishisemal ajal lauas olla, sest reede on ju nuts, aga kahtlen kas üles saan. Võibolla mingeid soovitusi veel enne, kui täiesti esimest korda NL25 proovin ?

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

tee enesekindlalt mängu ja ära näe scared money pärast tonti seal kus seda tegelikult pole. Üle ei tasu ka mõtlema hakata, sest nl25 regsid pole nüüd just head. Standard abc mängijad

Comment

• Owner85
                      Klubi Liige
                      • Aug 2009
                      • 2146

algul kui avad laudu võtta max laad ja haka selectima seaöt,jätta peal 2kmendi händi lahti kõige paremad lauad lahti et fish oleks max 3me seas sul paremalt poolt,select select jne see on kuldne liigutus,kahjuks on mul rum and Bacardi ja ei saa lasta:) edu Sir:)

Comment

• ristik
                        Grinder
                        • May 2010
                        • 903

Nii, täna tegin soojenduseks NL10-t miski 1,5k kätt. Halb run ja -17$. alla EV ka päris tublisti. ühe paiku võtsin 4 NL25 lauda lahti ja mäng käima. Nagu soovitatud, olin enesekindel ja üllataval kombel mingit scare money tunnet küll ei esinenud. Jooksin jube hästi. Kokku tuli +78$ ehk siis täpselt pool senisest kasumist :)). Ainult ühe BI suutsingi ära kinkida eestlasest regile, kes mind igas lauas pidevalt hooras. sattus AK vs AQ täpselt stealimisel ka 3bet potis saime mõlemad pihta ja nii see läks. Õnneks enne seda võtsin talt BI ära AA vs QQ kui flattisin preflop 12bb tõste. Flopil rahad sisse ja rahakott. Igatahes esimene mulje NL25-st on ikka ülim nitine. Selliseid vahepealseid vendi ei leidu pea üldse nagu väksemates limiitides, on kas fishid võid regid/nitid ja mõned LAG sinna hulka. Arvatavasti homme saab ka teema pealkirjas oleva numbri suurema vastu vahetada. Praegu aga head ööd
                        Last edited by ristik; 25.07.10, 01:35.

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

Ma olen nüüd ca 10K kätt FTP NL25 mänginud ja mu meelest on pilt ikka päris kirju, on küll ohtralt nit-regulare, aga on ka parasjagu loose-passiivseid ning ajudeta agronoome ka satub sekka. Ülinitine küll ei ütleks.
                          Imelik, et selles limiidis nii palju PF limpimist käib, veider täitsa.

Aga +78$ kohta on päris hea tulemus, ma vist pole ka sessi kohta rohkem võitnud.

Comment

• ristik
                            Grinder
                            • May 2010
                            • 903

See oli lihtsalt minu esmamulje, mängisin vaid 700 kätt vist ainult. Mõni laud oli täitsa selline, et 6 vastast polnud 15 jaotuse peale mitte ühtegi kätt mänginud ja ülejäänud kahe statid oli niti-regulari omad. Sellist asja pole ennem küll kohanud :D. Igatahes jah, väga suureks abiks oli kindlasti EstPatriku NL25 video ja proovisin ise samamoodi mängida. Täpselt nii nagu videos mainiti, siis suuri käsi mängiti üle, on palju preflop limp/foldijaid. Mäng ülimalt passiivne. Sattusin AK vastu miskid 4 korda vist. Iga kord preflop cold calliti ja hititi, cbet calliti ja edasi cheki ringid. Päris naljakas, kui alles paar tundi tagasi NL10-s suruti mind kohe all-inni sellise käega. Vähe sellest, preflopis juba shovevad julgelt oma AK või AQs NL10

Comment

• ristik
                              Grinder
                              • May 2010
                              • 903

Re: [NL25 FR] Ristik grindimas for life

No esimene täielikult türastunud run NL25-s. No selliseid runne on tulnud ette ja tuleb veelgi, aga no nii närvis iga kord. ptsi showdown winnings on no nii auku tambitud kui saab. sittagi ei hiti. setti hitin 6% 3k käe peale ja sittagi välja maksta, no nii lootusetu. Mõned potid olen saanud ainult riverisse 2 paari hittides ja overbet shove tehes, ilma nendeda oleks asi päris hull. Liiga räme kopp ees sitast. Ei viitsi isegi käsi konvertida aga täpselt 2 AI sain sisse ainult 100bb olles, mõlemad preflopis AA-ga. no TÜRAAAAA. viimane kord isegi 3way allin AJ vs TT vs AA. eestlasest reg tõmbab T. !??!?? teine AI samuti TT vastu. räigelt potte, kus sitased shoryd ikka oma ühe overcardi ära tõmbab või minu overpair ei ole piisav ja flopi cbetiga juba commited. sitt mis sitt. aga vähemalt saan vist nüüd homse päeva pokkerist puhata, kuna plaan minna telkima. Tagasi tulles paluks ühte kena hiiterit.

Comment

• k2snakalle
                                Pokkerihai
                                • Dec 2008
                                • 2545

Re: [NL25 FR] Ristik grindimas for life

No set 6% onju täitsa ok. Mul PS-s viimased 205k kätt on tervelt 7% see olnud..lucky me. They say its not possible but PT3 shows and i belive

edit: viimane sess oli 1 to 8.4 ja no tundsin kuidas nagu hullult hea run oleks, et sette aina voolab :D Pärast vaadates, siis on see "normaalne"
                                Last edited by k2snakalle; 27.07.10, 01:24.

Comment

Working...