Noore kuuse maha lõikamine imo on väga ebaeetiline tegevus minu silmis. Tavaline jõulukuusk kui ma ei eksi kasvab 8 aastat, et kellegi ilumeele järgi olla ja siis prügikasti kõrvale lennata. Las kasvab parem 30 aastat veel ja saab teha sellest juba palju rohkemat.
Õppige tegema kuuseokstest ja pajuvitstest pärga(max 1h tegevust) või tooge lihtsalt kuuseoksi tuppa kui nii kange tahtmine on kuuselõhna tuppa saada ja kunstkuust ei sobi vms...
Teine asi on see kui tehakse oma metsast harvendusraiet (2 kuuske seemnest hakanud kasvama üksteise kõrval) kuigi ka siis võiks teha ümberistutust õigel ajal aga enamasti nii hästi ei lähe...see on ostuhulluse kõrval minu jaoks kõige kurvem asi jõulude juures.
Vabandan kui nüüd kellegi jõulurahu ja elust aru saamist raputasin!
Re: [PLO200-400 HU & 6max] hotcocacola päevik, mitte blogi.
Ise olen viimased 3 aastat Selveri juurest kuuse ostnud. Küll aga mind häirib hindade tõus (200EEK; 20€ ning nüüd 30€). Kuusk alati samasuur olnud. Sickbusiness
Re: [PLO200-400 HU & 6max] hotcocacola päevik, mitte blogi.
Ise käisin paar päeva tagasi ka riigimetsas saagimas. Plekkisin 8€ selle eest ja väga rahul. Suht pohhui oli mul, kas see 2a vanune või 20a vanune. Kui juba selline teema riigi poolt tehtud siis who cares.
Pühi HCC!
Ise käisin paar päeva tagasi ka riigimetsas saagimas. Plekkisin 8€ selle eest ja väga rahul. Suht pohhui oli mul, kas see 2a vanune või 20a vanune. Kui juba selline teema riigi poolt tehtud siis who cares.
Pühi HCC!
Me varustame poolt suguvõsa kuuskedega alati kuna endal metsa jagub, aga see RMK teema on küll hea yep. Kui juba riigi poolt nii tehtud siis mis seal enam mõelda on.
Comment