[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.
Collapse
X
-
-
Re: hotcocacola päevik, mitte blogi.
jah kindlustus on üldjuhul mõttetu. Minu arust kunagi oli isegi Oleg Gross jätnud kindlustamata terved tehased. Ja yks tehas läks põlema ja koik olid shokis, et kuda kindlustamata. Aga eks see oli äriplaani sisse kirjutatud
aga samas kui ikka bankrolli pole ei saa nii suuri riske votta
Ei kujutaks ettegi, et peaksin reisile minema ilma kindlustuseta. Tervis on ikka see, kus +EV arvutada rahaliselt on suht pointless
Comment
-
Kas te olete ennast ogaraks joonud või? Mis mõttes te ei teeks sellele autole kaskot? On teil aimu üldse, mis asjad maksta võivad, kui midagi juhtub? Mingi harilik velje vargus koos talverehvidega võib maksta vabalt 3K+€ või näiteks hakkad telefoni näppima ja sõidad kellegile tagant selga. Esiots sodi, radikad-värgid sodid, lansekad kõverad ja mootor viltu peal. Kere vajab kerget venitust ja voila - arvan, et selle auto puhul alla 10K€ ei ole ükski sellise remondi arve.
Ja mis kõige hullem - pannakse rotti maja eest!! Ja siis palju õnne. Ostad tagasi 5K€?
Kasko on kohustuslik meie riigis, meie oludes.
Oma kogemustest - sõitsin paar aastat Mazda 3-ga. suvel käisin metsas kalal ja suutsin tagurdada mingi kännu otsa nii õnnetult, et küljekarp jumala sees. Peale vaadates vaatasin, et huinja. Kalkulatsioon tehti, siis pidin perseli kukkuma. Selle käki karbi vahetuse eest küsiti 65K eeku. Auto enda väärtus oli vast 2x rohkem see moment. Maksin 3K oma vastutuse ja olin happy. Ma ei kujuta ette, kui mul ei oleks kaskot olnud....Last edited by Kotkas1000; 08.09.11, 17:27.
Comment
-
See juba mehe jutt.. Seda mõtlesingi, et MB jupid on igavesed kallid ju, kui juhul peaks midagi juhtuma, saan aru, et igapäev ei tehta avariid vms, aga juhul kui juhtub võib Sul minna pool auto hinnast, aga kasko korral sellist asja ei ole, niiet sellise kallima ja luks-auto puhul on kasko kohustuslik.. Aga see on kõigest minu arvamus.Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitustKas te olete ennast ogaraks joonud või? Mis mõttes te ei teeks sellele autole kaskot? On teil aimu üldse, mis asjad maksta võivad, kui midagi juhtub? Mingi harilik velje vargus koos talverehvidega võib maksta vabalt 3K+€ või näiteks hakkad telefoni näppima ja sõidad kellegile tagant selga. Esiots sodi, radikad-värgid sodid, lansekad kõverad ja mootor viltu peal. Kere vajab kerget venitust ja voila - arvan, et selle auto puhul alla 10K€ ei ole ükski sellise remondi arve.
Ja mis kõige hullem - pannakse rotti maja eest!! Ja siis palju õnne. Ostad tagasi 5K€?
Oma kogemustest - sõitsin paar aastat Mazda 3-ga. suvel käisin metsas kalal ja suutsin tagurdada mingi kännu otsa nii õnnetult, et küljekarp jumala sees. Peale vaadates vaatasin, et huinja. Kalkulatsioon tehti, siis pidin perseli kukkuma. Selle käki karbi vahetuse eest küsiti 65K eeku. Auto enda väärtus oli vast 2x rohkem see moment. Maksin 3K oma vastutuse ja olin happy. Ma ei kujuta ette, kui mul ei oleks kaskot olnud....
Comment
-
Kas sa tõesti arvad, et kindlustusfirmad ei teeni kasumit Eestis kaskokindlustust pakkudes praeguste hindadega? Miks nad seda siis pakkuma peaks? Obviously, et teenivad ja igat sorti masina pealt, nii uue kui vana (kui nad just oma töös ebakompetentsed pole). Kindlustus tasub ainult siis ära kui sa kuulud mingisse riskigruppi, nt. vaenlased lubanud su auto põlema panna vms.Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitustKas te olete ennast ogaraks joonud või? Mis mõttes te ei teeks sellele autole kaskot? On teil aimu üldse, mis asjad maksta võivad, kui midagi juhtub? Mingi harilik velje vargus koos talverehvidega võib maksta vabalt 3K+€ või näiteks hakkad telefoni näppima ja sõidad kellegile tagant selga. Esiots sodi, radikad-värgid sodid, lansekad kõverad ja mootor viltu peal. Kere vajab kerget venitust ja voila - arvan, et selle auto puhul alla 10K€ ei ole ükski sellise remondi arve.
Oma kogemustest - sõitsin paar aastat Mazda 3-ga. suvel käisin metsas kalal ja suutsin tagurdada mingi kännu otsa nii õnnetult, et küljekarp jumala sees. Peale vaadates vaatasin, et huinja. Kalkulatsioon tehti, siis pidin perseli kukkuma. Selle käki karbi vahetuse eest küsiti 65K eeku. Auto enda väärtus oli vast 2x rohkem see moment. Maksin 3K oma vastutuse ja olin happy. Ma ei kujuta ette, kui mul ei oleks kaskot olnud....
See oma kogemuse jutt ebaoluline, teeb sama välja kui pokkeris foldid AA preflop, näed, et üks kutt saab neliku ja siis arvad, et tegid õigesti.
Comment
-
Mida see "Kas sa tõesti arvad, et kindlustusfirmad ei teeni kasumi" jutt siia praegu puutub? Räägime ikka tarbija seisukohast ja kui sa oma vanema A6ga, mille väärtus ca 5-6k euri, linnavahel ringi vurad, siis muidugi sellisele autole pole mõtet panna kaskot peale. Aga kui sul mingi korralikum masin, ca 20-30k euri ringis, siis kasko imo essential nagu ka kotkas ütles. Nendel masinatel juba lisasid nii palju, et ükskõik mis juhtub, sa maksad ennast pärast lihtsalt lolliks.Algselt postitas Codecci Vaata postitustKas sa tõesti arvad, et kindlustusfirmad ei teeni kasumit Eestis kaskokindlustust pakkudes praeguste hindadega? Miks nad seda siis pakkuma peaks? Obviously, et teenivad ja igat sorti masina pealt, nii uue kui vana (kui nad just oma töös ebakompetentsed pole). Kindlustus tasub ainult siis ära kui sa kuulud mingisse riskigruppi, nt. vaenlased lubanud su auto põlema panna vms.
See oma kogemuse jutt ebaoluline, teeb sama välja kui pokkeris foldid AA preflop, näed, et üks kutt saab neliku ja siis arvad, et tegid õigesti.Last edited by BuildUp; 08.09.11, 17:46.
Comment
-
See, millest sina räägid, Codecci, on niivõrd long run, et lihtinimese (elab nt 80 aastat, sellest 50 omab autot) jaoks pole see tähtis. Auto omamisel võib väljaminekute variatsioon lihtsalt nii suur olla, et ilma kindlustuseta on seda raske taluda.
Comment
-
Point ongi selles, et inimesed ostavad endale sellisel juhul liiga kalleid autosi.Algselt postitas ziimukaz Vaata postitustSee, millest sina räägid, Codecci, on niivõrd long run, et lihtinimese (elab nt 80 aastat, sellest 50 omab autot) jaoks pole see tähtis. Auto omamisel võib väljaminekute variatsioon lihtsalt nii suur olla, et ilma kindlustuseta on seda raske taluda.
Pokkerimaastikult taaskord näide, et Hellmuthile meeldib iga suurema potiga cashgameis oma kätt nn. "kindlustada" andes iga kord 2% vms juicei. Tekitab kindlama tunde, aga tegelikkuses kingib lihtsalt iga kord inimesele 2% potist ja annab raha lihtsalt ära.Last edited by KristjanLaas; 08.09.11, 17:58.
Comment
-
Algselt postitas ziimukaz Vaata postitustSee, millest sina räägid, Codecci, on niivõrd long run, et lihtinimese (elab nt 80 aastat, sellest 50 omab autot) jaoks pole see tähtis. Auto omamisel võib väljaminekute variatsioon lihtsalt nii suur olla, et ilma kindlustuseta on seda raske taluda.
word!
Comment
-
Imo on igasuguse custom tuuninguga masinaid mõtet kindlustada kuna nende visuaalsed jupid on juba reegline nii kirved, et tagurdad mingi jama vastu kergelt või jookseb kass või koer ette, siis uute tellimine on juba nii kirves. See ka, et kui keegi tagant sisse sõidab siis ilma kaskota jäädki kompi nõudma, vähemalt seda muret pole siis.
Mingit ´95 aasta 5 seeria bemmi pole muidugi mõtet kaskoga kindlustada või mõnda berlingot.
Comment
-
Ma ei tea .. Ma vahetan tausta iga aasta klaasi endal .. see on juba 5k+, siis paar x on midgai tuuri pandud ning imo nyyd polegi enam kallis, kui yhe peegliklaasi eest peaks 5k v2lja köhima :/
Ja mu auto väärtus on 8kish euri ..Imo kasko on ikka must be .. Eriti sickod ongi mingid metsloomad. . jookseb uslle 100 eest ette, kits keerab kogu auto pahempidi .. ja siis hakka tampima mingi 200k remondi arvet kinni .. selle eest oleksid saanud 10a kaskot ..Last edited by leits; 08.09.11, 18:05.
Comment
-
ega jh pm ega see kindlustus muud polegi, kui lähed kogu oma rolliga ai aa-ga ja müüd oma osaluse nt ära 75% monele highrollerile, kellel suurem bankroll
Aga jh oletame, et koka maksab 1keuri aastas
st kui kindlustus tahakskasumit peaks 1 20 kokast matsu panema aastas.
Aga reaalselt nagu tunduks, nagu iga kolmandal on mingid "jamad"
Comment
TC
Comment