[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • emmimees
    Klubi Liige
    • Aug 2010
    • 2719

Re: [PLO50-100 HEADS-UP] hotcocacola............ilmselgelt kõige loetavam päevik

Algselt postitas Italiandude Vaata postitust
    Handgrabber on 65€
    Kas tead kindlalt, et see suudab ka põrandaaluste tubade history file tüüpe convertida?

Comment

• Italiandude
      Bännitud
      • Apr 2011
      • 79

Re: [PLO50-100 HEADS-UP] hotcocacola............ilmselgelt kõige loetavam päevik

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
      Kas tead kindlalt, et see suudab ka põrandaaluste tubade history file tüüpe convertida?
      Mismõttega ma muidu ütlesin et handgrabber on??

http://forumserver.twoplustwo.com/45...-enet-1013670/

Kes osta tahab visake enet.helper skype.

Trafficut on tajooba (hetkel 14 200NL 6m/4m, 24 100NL 6m/4m lauda). Peak hour'il kindalsti rohkem.
      RB saab ka 30%+ sinna. Miinuseks on 10bb min lauad ja kuus lauda on vist max.
      6m seal mänginud pole aga HU action oli küll sitt.
      Last edited by Italiandude; 20.04.11, 00:17.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Tegin esimese tõsise plohu sessi peale "musta reedet" ja puhkust.
        Bodogis olid enamus plo50hu vastased uute kontode omanikud (PTR info). Muigasin mitmeid kordi..

See kuu on olnud mõnus puhkus ja lebo. Olen mänginud vaid 5500 kätt ja istun -350$ peal (lapin kuu alguse plo100-200hu haavu).
        Nädalalõpu veedan jälle Tallinnas (Kevadbluff, OOPS & Suomiturnaus).
        Suured eesmärgid on mais (plohu & olympic open ME).

Viimased päevad olen uurinud Cannes'i Deepstack Openi peale, kuid arvatavasti jätan selle vahele. Liiga palju reisimist :(
        Last edited by hotcocacola; 20.04.11, 03:05.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Just sain Bodogist kirja, et kõik mängijad, kes hakkavad H tähega (seoses munadHepühaga) ei saa mitte kunagi oma rahasid kätte. Samut Party pokkeri kutid (saime täna nende kokku baltijaamas) ütlesid, et VIP levelit võib saata aga kui saadad neile OO Vip leveli siis pidid su automaatselt Party Bokeri kliendile nn. "sanga külge panema". See sang tähendab, et sind näeb online veebikaamears lehel rate.ee/users/hotsangacola jne. PLO keelatusd! PS!

Comment

• isenseven
            Grinder
            • Sep 2009
            • 598

Hahe:D hommikul vara tuleb sellist teksti juba :D

Comment

• masterpuppet
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2094

Teise inimese pildi töötlemine ilma isiku loata on seadusega keelatud. Eriti, kui seda tehakse sooviga teist isikut solvata, alandada vms.

Comment

• KraindOnMaind
                FPP Pro
                • Jun 2009
                • 228

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
                Teise inimese pildi töötlemine ilma isiku loata on seadusega keelatud. Eriti, kui seda tehakse sooviga teist isikut solvata, alandada vms.
                gtfo

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

is nice:D

Comment

• oohoh
                    Grinder
                    • Oct 2009
                    • 547

Jube tundlikud oleme :(

Comment

• fyte
                      Pokkerihai
                      • Jun 2010
                      • 3378

Algselt postitas oohoh Vaata postitust
                      Jube tundlikud oleme :(
                      Haha, sa ise ei suvatsenud miskipärast isegi enda ongame'i SNi avaldada, isegi kui olin seda korduvalt pärinud. Ja nüüd imestad, miks teistele inimeste ei meeldi, kui neist pildid on üleval internetis? Kammoon, Simmo ; )

Comment

• oohoh
                        Grinder
                        • Oct 2009
                        • 547

Mu arust ei olnud küsimus niivõrd isiku pildis, kuivõrd situatsioonis, vb ma sain valesti aru

Comment

• fyte
                          Pokkerihai
                          • Jun 2010
                          • 3378

Selles suhtes pole minu arust seal midagi iseäralikku, kui ei soovita endast pilte netti panna. Tundus veits iroonilisena see, et just sina tulid kritiseerima, arvestades seda, et sa ei tahtnud isegi enda pokkeritoa screenname'i siduda siinse kasutajaga.

//
                          Algselt postitas oohoh Vaata postitust
                          Kogu poleemika seisnes situatsioonis, ma kordan veel üle, mitte pildis.
                          Situatsioonis võis samuti seisneda, kuid ma arvan, et ta poleks tahtnud lasta seda eemaldada, kui tal oleks ükskõik olnud sellest, et ta pilti kasutati siin.
                          Last edited by fyte; 20.04.11, 20:34.

Comment

• oohoh
                            Grinder
                            • Oct 2009
                            • 547

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                            Selles suhtes pole minu arust seal midagi iseäralikku, kui ei soovita endast pilte netti panna. Tundus veits iroonilisena see, et just sina tulid kritiseerima, arvestades seda, et sa ei tahtnud isegi enda pokkeritoa screenname'i siduda siinse kasutajaga.
                            Kogu poleemika seisnes situatsioonis, ma kordan veel üle, mitte pildis.
                            Btw kasutaja on seotud küll screennamega

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

See ei puutu päris teie jutuajamisse, aga natuke ikka.
                              Enamjaolt suurimad trollid, spämmijad, "suure suuga" ja "rohkete photoshopi skilliga" vennad on madala profiiliga. Enamus ei soovi enda nime, pilti/nägu avaldada.

Ja kui minnakse antud teema peale, siis hakkab suur hala peale.
                              Naljakas on see, et enamus viimaste lehekülgede piltide autoreid ma isiklikult ei tea nime ega nägupidi. Olen kindel, et enamus ei tea neid/pole näinud neid IRL.

Ja nagu masterpuppet ütles, siis selline asi on pm karistatav. Kui tulevikus peaksid mõned naljahambad üle piiri minema, siis muidugi esialgu tuleb mängu "foorumipolitsei" aka ranka & CO ning kui nemad ei aita, siis ma ei näe probleeme teisi meetmeid kasutada.

Siiamaani on veel kõik täitsa OK.

Aga imo kõik, kes positavad taolisi pilte:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

võiksid ka enda nägu näidata. Ka mina oman photoshopi skilli ja lugejaterohket blogi, kuhu teie pildid panna (mitte et ma seda kohe teeksin). Muidu tundub hetkeseis ebavõrdne, kuidagi suht mage, et poete ekraani taha, saba jalge vahele...lol

anyways, hoiame asjad normaalsuse piires :)

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Selle pildi ise tegid w? :D

Comment

Working...