[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.
Collapse
X
-
Re: [NL100 6max] hotcocacola........................
Algselt postitas Keiss Vaata postitustcoca kas 5h on pikk sess siis?Oleneb, kas pausidega, muidu 5h standard. Alla 2-3h pole mõtet mängidagi imo.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustobv, 6max mängijale.
Comment
-
Miks alla 2-3h ei ole mõtet mängida ?Algselt postitas inward Vaata postitustOleneb, kas pausidega, muidu 5h standard. Alla 2-3h pole mõtet mängidagi imo.
Comment
-
asi pigem selles, kui kaua suudad mängida.
ma olen kindel, et inward, ka sinu graafikud on alguse poole kordades edukamad ja paremad, kui lõpus, ehk siis sessi alguses keskendud mängule rohkem.
samas, maybe not.
sess peaks kestma ikka täpselt nii kaua, kui kaua sa ise suudad mängida enda A-gamet
Comment
-
48h vabalt .. no problemosAlgselt postitas hotcocacola Vaata postitustasi pigem selles, kui kaua suudad mängida.
ma olen kindel, et inward, ka sinu graafikud on alguse poole kordades edukamad ja paremad, kui lõpus, ehk siis sessi alguses keskendud mängule rohkem.
samas, maybe not.
sess peaks kestma ikka täpselt nii kaua, kui kaua sa ise suudad mängida enda A-gamet
Comment
-
Nõustun täielikult sinuga selles osas.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustsess peaks kestma ikka täpselt nii kaua, kui kaua sa ise suudad mängida enda A-gamet
Comment
-
Vastane 44/5/1.6 @87 kätt.
Teadsin seda, et kui ma flopil calli saan, siis on kas:
a.) juba pekkis
b.) kohe pekkis
Kui river maha tuli ja ta snap shoves, siis olin väga rahul.
Tema kätt nähes muigasin mõnusalt...lol, sick (flopis oli mul 5%)
$100.00 No Limit Hold'em - 6 players -
CO: $122.85
Hero (BTN): $105.00
SB: $139.30
BB: $63.90
UTG: $106.90
MP: $42.35
Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN with A
A 
UTG raises to $3.50, 1 fold, CO calls $3.50, Hero raises to $16, 3 folds, CO calls $12.50
Flop: ($37.00) T
9
Q
(2 players)
CO checks, Hero bets $27.00, CO calls $27
Turn: ($91.00) 8
(2 players)
CO checks, Hero checks
River: ($91.00) 4
(2 players)
CO bets $79.85, Hero calls $62 all in
Final Pot: $215.00
CO shows J
K 
Hero shows A
A 
Hero wins $212.00
(Rake: $3.00)Last edited by hotcocacola; 29.11.10, 05:41.
Comment
-
Kui mängid uues toas siis sessi lõpuks võib olla mängijatel su kohta rohkem infi ning adjustivad paremini.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustasi pigem selles, kui kaua suudad mängida.
samas, maybe not.
Comment
-
Ma mängin tavaliselt 1-2h, sest üle selle hakkab mäng lagunema. Öelge, mis tahate, aga works for me. Samas see kuu 65h mängitud, mis tundub vb osadele jube vähe.Fullstacks have more fun.
Comment
-
+1, mul tavaliselt sama 1-2h.Algselt postitas Pahvak Vaata postitustMa mängin tavaliselt 1-2h, sest üle selle hakkab mäng lagunema. Öelge, mis tahate, aga works for me. Samas see kuu 65h mängitud, mis tundub vb osadele jube vähe.
kõige parem olekski teha vaid ca 70-80minutilisi sesse
Comment
-
ei biidi ju enam. viimased ca 400k kätt oled ju BE :D
Comment
-
taunzhwing ja sellega kaasnes sitt mäng enda poolt.
Nüüd tahaks mängida ca 300k käsi ja vaadata mida graafik näitab:)
gl2me
Comment

TC
Comment