[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • tolmuahv
    Klubi Liige
    • Feb 2009
    • 2502

Re: [PLO100 HEADS-UP] hotcocacola............ilmselgelt kõige loetavam päevik

Sul on veel õppida. Ma mängisin eile HU tüübiga, kelle winrate oli -80BB/100 ca. 50k käe peale. Tal oli täiesti ükskõik, mis käega end ära stackida enne riverit. Ma kaotasin talle 7 BI, peale mida ta ei pidanud mind enam vääriliseks vastaseks ja lahkus lauast. Beat that.

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

irw, vot seda ma biitida ei suuda :D

tuli ilge isu pariisi minna. Cherry.ee pakub täna voucherit -30%. Oleks päris tore 1-2 päeva kohapeal passida ja tagasi tulla. Kyll aga ma ei tea, mida seal teha....lol. Samas kvaliteet konnajalgu söökskyll...lol

Comment

• kuco
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1910

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
        irw, vot seda ma biitida ei suuda :D

tuli ilge isu pariisi minna. Cherry.ee pakub täna voucherit -30%. Oleks päris tore 1-2 päeva kohapeal passida ja tagasi tulla. Kyll aga ma ei tea, mida seal teha....lol. Samas kvaliteet konnajalgu söökskyll...lol
        Mis kuradi konnajalad.

http://www.aviationclubdefrance.com/en/games/poker/

Siin mängitakse ikka tõelist dealers choice. Mängitakse kokku ~15 erinevat mängu, millest pooled on omaha variatsioonid. Courchevel, 5-card omaha, tavaline. Fun for whole family :) Küsi Henri käest nõu ja reade regide kohta.

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Henri rääkinud jah miskit. Aga no ffs....lol.....5 card omaha võite endale sisse istuda :D

edit:
          pole väga live cashi hunt ning 2-2 mäng on veits out of my league. Obv, kui minek, siis orgunniks live rolli suuremaks

Vaadates pilte, siis tundub väga mõnus ja hubane

Last edited by hotcocacola; 24.03.11, 10:06.

Comment

• vonkartoffel
            Pokkerihai
            • May 2009
            • 1658

Mis teemas sa ipokeri lauda näitasid? Oma table ja cardmodi jagada tahad, saan vastu pakkuda bluefirei sharemist näiteks.

Prantsusmaa kohta:
            NL200 live cash ei tohiks küll ühegi nl50-nl100 netimängija jaoks out of league olla.

Comment

• Tarmonator
              Lingiparandaja
              • Oct 2008
              • 3274

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
              Prantsusmaa kohta:
              NL200 live cash ei tohiks küll ühegi nl50-nl100 netimängija jaoks out of league olla.
              Aga BE niti jaoks?

Comment

• vonkartoffel
                Pokkerihai
                • May 2009
                • 1658

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
                Aga BE niti jaoks?

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                  türilainen, omasin just epicut sessi, mingi -7bi plo100s.
                  Alguses ilusti +3 ja siis julmalt alla. Kõik vaalade kätetöö. Ebareaalne. Üks vend jooksis lihtsalt kuldselt, no ma ei tea, ma võitsin nii vähe showdowne ja no muidugi.....MIS setupid ja coolerid :S.

Järgmine vend...facepalm kui halb ja siis tõmbas megahiiteri peale, cooleritega 2nd nflush vs nut flush, set o set , topset vs broadway, 3b potid olid 100% cooleri-tekitajad :D, ma mõtlesin juba et ma ei raiu ühtegi korda enam otsa. RÕVE

see on nii haige, kui neegripoisid kasutavad godmodet....ffs

edit: just importisin käed ja reffisin graphi, thank god, tuju kuidagi kordades parem, sest arvatud -7 (või rohkem) asemel näitab graph -472$.......

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

analüüs:

enda mänguga olen ääretult rahul. Vb tegin ühe kaheldava liigutuse kunnidega, kui preflop panin 80bbse stacki vastu nendega PFAI, seda just sellepärast et ta pidevalt 3b mind pre. Mlle ei meeldi kunnidega pre sisse panna. Siiamaani olen vist vaid paar korda sisse pannud, kõik korrad AA vastu, tough reality?

readid ja bet-tellid vastaste kohta, jummy, lihtsalt jummy.

Ise proovin aina rohkem PLO100hu peale üle minna 50lt. See on rohkem närvesöövam, sest ma ei saa ennast jooksma 100s. EV joon seda enamjaolt ei kajasta, sest PLO100s saan nii rõvedaid setuppe. SEllepärast ma tihtipeale alla tulengi (PLO50sse).

Rääkides tasemetest, siis 50 on easy, seal saab isegi siis hakkama kui postflop skill on miinus 500. Vastased tahavad pidevalt stackide peale mängida ning siis ei jää muud üle kui nittida, oodata oma perfect flop ning sõidameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Muidugi tuleb aru saada käte tugevustest, et ala üks paar on sitt, 2 paari on nii ja naa jne.

PLO100 on ka easy. Mõlemas limiidis on ca 90% vastastest kaotavad mängijad. PLO100s satuvad tihtipeale vastasteks villased, kes toorelt -10k$, -20k$. Vahel harva -60k$ või rohkemgi....lol. Imestan ja ohkan...

Mis seal ikka, ehk teen veel ühe sessi ja siis magama. Thank god, et pea -1k$ august välja sain..prrrrrr
                  Samas, vaadates enda tulemust, siis see on ESTPatricku kõrvla köömes. Härra kaotas viimase päevaga: 4121€!

Tervitused temale! Hävingu-pansionaadis kohtume!
                  Kui jooksed halvasti ja EV joon näitab siis postitad EV-d, kui EV joon ei näita midagi siis ei postita ja tunnistad seda. Tekib küsimus, et miks üldse siis seda postitada?

Minu jaoks on EV joon hea mõõdupuu ja tildivähendaja kui tean kindlal sessioonil (just oli üks 1500 käeline sessioon regulari vastu), kus oled näiteks 3-4BI miinuses, tead oled kaotanud enamus flippe/vastane teinud suckoute siis on hea EV-d piiluda, kus vastase võit on seal 2BI juures, tegelik EV näitab tal aga -6 kuni 7BI. Pärast sessiooni seda joont vahtida on suht mõttetu - keegi sulle raha tagasi ei anna ja nii või naa tead, et sa long runnis oleksid raha võitnud.

Comment

• hotcocacola
                    HTCCACLA
                    • Oct 2008
                    • 14473

mõõdupuu..

Comment

• Owner85
                      Klubi Liige
                      • Aug 2009
                      • 2146

on sul jalgevahel....

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

pics or it didnt happen...

Comment

• rohelinekonn
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 3808

**** sa omahas üldse seda ev joont vahid

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

Wao, vastane floppas aces full, kuid oli minu vastu drawing dead.......sellist asja kergelt juba ei kohta!

Comment

• ristijeesus
                              Klubi Liige
                              • Oct 2009
                              • 2533

Sa floppasid neliku ja üks A oli sinu käes?

Comment

• tolmuahv
                                Klubi Liige
                                • Feb 2009
                                • 2502

Juhtub ikka. Ma sain eile setupi, kus minul oli turnil absolute nuts (aces full) ja vastasel täpselt identne käsi (nuts, aces full). Ma kaotasin selle käe kui 5 buyini keskele olime ajanud.

Comment

Working...