Re: [NL100 6max] hotcocacola........................
[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.
Collapse
X
-
Aga mis teadjamad arvavad HTC Desire vs Nokia N900, viimasel ju on Linuxi Maemo OS peal üldsegi. Muidu kas kumbagiga nendest mingil viisil kannatab normaalselt pokkerit mängida(lol)? .Exe rakendusi saab neile installida või aind browseri põhiselt saab?
Comment
-
Niipalju kui ma N900 näppinud olen on sümpaatse mulje jätnud. Multitasking on super Maemoga. Paljud toovad miinusteks 64k värvi, aga minu silma ei riivanud. Specide poolest jääb küll teistele alla, aga physical qwerty telefonide seas kindlasti väga korralik kandidaat.Algselt postitas emmimees Vaata postitustAga mis teadjamad arvavad HTC Desire vs Nokia N900, viimasel ju on Linuxi Maemo OS peal üldsegi. Muidu kas kumbagiga nendest mingil viisil kannatab normaalselt pokkerit mängida(lol)? .Exe rakendusi saab neile installida või aind browseri põhiselt saab?
Ainuke miinus minu silmis oli ehk see, et qwerty ülemine rida oli minu jaoks veidi ebamugav, aga mul suured sõrmed ka.
HTC Desire + Froyo kohta pole ka midagi halba öelda.
Comment
-
Tänane Tartu MV satikas @ OOs
Unreal, mis start & setupid.
Täna õhtul algas Tartu MV super-satikas. Kohe turniiri alguses oli mul üks väga huvitav ja naljakas käsi, lol: IPoker Network No Limit Hold'...
Mida olekiste teinud JJ-ga?
77 koha pealt niipalju, et eeldasin et härra ajab masti taga ja turni callin, lootes et hitib või kui ta bluffib või omab Jx, siis maksab enivei mulle
Comment
-
lisasin sinna veel 2 kätt....einoh..kus alles toodab setuppe :D, unreal
Comment
-
Ajasin ise ka qwerty klaverit taga ning otsustasin õhukese ja soliidse e55 kasuks. http://www.gsmarena.com/nokia_e55-2685.phpAlgselt postitas Priito Vaata postitustSpecide poolest jääb küll teistele alla, aga physical qwerty telefonide seas kindlasti väga korralik kandidaat.
Ainuke miinus minu silmis oli ehk see, et qwerty ülemine rida oli minu jaoks veidi ebamugav, aga mul suured sõrmed ka.
Comment
-
teist õhtut järjest tõmban ilusad +5bi ning öösel sama palju miinust...väaüdfljaopidisgkdfl värdjad rsk
Comment
-
Leidsin ühe väga ränga video....lihtsalt sickkkkkkkkkkk
[YOUTUBE]Vo0Cazxj_yc[/YOUTUBE]
Comment
-
ma näen anomaaliatAlgselt postitas hotcocacola Vaata postitustteist õhtut järjest tõmban ilusad +5bi ning öösel sama palju miinust...väaüdfljaopidisgkdfl värdjad rsk
Comment
-
oojaa, nägin ka seda alles, väga sickkk ikka..Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustLeidsin ühe väga ränga video....lihtsalt sickkkkkkkkkkk
[YOUTUBE]Vo0Cazxj_yc[/YOUTUBE]
Comment
-
E55 paistab olevad E52 järglane, mis minul on. Loodetavasti on nad kõlari vea ära fixinud, see pidevalt läheb perse. Pläriseb, ei jõua neid nii palju vahetada, kui neid kulub.Algselt postitas Skyline Vaata postitustAjasin ise ka qwerty klaverit taga ning otsustasin õhukese ja soliidse e55 kasuks. http://www.gsmarena.com/nokia_e55-2685.php
Comment
-
Peaks olema jah. Ega kõlar näeb suht räbal välja küll tegelt, ma ei imestaks midagi. Eelmine sang oli n82, tollel oli peaaegu et harmon kardonAlgselt postitas peete82 Vaata postitustE55 paistab olevad E52 järglane, mis minul on. Loodetavasti on nad kõlari vea ära fixinud, see pidevalt läheb perse. Pläriseb, ei jõua neid nii palju vahetada, kui neid kulub.
Comment
TC
Comment