Back to the future [NL16 6max] @ Stars
Collapse
X
-
-
Re: [NL5€ 6max] Jenny :)
mikski pessimistlik olend?Algselt postitas Jennifer Vaata postitustUsun, et see reede külastame sõbrannadega Candy Shoppi! :)
Bad J on ju esinemas :P
miks ta ei võiks Good G olla?
Comment
-
Seda teemat olen ma alati lugenud. Coca oma suht mõttetu, seal ainult taandareng toimub aga siin ikka väikenegi areng. Algul oli jenny $5NL (rõhutan dollarimärki) ja nüüd €5NL (rõhutan euro märki). Euro on kõvem kui dolts ja seega pm. limiidist üles liikunud :)Algselt postitas camu Vaata postitustImo hakkab see topic leitsi ja coca topicuid tänu ranka ja patricku keskmisest pisut vaimukamatele kommentaaridele yle trumpama.
Tegelt niisama nokin :P
Comment
-
GeeniusAlgselt postitas ranka Vaata postitustSeda teemat olen ma alati lugenud. Coca oma suht mõttetu, seal ainult taandareng toimub aga siin ikka väikenegi areng. Algul oli jenny $5NL (rõhutan dollarimärki) ja nüüd €5NL (rõhutan euro märki). Euro on kõvem kui dolts ja seega pm. limiidist üles liikunud :)
Tegelt niisama nokin :P

Küll ma edasi jõuan, võiks rohkem aega pühendada pokkeri mängimisele, kui siin foorumis lugemisele :D
Comment
-
Ma isiklikult võitlen viimasel ajal just teiste deemonitega. See tähendab, et kui mängida ei viitsi siis peaks just rohkem strateegianurkates ja teoorias tuhnima.Algselt postitas Jennifer Vaata postitustGeenius

Küll ma edasi jõuan, võiks rohkem aega pühendada pokkeri mängimisele, kui siin foorumis lugemisele :D
Comment
-
-
Sa lehvitad ja sinu lehvitus on jahe
ja jahe on ka sinu lahkumispilk
see nuga nüri on, see nuga kahe vahel
meid jätnud maha tundeelu riik
Comment
-
piimaAlgselt postitas Rahapada Vaata postitustwuut, for real? mingi üks neiu on kohal ja kohe on terve foorum tema kallal... või mida te joonud olete?
Comment
-
Sügavalt kahtlen .. linki maybe?Algselt postitas Char Vaata postitustma suht uus siin, aga mis teema sellega on , et Jennifer on naxeri võlglane 600 $ ulatuses ?
kuskil oli see kirjas
Comment
-
oeh minu paha..vaatasin uuesti..mitte Jennifer vaid Jessica :D no suht sama..Algselt postitas flipmachine Vaata postitustSügavalt kahtlen .. linki maybe?
aga vabandused siis jenniferi ees, et ma siin alusetuid kuulujutte levitan
Comment
-
jenny on meie boxy.Algselt postitas Rahapada Vaata postitustwuut, for real? mingi üks neiu on kohal ja kohe on terve foorum tema kallal... või mida te joonud olete?
Comment
Comment