Back to the future [NL16 6max] @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Jenny on the swing of downswing!

Algselt postitas lebovend
    Tigrano postitus tuli nüüd küll üllatusena. Tohin ma küsida VEE TEE EFF? :D

Ok, alustame algusest.
    Mulle pakkus nalja see, et kui inimesed m2rkasid, et keegi on naissoost,
    siis nad tiirlesid selle inimese postituste ümber nagu kärbsed **** ümber.
    Siis kui tuli maheaatomi postitus, hakkas uus teema pihta. Äkitselt oli
    kärbseid vähem ja kuskilt kivide alt hakkasid välja ilmuma ämblikud
    jutuga "haha, tglt ma teadsin ammu seda juba, aga ma lihtsalt
    ei 8elnud midagi".

Alles siis tulin mängu mina. Ja mida ma tegin? Mulle pakkus kogu
    see idiootsus lihtsalt super entertainmenti ja ma lisasin funile
    funi juurde. Mingis mässualustamises süüdistada? No tglt
    see pakub samamoodi nalja mulle, sest see on lihtsalt liiga
    võssa süüdistus.

Ja mida see hotcocacola üldse tegi? See vend oli vait kui sukk ju?
    Ainuke asi, mis ta tegi, oli pärast mind sama avatari panemine.

Ja miks kuradi päralt ma enda avatari ära peaks muutma?
    Kui inimesed kasutavad täiesti random tundmatute inimeste
    pilte enda avatarina, miks ma seda teha ei võiks?

Must admit, that's some weird shit right there.
    Saate Te üleüldse kogu probleemist aru?

Probleem ei ole üldse selles, kes on OP vaid selles, et esitatakse vettpidamatu hüpotees, mida me oleks saanud mõlemad kontrollida "salaja" vahetades näiteks IP-sid. Ok see selleks.

Siis tuleb sõda, suur sõda, mis käib üle foorumi ja põhimõtteliselt süüakse meie foorumis välja kasutaja teise kasutaja "hüpoteesi" poolt. Asi ei ole selles, kes on OP vaid asi on üleüldse kasutajates. Me ei saa vaadata, kuidas korraga lendab 100 trolli ustest ja aknast välja ning kõik ütlevad: "ma ju teadsin seda" ning pärast tuleb ikka välja, et nood kõik "trollid" (sinu lauses: 'ämblikud') eksisid.

Kuna moderaatoreid/administraatoreid oli foorumis tol hetkel vähe, enamus kasutajaid ülemeelikus peotujus siis ajutise lahendusena pani TIGRANO tolle päeviku teema lukku. Teie naljamehed muidugi ei saanud aru, et miks teema lukku pandi ning siis tuli teha veel-veel rohkem pulli kasutaja nimel, keda grupiviisiliselt valesüüdistustega rünnati.

Ja lõpetage see OT, kui tahate infot siis PM või quotega OT-sse.

Comment

• Tylos
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 340

polegi t2htis,lihtsalt m6tetu jahumine.samas,kui terve foorum paneks endale t6mbleva kassi avatari siis oleks see ju tiba debiilne or what.

Comment

• Toots_x
        Õpihimuline Mängur
        • Sep 2009
        • 320

Siin päevikus on juba algusest peale käinud üks jant ja trall, on võetud vastu erinevaid meetmeid, leitud adekvaatseid lahendusi koos argumenteeritud põhjendustega kuid siiski kõik jätkub.

Minu arvates on 3 lihtsat võimalust:
        a) Kustutatakse ära kogu see #"%"# intriige tekitav offtopic ning päevik jätkab toimimist nagu iga teine päevik siin foorumis
        b) Kui see arutelu ei anna kõigile rahu ning on tungiv vajadus kõike veelkord arutada siis teha selleks eraldi teema.
        c) Jätta kõik nii nagu on ning muutes oma vaidlustega mitte midagi...

Kui kõik pööraks pokkerile samapalju tähelepanu kui sellele teemale ...
        Okei, võibolla olen mina loll.... Ei vaidle vastu.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Nagu näha siis mingid vennad isegi õigustavad ennast ja oma käitumist, soovitades mul mõelda???

Tegin mitu korda hoiatuse, et jätke teadmised endale aga keegi ei saanud aru ja pidin teema lukustama. Sealt edasi kohe mehed, kes ei saanud oma paska enam jennifery päevikus ajada võtsid teema kohe üles offtopicus, kas pidin selle ka lukustama????????

Kas tema ei lugenud offtopicut, mis arvate???

ma olen süütu
          kotid sygelevad.
          keegi straponni laenab (A) ?
          Viskab üle juba see meeste halamine. Wink
          Okei? Kiss
          35.-/h
          55.-/2h
          100.-/5h
          200.-/24h
          Kiss

mul ka. lähen parem avatari vaatama. ootused on kõrged.
          irw:D alguses vaatasin et jenny spämmab siin.. l6pus alles n2gin et coca ja lebovenna avatarid:D
          E: wtf is going on with those avatars ffs

Ning kuna on näha, et keegi aru ei taha saada, siis leian, et niikaua kuni meie foorumi suhtumine pole muutunud on pea võimatu tal siin jätkata oma pokkeriõpinguid.

Edu Teile kõigile kõvad mehed

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Algselt postitas TIGRANO
            Nagu näha siis mingid vennad isegi õigustavad ennast ja oma käitumist, soovitades mul mõelda???

Tegin mitu korda hoiatuse, et jätke teadmised endale aga keegi ei saanud aru ja pidin teema lukustama. Sealt edasi kohe mehed, kes ei saanud oma paska enam jennifery päevikus ajada võtsid teema kohe üles offtopicus, kas pidin selle ka lukustama????????

Kas tema ei lugenud offtopicut, mis arvate???

ma olen süütu
            kotid sygelevad.
            Viskab üle juba see meeste halamine. Wink
            Okei? Kiss
            35.-/h
            55.-/2h
            100.-/5h
            200.-/24h
            Kiss

mul ka. lähen parem avatari vaatama. ootused on kõrged.
            irw:D alguses vaatasin et jenny spämmab siin.. l6pus alles n2gin et coca ja lebovenna avatarid:D
            E: wtf is going on with those avatars ffs

Ning kuna on näha, et keegi aru ei taha saada, siis leian, et niikaua kuni meie foorumi suhtumine pole muutunud on pea võimatu tal siin jätkata oma pokkeriõpinguid.

Edu Teile kõigile kõvad mehed
            sitasti kukkus välja muidugi, ei vaidle vastu, aga nt Maheaatomile selle eest eluaegne bänn panna, et ta postitas "naised ei kasuta reeglina sõna tra" on naeruväärne

Comment

• Sass
              Bännitud
              • Dec 2008
              • 1889

see on jah vähe ridicilous teema.. imo jennifer alustas ise seda teemat mitte avaldades kasvõi oma nimegi (eesnime vms) ja mingeid pilte vms. Obv see ei ole tegelikult tähtis ja ta ei pea seda tegema ja mind ausalt öeldes ei koti ka. Aga since naised on siis foorumis haruldane teema, las olla, aga mina ei viitsi pärast j2lle kuskilt lugeda et oi see lasi mind stakemisega yle ja kes teab veel millega yle.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Codecci
                sitasti kukkus välja muidugi, ei vaidle vastu, aga nt Maheaatomile selle eest eluaegne bänn panna, et ta postitas "naised ei kasuta reeglina sõna tra" on naeruväärne
                Kas sa jätad selle teema rahule või mitte? Kui tahad rääkida siis tsiteeri OT-sse nagu lebovend tegi (mainisin seda ka enne) ja edaspidi vasta sinna, kes ei vasta selle kommentaarid liigutatakse OT-sse. Kui tahad teemal vaielda tsiteeri seda kommentaari.

Mine loe TIGRANO algne kommentaar uuesti läbi. Seal keegi ei öelnud konkreetset karistust (et järgmine kord eluaegne) vaid karistusi, mis on foorumis võimalik rakendada - ajutine bän või eluaegne bän. Nagu sa tead - muid karistusi ei eksisteeri ning kuskilt maalt keegi pidi midagi ütlema. Kui tahad väita, et see mis toimus on õige siis sa eksid. Iga teine teema oleks läinud külmalt lukku ja asi oleks unustatud aga kuna tegu on teise inimese päevikuga, kus erinevalt "standard blogidest" ta ei saa kommentaare modereerida siis pidime meie midagi tegema (ajutine variant teema lukustada enne lõpliku lahenduse leidmist). Veel enam päeviku omanik soovis/käskis edaspidi ainult pokkeriga seonduvat siia postitada aga millegipärast triangel jätkus edasi ja kasutajate poolt, kes lasid jamad lahti!

Igastahes nüüd on tegu tehtud aga millegipärast ei taheta sündmust ajalukku jätta ning kistakse ikka ja jälle vana uus arm lahti.

Tsitaat Codeccile ja lugeda kindlasti rasvases kirjas osa ning kui Codecci tahab edasi vaielda siis kindlasti vastaku küsimusele (OT-sse), mis oleks olnud siis kõige õigem lahendus. Administratsioon plaksutab ja vahib pealt või kehitab õlgu, et las olla???

Algselt postitas Jennifer
                pffffffff, olen natuke aega eemal foorumist ja mu blogisse on ilmunud terve uus lehekülg sissekandeid. :o
                Siin käis jutt raha küsimisest vms, mul EI OLE vaja kellegi raha.
                Tegin ennast siia kasutajaks vaid sellepärast, et pokker hakkas rohkem meeldima :) :)

Palun siin päevikus rääkida ainult pokkerit puudutavatel teemadel!

Viskab üle juba see meeste halamine.
                Okei? :-*

Igatahes,

Konto sain korda ning jätsin endale 10 dollarit alles ;D
                Alustan uuesti NL2st ning liigun üles :P :P
                Siit maalt jälgida seda, mis on rasvases kirjas ja edasine teema OT topicus, mis asub: http://foorum.pokkeriprod.com/index....ic,3396.0.html

Comment

• Jennifer
                  Pokkerihai
                  • Dec 2009
                  • 1503

Keegi oskab neid käsi kommenteerida :)

Käsi 1:
                  Vastane 43/7/0.6
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Käsi2:
                  Vastane 27/2/0.8 3bet 8%
                  Kas toimisin õieti?

Käsi3:
                  Vastane 70/10/0.4
                  Õige fold?

Comment

• nomerlot
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 2233

Äkki seletad oma 2. kätt lähemalt? As played, mismoodi sa riveris foldi üles leidsid?

P.S. siin aset leidnud trollimisteemas oli ka üks minu kommentaar (nüüd kustutatud), vabandust, kui see ülekohtune oli.

Comment

• eddi
                      Vana Tegija
                      • Oct 2009
                      • 1200

käsi nr2, miks sa flopis lõpus callisid? sesmõttes, et sa poleks nagunii seda kätt maha visanud ju ei turnis ega riveris? :) võib siis korraga juba teda üle reisida imo, ei garanteeri, et mu mõttekäik õige on.
                      edit. ei märganud et sa foldisid. ära foldi :D

Comment

• Jennifer
                        Pokkerihai
                        • Dec 2009
                        • 1503

Käsi nr2 siis. Callisin ta üle tõste flopis, kuna arvasin, et minu käsi on tugev, kuid arvestades floppi võib-olla mitte kõige tugevam. Lootsin, et turn tuleb "kergem" kaart :D Ehk siis nt K või 2,3,4. Siis oleksin all in lükanud. Aga kuna tuli 6, mis suurendas veelgi straighti võimalust chekisin. River tuli veelgi halvem kaart Q. Tema väike bet lausa nõudis seda, et ma oleks teda üle tõstnud või siis all in lükanud.
                        Seepärast otsustasin, et olen kas seti või straighti vastas ning ainuke õige liigutus oleks fold :)

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

Algselt postitas Jennifer
                          Käsi nr2 siis. Callisin ta üle tõste flopis, kuna arvasin, et minu käsi on tugev, kuid arvestades floppi võib-olla mitte kõige tugevam. Lootsin, et turn tuleb "kergem" kaart :D Ehk siis nt K või 2,3,4. Siis oleksin all in lükanud. Aga kuna tuli 6, mis suurendas veelgi straighti võimalust chekisin. River tuli veelgi halvem kaart Q. Tema väike bet lausa nõudis seda, et ma oleks teda üle tõstnud või siis all in lükanud.
                          Seepärast otsustasin, et olen kas seti või straighti vastas ning ainuke õige liigutus oleks fold :)
                          Miks mitte KK? Ja üldse, rida? 27/2/08 tõstab UTG+1 pealt millega, T8-ga? Äkki oli üldse QT, sai flopist draw ja kui ei completenud, aga sai riveris top paari, millest tegi 1/3 pot-beti?

Muidugi on teoreetiliselt võimalik, et rida, alati on võimalik, et floppas seti, aga mina poleks siin never foldinud, kas call või raise.

Comment

• kivisaba
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2514

2. käes läheks mina broke flopil ja kui flopil callin siis turni chki peale insta shoven

Comment

• hoss23
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 2551

Nr.2 käsi. Sa ei saa enam riveril foldida, kui oled juba sinna nii palju investeerinud. Ise käituks samamoodi kui hr. kivisaba. Nr. 1 on tyypiline ja nr.3 õige fold imo

Comment

• Jennifer
                                Pokkerihai
                                • Dec 2009
                                • 1503

Aitäh vastuste eest! :)
                                Eks ma siis vist mõtlesin natuke teises käes üle ja andsin vastasele liiga palju oskust ;D

Comment

Working...