[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Väga hea. Kohe lasengi teha ja COVID-19 oli seepärast hea näide, et kui toonases keskkonnas toimisid vabadused, siis pole põhjust arvata, et nad muul ajal ei toimi.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Siin on TOP 10 riiki, kus COVID-19 ajal säilis enim isikuvabadusi – st välditi sundi, apartheidilaadset eraldamist, ulatuslikke piiranguid, sundvaktsineerimist, tsensuuri ja tehnokraatlikku kontrolli. Need riigid jäid kõige kaugemale düstoopiast.

Väga huvitavad riigid. Kõige enne Rootsi. Rootsi puhul saab tõesti öelda kaitseks, et oma liberaarse immigrandi ja muu poliitikaga, jätkati täpselt samaga ka COVID-19 ajal. Teisisõnu ei viljeletud topeltstandardeid.

Teine huvitav riik on Valgevene. Autoritaarne režiim, kuid COVID-19 peale suht sülitati. Kui mälu ei peta, siis midagi sarnast oli ka Venemaal. Jah, miskeid "lockdowne" oli, aga pigem olid need "sundpühad", kus lihtsalt tehtigi pikad vabad päevad.

Jaapan - tegelikult loogiline, sest sealne ühiskond on nii või naa pidevalt üksteise normide peal s.t. kuuletuvad üksteisele alati niisamagi. Kas just kuuletuvad on õige sõna, kuid tegutsevad kui sipelgad, kus normid ja ühiskonna positsioonid on kõigile teada.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Sotsiaalne jagunemine väga hea mõiste millele ma polegi tulnud,kus koputamise nimel oleks oma emad ka maha müüdud. Sama juhtuks ka vene invasiooni korral ja toimus ka küüditamiste ajal.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
          Sotsiaalne jagunemine väga hea mõiste millele ma polegi tulnud,kus koputamise nimel oleks oma emad ka maha müüdud. Sama juhtuks ka vene invasiooni korral ja toimus ka küüditamiste ajal.
          Pelad paar MTT-d, saad korralikult lock in ja profit, ei pea kuskil väljas käima, ootad kuni kõik üle lähen

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Sotsiaalse jagunemise all peetakse silmas apartheidi.

Apartheid oli institutsionaalne diskrimineerimine rassi või etnilise kuuluvuse alusel. Kuigi apartheidi termin loodi seoses Lõuna-Aafrikaga, määratlevad rahvusvahelised lepingud, sealhulgas ÜRO seda universaalse õigusterminina, mis kehtib kogu maailmas.

[...]Apartheid on inimsusvastane kuritegu, mis küll klassikalises tähenduses viitab institutsionaalsele rassieraldusele, kuid selle tähendus on laienenud nõnda, et see võib viidata ka teistel alustel (näiteks rahvuslikul, sotsiaalsel, usulisel või soolisel) toime pandud kodanike eraldamisele või sihilikult teatud inimgrupi elamistingimuste halvendamisele.[...]

Ja täpselt see toimuski COVID-19 ajal, kui tekkis sotsiaalne eraldatus ja sihilikult teatud inimgruppi elamistingimusi halvendati (ei saanud trenni, ei saanud osaleda ühiskonnaelus, ei lastud isegi tööle, räägiti isegi meditsiinilistest piirangutest jne.) .

Inimesed jagati kahte klassi: süstitud, kes võisid saada hüvesid ehk olla kodanik; ja mittesüstitud, kes ei saanud neid, mis ongi ilmselge apartheid.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Pelad paar MTT-d, saad korralikult lock in ja profit, ei pea kuskil väljas käima, ootad kuni kõik üle lähen
              Ma väljas käin,aga inimesi väldin. Mulle see covid meeldis ,kõik hoidsid ise distantsi. Muidugi covidi ajal mul polnud last ja teist bulletit küll nüüd ei taha,kus koolid/lasteaiad kinni.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Ma väljas käin,aga inimesi väldin. Mulle see covid meeldis ,kõik hoidsid ise distantsi. Muidugi covidi ajal mul polnud last ja teist bulletit küll nüüd ei taha,kus koolid/lasteaiad kinni.
                Ma pole kunagi suutnud nii palju säästa kui covidi ajal, isegi jõusaalis olin too aeg peak, trenn oli ka super, pidi ette helistama ja aja panema siis teadsid et 3 inimest max saalis, introverdi märg unenägu.

Halb pool oli et tööl sain sõimata koguaeg et kellelgi pole maski ees, mind tegelt üldse ei huvitanud, 99% tööst oli tühja passimine aga oli palju maskivastaseid munne ka, mind ähvardati vist 15x maha lüüa peale tööd, ütlesin et 21:30 lahkun taga uksest vms.

Tööl vaktsineerimine oli "vabatahtlik" , et noh poleks teind oleks saatnud su kuhugi Iru elektrijaama miinimum palga eest, siis oleks päris pekkis olnud küll

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Ma pole kunagi suutnud nii palju säästa kui covidi ajal, isegi jõusaalis olin too aeg peak, trenn oli ka super, pidi ette helistama ja aja panema siis teadsid et 3 inimest max saalis, introverdi märg unenägu.

Halb pool oli et tööl sain sõimata koguaeg et kellelgi pole maski ees, mind tegelt üldse ei huvitanud, 99% tööst oli tühja passimine aga oli palju maskivastaseid munne ka, mind ähvardati vist 15x maha lüüa peale tööd, ütlesin et 21:30 lahkun taga uksest vms.

Tööl vaktsineerimine oli "vabatahtlik" , et noh poleks teind oleks saatnud su kuhugi Iru elektrijaama miinimum palga eest, siis oleks päris pekkis olnud küll
                  Lastevanematele võis paras põrgu olla. Eriti nendel kellel madalam elatustase. Koduõpe jms.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

TPS hakkab siis kell 20. Kuna uue kvartali esimene turniir, siis kvartali punni lugemine hakkab nullist.

Pokkeristriim "Toodz Poker Show" (TPS) kolmapäeviti kell 20. Voogedastajaks Eesti esimesi striimijaid "Toodz".

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      TPS hakkab siis kell 20. Kuna uue kvartali esimene turniir, siis kvartali punni lugemine hakkab nullist.

https://www.pokkeriprod.com/pokkeris...ds-poker-show/
                      Toodzi showl on alati tore attendida...

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                        Toodzi showl on alati tore attendida...
                        Kuidas tööelu meeldib vs gene?
                        Ma ei viitsi üldse toodzerit,suvel eriti mott maas õhtul käima veel lükata

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Kuidas tööelu meeldib vs gene?
                          Ma ei viitsi üldse toodzerit,suvel eriti mott maas õhtul käima veel lükata
                          Üllataval kombel meeldib. Isegi nt kui palk on 0. Ma näen palju nähtamatuid asju, pension,kui oled haige võtad haiguslehe ja sulle makstakse selle eest, suvepäevad, talvepäevad. koondatakse-vaatan akdetalt, kuidas sinimesed istuvad üle aasta kuskil Töötukassa turjal ja saavad mingit raha wtf...nädalavahetused vabad-nn primetime vaba-ei pea kuksil hullult grindima. Ja mis eelkõige saad ODAVALT LAENU: KV ainult tõuseb ajas+ev

Ma olen seisukohal. Nt kui teenid 2k neto palgasõdurina.. Siis pokkeris pead teenima 5k miinimum kuus, kui mitte rohkem(eurot siis). Mis kompenseeriks seda, et saad rahvapensioni 300 euri kunagi...Haiguse ajal sul on 0 tasu. Sellest 5k peab 2k minema kohe juba fondi(tilt,downswing, ülesliikumine) ja sellest 3k juba palju järgi ei jää.. Vb see 5k peab juba ca rohkem olema 7-8k

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                            Üllataval kombel meeldib. Isegi nt kui palk on 0. Ma näen palju nähtamatuid asju, pension,kui oled haige võtad haiguslehe ja sulle makstakse selle eest, suvepäevad, talvepäevad. koondatakse-vaatan akdetalt, kuidas sinimesed istuvad üle aasta kuskil Töötukassa turjal ja saavad mingit raha wtf...nädalavahetused vabad-nn primetime vaba-ei pea kuksil hullult grindima. Ja mis eelkõige saad ODAVALT LAENU: KV ainult tõuseb ajas+ev

Ma olen seisukohal. Nt kui teenid 2k neto palgasõdurina.. Siis pokkeris pead teenima 5k miinimum kuus, kui mitte rohkem(eurot siis). Mis kompenseeriks seda, et saad rahvapensioni 300 euri kunagi...Haiguse ajal sul on 0 tasu. Sellest 5k peab 2k minema kohe juba fondi(tilt,downswing, ülesliikumine) ja sellest 3k juba palju järgi ei jää.. Vb see 5k peab juba ca rohkem olema 7-8k
                            Ärme unusta ka,et mttdes võid ala teenida 100 euri tunnis,aga palga saad kätte kord aastas,või 3 aasta jooksul ühe hunnikuna. Minu stsenaariumis jh asi leebem kus avg field size hinnanguliselt(kuna andmeid urkasaitidelt ei saa) 50 ringis keskmiselt. Loomulikult erandeid ja sunrunne jne.Aga ma ei oska midagi peale diilimise, prg läheks olysse tööle ma eeldan mingi 6-7 tuurikut kätte algul tunnis,et mul pole isegi close kas ma kaaluks tööle minemist isegi doomswingi ajal. Oleks mingid oskused ala it või mis iganes valdkonna, kus tunnitasu juba 12+ eurot tunnis ma hakkaks isegi kaaluma. Sest paraku ma tean,et jätkusuutlikkus raske ,et elad ära ja vb saab mõned tupsukarbid ning õlled minu rutiinis. 7-8k natuke üledramatiseerimine ,aga lähimas tulevikus ei näe jh kuidas alla 5k kuus oleks aktsepteeritav. Eks ma delulu äkki,aga mulle meeldib mis ma teen. On sitemad kuud,siis on. Nälga ma ei jää,natuke passiivset raha ka tuleb ,mis pigem sümboolne. Natuke käin diilimas ka 1-2x kuus,et lappida swinge/tuleviku swinge.
                            Last edited by Söönlusikast; 02.07.25, 20:10.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Mina küll palgast ära ei ela, aga mul viimased aasta raha mindsett väga vale, pole ammu poes hindu vaadanud, ostan kalleid jooke, käin festivalidel nädalastel joomadel, ostan kallimaid riideid, uusi kellasi, uhkem üürikas.... naine ostis eelmine kord rimist 30 jäätist... lappes kõik ja sügisel peab seda toitumis ja kulutamis mindsetti muutma, mitte et kitsas käes oleks aga tahaks ikka 500€ turnadel käia, kergi nl1k cashi teeb siis hüppad lauda jne.

Muidugi kirjutan seda kokkuhoidmise asja kuskil Torino rõdul veipi kimudes, irooniline :D

Töö kõrvalt polegi palju vaja, 20k€ vms, aga aktsiaid müüma selleks ka ei hakka, pigem teenin uue, võibolla kui kahe töökoha vahele satun siis sõidan kuuks ajaks kuhugi euroopasse live cashi taguma üldse.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Eks paljua asju käis närvidele. Võtame nt kindlustuse. Paljud võtavad seda iseensestmõistetavalt...et selline mõttetu asi...Kui lähen perearsti juurde, siis ta nägu muutub...et oeh teil nii ja siis pakun , et võin amksta..siis teeb kurva näo pähe, et ehk saab ka ilma jne...Jah ma võin ilmsetl selle ka paarisaja eest osta. Aga jällegi ei jõua kõiki asju kinni taguda. Teine asi, mida ma päris kindlasti saan aru, et haigena ma ei saa ega pole mõtet pokkerit mängida. See on sama nagu minna Olümpia finaali 1 jalaga sprinti jooksma-mõttetu. Ehk siis haigena on mu teenistus ümmargune 0. Tööinimesed võtavad haiguslehe ja mõni istub seal 4 kuud "vaimsete" probleemidega... jne jne

Comment

Working...