[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    mul üks 11ne turbz ka käib, 0 lagi ja kõik korras. Toodzeril miski rünnak lolz
    Mul oli kõik korras, omaha ka

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

---

Vot täpselt nii mõtleb ametnike pealik ja ka suhteliselt kõrget palka teenivad ametnikud üldiselt.

Kui on maksutõus, siis tuleb palka tõsta, et maksude mõju tasandada, kuid arusaamata, et nende endi palkade tõus tõstab riigikulusid, mida tuleb katta riigituludega ehk üldjoontes maksudega. Surnud ring.

Kõige hullem selle asja juures on see, et see pole isegi populism või ametnike armee rahustamine, vaid nad mõtlevad seda päris tõimeeli. Raha tuleb nende arvates seina sees.

?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

On olemas progress ja regress. Progress on efektiivsuse tõstmine ja areng ning sõna "aeg" ja "teenistus" peaks olema areng nii sõnas aeg kui ka teenistus. Teisisõnu: võimalikult hästi aega kasutama, et saada võimalikult kvaliteetne "teenimine" (õpe).

Minu ajal oli ajateenistus 8-kuud (11 kuud seerudele, autojuhtidele) - nii nagu tänagi, kuid sellest kaheksast kuust julgelt üle poole oli ebaefektiivne munni laiaks istumine. Selle oleks saanud edukalt lühendada kuue kuu peale.

Arvasin, et asjad muutunud. Kuna mu vend ja õepoeg tulid ajateenistusest aastake tagasi, siis muutunud ei ole seal midagi. Ikka sama "uimamine".

Selle asemel, et selle 20 aasta sees, mis on jäänud minu ja mu venna ajateenistuse vahele muuta ajateenistus efektiivsemaks ja kvaliteetsemaks ning ka ühiskonnale odavamaks, mis omakorda vähendaks trotsi ajateenistusse mineku vastu, nad muudavad seda pikemaks!

Tõsi. Pressikas alles käib, ja kogu teemat ei tea, kuid oleks eeldanud ikka pealkirju, et ajateenistust lühendatakse ja muudetakse paindlikkumaks (näiteks käid ajateenistuses nädalavahetuseti nagu kaitseliidus) või üleüldse pärast noorteaega saad käia kui tööl (soovi korral s.t. õhtul oled kodus) või ka miski kaugõppe stiilis. Rääkimata droonivägedest või sellest, et kui lähed Kaitseliitu ja oled seal tegevliige viis+ aastat, siis ajateenistuse kohustus kaob.

Nope. Ikka järjest rohkem sunniriigiks, mis inimestelt rohkem võtab. Tuleks lihtsalt aru saada, et igasugune paindlikkus töötab paremini kui sund ja pikk sund.
        ---

Need on mu esmamuljed. Kui pressikas läbi, siis ma loodan, et kõik mu jutt on vale ja eksisin ning pressikas räägib hoopis teisest asjast. LOODAN.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Ja üldse, miks ei saada aru lihtsast asjast, et riik oleme meie ja riiki saab teenida mitmel viisil, kuid mitte sunniviisil. Kui inimene ei taha riiki teenida, siis teda ei tohiks sundida või kui tahab, siis teda ei tohi sundida sõjaliselt teenima.

Näiteks ta ei soovi minna ajateenistusse, kuid on patrioot, samas võib teha kaasa kogu teooria osa ning käia ka aeg-ajalt praktikal, kuid ei soovi liituda Kaitseliiduga. Miks ei anta neile alternatiivset võimalust, mis näiteks ei vabasta neid otseselt ajateenistusest, kuid kui 10 aasta jooksul vastavad harjutused ja punktid iga aasta ära teevad, loetakse ajateenistuse läbinuks.

Kes ei viitsi jurada nii pikalt, lähebki teeb oma teenistuskohustuse koheselt ära. Kes aga liitub Kaitseliiduga ja on aktiivne liige ning läbib SOK-i (Sõduri Oskuse Kursus, kohustuslik igale KL-ile, kes pole ajateenistust läbinud) seal ja on kahel järgneval aastal aktiivne, loetakse kohustus täidetuks.

Teenistuskohustust saab võimalusel täita ka kodus s.t. ei pea ööseks jääma kasarmusse kui on võimalus, kuid isegi kord hilinemisel enam niiöelda vabateenistust ei saa, vaid peab jääma kasarmusse.

Lisaks teenistuja saab valida, kas hakkab niiöelda jalaväelaseks või drooniväelaseks. Drooniväelaseks saavad ühtlasi kõik need, kes ei ole "füüsiliselt kõlblikud" tänapäeva mõistes jalaväelase ajateenistuseks. Tänapäeval nad lihtsalt loetakse mittekõlbulikuks ja saavad vabastuse.

Ja õpivadki iga päev klassiruumis droone ja sama loogika alusel, et kui kohale ei ilmu, hakkavad kasarmus ööbima, et neid saaksid sellised PRO-d droonimehed:

Lisaks saab ka loobuda ajateenistusest, kuid sel juhul tulebki 2% ajateenistuse maks, mis läheb otse Kaitseliidule (või kogu raha ajateenistuses olijatele toetusteks) ja kuni 60 eluaastani saab alati ümber mõelda ning teenistus kohustus läbida, et maksust vabaneda.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Lisaks saab ka loobuda ajateenistusest, kuid sel juhul tulebki 2% ajateenistuse maks, mis läheb otse Kaitseliidule (või kogu raha ajateenistuses olijatele toetusteks) ja kuni 60 eluaastani saab alati ümber mõelda ning teenistus kohustus läbida, et maksust vabaneda.
            No see ei päde, ma üldse toetaks iisraeli mudelit... et nii mehed kui naised siis peavad olema listis. Või siis midagi kõrvale ausat, ala kui lapsi pole siis 2% maks kuni lapsed saad. Ma jätaks kõrvale selle füüsilise osa jne meeste ja naiste vahel, lihtsalt ajuvaba miks üks sugu peab olema riigiaparaadi sunni all

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
              No see ei päde, ma üldse toetaks iisraeli mudelit... et nii mehed kui naised siis peavad olema listis. Või siis midagi kõrvale ausat, ala kui lapsi pole siis 2% maks kuni lapsed saad. Ma jätaks kõrvale selle füüsilise osa jne meeste ja naiste vahel, lihtsalt ajuvaba miks üks sugu peab olema riigiaparaadi sunni all
              Tegelikult mu soov ei olnudki mõtte edastamisel olla nii kinni nii selles, et kuidas peaks olema, vaid selles, et võimaluste arv peaks olema suur ja ajateenistus peaks arenema, mitte taandarenema. Lisaks nagu teame, et aja teenimine, kui "kaitsetahe" (oi, kuidas ma vihkan seda sõnapaari) on kõigest üks väike fragment kogu tahtest.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

=ranka;640042
                "kaitsetahe" .
                Eriti magus, kui ülivõrdeid pannakse selle sõnapaari ette

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Kurskis venelaste poolel 1200 meest päevas (haavatuid), kellest 5% sureb. Peaaegu kõik droonidega - laskmist pole.

A blogger spoke with fighters from Russia’s 810th Marine Brigade who fought in Kursk Oblast. They described the brutal cost of capturing Sudzha, with about 1200 wounded daily and 5% dying. Small-arms clashes are scarce as Ukrainian forces actively deploy UAVs, turning the https://t.co/mKN5Rrezp9

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

Rindel vist saadaksegi enamuses surma mingi lõhkelaenguga. Silmkontakt, et keegi maha laseb ebatõenäoline?
                    Ja ma sõbraga arutasin just, et tema läheb metsa kui sõda. Kas meil ikka sama asi nagu 40-ndatel? Tänapäeval vist saavad andurid su mestast igalt poolt kätte? Sul pole kuksile peita.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      Rindel vist saadaksegi enamuses surma mingi lõhkelaenguga. Silmkontakt, et keegi maha laseb ebatõenäoline?
                      Tänapäeval väga harv. Erandjuhud, kui vastane ei ole mingil põhjusel suutnud või jõudnud mingil põhjusel positsioonilt taganeda. Siis jalaväelased, kes positsioon puhastavad, võivad aeg-ajalt sattuda kokku, kuid niiöelda kahe armee jalaväe laupkokkupõrked on minevik.

Olen ka siin varem kirjutanud, et üle 70% kõikidest kahjudest on droonikahjud ja meedikud enam kuulihaavu praktiliselt ei näegi.

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      Ja ma sõbraga arutasin just, et tema läheb metsa kui sõda. Kas meil ikka sama asi nagu 40-ndatel? Tänapäeval vist saavad andurid su mestast igalt poolt kätte? Sul pole kuksile peita.
                      Mina väidan, et mets ei ole enam turvaline. Kunagi oli mets tõesti turvaline ja olid isegi aastake-kaks tagasi hea võraga üksikud puud võisid pakkuda ideaalset kaitset droonide eest. Esiteks kasutati droone vähem ja pigem valiti sihtmärke ning teiseks ei oldud nii head droonioperaatori.

Tänapäeval on droone niipalju, et sisuliselt sihtmärki enam ei valita. Kui leitakse metsas kondav üksikvõitleja, siis droon tal sabas on, kuniks ta on neutraliseeritud või imeläbi pääsenud põgenema.

Droonioperaatorid on mõlemal poolel läinud nii heaks, et lennatakse isegi kõige väiksemast avausest sisse. Sellised asjad on "igapäevased", kus mehed on maaaluses kaevik-punkris, mille avause ette on pandud euroalus, et droon sisse ei saaks.

Droonid passivad kui mesilased taevas ja kui korra seda euroalust natukenegi liigutakse nii, et tekib korra ruum drooni jaoks, siis droon ka sul kaevikus sees on. See juhtub kõigest mõne sekundiga.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Kui on Telegram, siis soovitan jälgida ukrainemeelstet kanalit: https://t.me/voynareal_ua

Seal neid droonivideoid tuleb päevas kümneid ja see annab aimdu, kui head nende lennuvahenditega on.

Comment

• Kakahirmutis
                          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Kui on Telegram, siis soovitan jälgida ukrainemeelstet kanalit: https://t.me/voynareal_ua

Seal neid droonivideoid tuleb päevas kümneid ja see annab aimdu, kui head nende lennuvahenditega on.
                          Kas meil üldse on droone ja operaatoreid? Või saab on toodzil sellele patent võetud juba?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                            Kas meil üldse on droone ja operaatoreid? Või saab on toodzil sellele patent võetud juba?
                            Ma ei vasta, kuid kui selle saate (eriti lõpuosa) ära vaatad, siis saad oma küsimusele vastuse. Vihjeks, et vastus on 2-täheline:

Saade Impulss
                            4. hooaeg, 10. osa: Droonide mäng

ERR-i tasuta veebikanal, mis näitab parimaid saateid, sarju, filme, dokfilme ning võimaldab mugavalt otse kuulata kõiki ERRi raadio ja teleprogramme.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Lisangi mõned droonivideod.

Siin on üks näide, kuidas punkerkaevikus ei ole ka enam turvaline olla ja kokku ei hoita. Esimene droon lendab sisse, teised juba igaks-juhuks veel.

Selles videos ründamas kaevikut ja pärast veel napalmi/molotovi kokteili laadsega üle.
                              Siis teises pooles lendamas alusvõsast läbi nagu niuhti, otse vaenlasele pihta. Sihtmärgid saavad hävitatud. Kõike seda jälgib ülevalt veel luuredroonid.

NB! Video võib sisaldad mõningal määral häirivaid materjale.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Siis näiteks UA sõjavägi on arendamas uut drooni, millega saab lasta rakette. See sõda on täielik droonide sõda.

Droonid tagavad eelise ja kuna droonid on odavad, siis Eestis minu arvates läbi aegade esimene kord võimalik tagada omale 100% iseseisev kaitse, sest droonid ei vaja erilist väljaõpet ega hooldust, kuid on väga väga taskukohased, ka Eestile.

Ülihea drooniväljaõpe (piisab ajateenistuses - 8kuud õpet) + jalavägi (Eestis on kuradima hea jalavägi) + maamiinid (lõpuks Ottawa pudelikael eemaldatud) + elektroonilise sõja võimekus ning piisavas koguses droone (loomulikult ka muud praegused võimed ja õhutõrje), siis minu arvates me võiks öelda, et me oleme kuradima hästi kaitstud.

Sellisel juhul vastane peaks 200x mõtlema enne kui tahaks tulla, sest sellise õppe ja ettevalmistusega mitte me ei ole arvestatav vastane, vaid jõhkralt võitlusvõimeline vastane, mis tekitaks vaenlasele tohutuid kahjusid.

Lisada juurde kaine kuid selgelt arusaadav diplomaatia, mis lähtub sellest, et vaatamata sellele, et meie idanaaber on vaenulik jääb ta alati siiski meie naabriks. Sellisel juhul ma võiks väita, et Eesti oleks turvalisem riik kui igavlev Portugal.

See on minu arvates kõigest mõne tahte küsimus, aga meil valitakse HIMARS, sest sellega saab ju ajalehe esikaanel olla, ometi selgus tõsiasi, et Lockheed Martin tohib Eestile müüa kuni 18 ATACMS raketti, mille laskeulatus on kuni 300km.... Ülejäänud 846 raketist pooled lasevad 70km kaugusele ja pooled 150km kaugusele.

Moona hind 0,5M. Võrdlusena, kui me võtame UA kaitseväe droonide hinnad, siis selle 500 miljoni eest saaks osta 1 miljon drooni. Veiko-Vello Palm oli Impulssis mures ja rääkis, et meil oleks vaja vähemalt 140 000 drooni, et mure võiks hakata kaduma. Kas pole mõttekoht?

Comment

Working...