[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Hhahahha. Siis ikka puhta perses, kui kaks kohta pigem proovib sihtida teist kohta :D
    Samaa kui paketti saab müüa/vahetada ,siis milleks? Müüd paketi maha ja ostad 2 telekat ja kõrvaklapid

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Samaa kui paketti saab müüa/vahetada ,siis milleks? Müüd paketi maha ja ostad 2 telekat ja kõrvaklapid
      Kellele sa seda müüd?

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Kellele sa seda müüd?
        Matile ?

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Kellele sa seda müüd?
          Jup. Vaevalt, et Osta.ee-st või Temust keegi selle ära ostab. Lisaks iseasi on küsimus see, et kas üleüldse saab edasi anda või vahetada.'

Peale kõike selle! Telekaga ei kaasne ainult telekas, vaid ka 300 partydollarit (sisuliselt 300 taala) ja kolmanda kohaga kõrvakad ja 200 partydoltsi.

Esikoht saab selle 1600-eurose The Festival paketi, mida võib tegelt nimetada ümber üheks joomatuusikuks, kuid jääb mõistmatuks, et miks seda joomat teha siis külmas, rõskes, vaenulikuses ja suisa vastikus Euroopas ning veel 1600 euro väärtuses.

Ahjaa. Kui keegi räägib, et aga seal on ju ka pokker. Jah, kuid pokkerit saab samas vääringus mängida ka Eestis. Lisaks veel täis ka juua, kui soov. Ei ole soov. Täis võin juua, pokkerit ei viitsi - niigi veel siiani 1700 euro eest KOT pileteid kontol, mis pikendati veebruarini.

No ei viitsi mängid. Lisaks natuke häbi juba mitte mängida. Ise tuldi rääkima, et pikendame ära ja ole nii kena ja mängi need piletid ära... Nüüd nad siis jälle kontol seisavad - üks 1100-eurone ja üks 550-eurone pilet.

Samas plaan jooma minna Taisse.... Kes teab.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Matile ?
            Matil kohver sitakate piletitest punnis. Raudpolt!

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Matil kohver sitakate piletitest punnis. Raudpolt!
              Ma ükskord nägin teda lennujaamas pärast festarit. Toksis freespinne (ala 10x 10 senti ma eeldan,mida vahel saidid jagavad) . Pani need mõned eurod võitu ka ilusti märkmikusse. Oleks endalgi püsivust sellisel tasemel accountimist teha..aga ausalt proovin järgmine aasta natuke korrektsem olla ja mitte nii yolo enam.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Ma ükskord nägin teda lennujaamas pärast festarit. Toksis freespinne (ala 10x 10 senti ma eeldan,mida vahel saidid jagavad) . Pani need mõned eurod võitu ka ilusti märkmikusse. Oleks endalgi püsivust sellisel tasemel accountimist teha..aga ausalt proovin järgmine aasta natuke korrektsem olla ja mitte nii yolo enam.
                Alustuseks võikski ju olla Win TV liigad.

Ainuüksi liiga lõpus 2 kuni 3. koht jõudmine tähendab koheselt 100% ROI-d, rääkimata saadud ITM-idest kui ka turkadele lisatud auhindadest.

Kõrvale mängima Toodzi striim ja pühapäeva õhtu peale vanni mõnuga sisustatud :D

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Alustuseks ma võiks teada ,kuna nullist mõni liiga hakkab. Selle tarbeks tegin lausa fb jälle lahti,küll seal olop või keegi jagab ja kutsub.

Edit: win tv liigat ma küll jahtima ei hakka. Iga kuu ma küll tallinna ei viitsi end kohale vedada.
                  Last edited by Söönlusikast; 24.12.24, 10:21.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Jup. Vaevalt, et Osta.ee-st või Temust keegi selle ära ostab. Lisaks iseasi on küsimus see, et kas üleüldse saab edasi anda või vahetada.'

Peale kõike selle! Telekaga ei kaasne ainult telekas, vaid ka 300 partydollarit (sisuliselt 300 taala) ja kolmanda kohaga kõrvakad ja 200 partydoltsi.

Esikoht saab selle 1600-eurose The Festival paketi, mida võib tegelt nimetada ümber üheks joomatuusikuks, kuid jääb mõistmatuks, et miks seda joomat teha siis külmas, rõskes, vaenulikuses ja suisa vastikus Euroopas ning veel 1600 euro väärtuses.

Ahjaa. Kui keegi räägib, et aga seal on ju ka pokker. Jah, kuid pokkerit saab samas vääringus mängida ka Eestis. Lisaks veel täis ka juua, kui soov. Ei ole soov. Täis võin juua, pokkerit ei viitsi - niigi veel siiani 1700 euro eest KOT pileteid kontol, mis pikendati veebruarini.

No ei viitsi mängid. Lisaks natuke häbi juba mitte mängida. Ise tuldi rääkima, et pikendame ära ja ole nii kena ja mängi need piletid ära... Nüüd nad siis jälle kontol seisavad - üks 1100-eurone ja üks 550-eurone pilet.

Samas plaan jooma minna Taisse.... Kes teab.
                    Selle paketi sees oli nii palju stuffi, sularaha, tasuta lõuna, õhtusöök, klubi, turna piletid, loositi veel black jacki turnale pileteid jne.

Edasine et mis meeleolu ja eesmärgiga lähed on enda teha :D Mina käisin enamjaolt üksi igalpool joomas

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Selle paketi sees oli nii palju stuffi, sularaha, tasuta lõuna, õhtusöök, klubi, turna piletid, loositi veel black jacki turnale pileteid jne.

Edasine et mis meeleolu ja eesmärgiga lähed on enda teha :D Mina käisin enamjaolt üksi igalpool joomas
                      Mul ainuke argument,et saakski naisest puhata. Või olgem natuke leebemad,sest meil ikka lumehelbekesi maailm täis-tuulutada end igapäeva rutiinist

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Mul ainuke argument,et saakski naisest puhata. Või olgem natuke leebemad,sest meil ikka lumehelbekesi maailm täis-tuulutada end igapäeva rutiinist
                        Ööbimine muidu on kahele :D

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ehk kokkuvõttes ongi see, mis ma ütlesin - joomatuusik.

Ei pea selleks lendama mööda mõistuse minetanud jahedat ja sombust äärmuseuroopat ringi - sama leiab ka Eestist. Kui soovin muud, siis eelistaks kaugemat ja soojemaid temperatuure.

Selleks telku + 300 või kõrvakad ja 2 sotti kõlab vähe mõistlikumalt. Jätan paketid Matile, kuid kuramus, ta mingil põhjusel ei mängi neid liigaturkasid.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Ööbimine muidu on kahele :D
                            See ei kõla ägeda reisina logistiliselt/majanduslikult . Samal ajal kui ma turkal,mis ta teeb ? Shoppab 12h ve? Tutvub teiste pokkeritšikkidega-no ei ol3 vaja teda mingite K.kokkade ligi.

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

See ei kõla ägeda reisina logistiliselt/majanduslikult . Samal ajal kui ma turkal,mis ta teeb ? Shoppab 12h ve? Tutvub teiste pokkeritšikkidega-no ei ol3 vaja teda mingite K.kokkade ligi.
                              Jah, ma naisega arutasin sama, reaalsuses mängisin pokkerit plaanitud 50h asemel 30h sest olin iga päev pohmas.

Muidu jah, ma proovisin ka paketi asemel 1300€ 12nda koha eest saada, tundus mõistlikum.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Turniir lõppes kümmekond minutit tagasi (23:30 paiku) ja asi ei ole selles, mis on long run, vaid asi on selles:

Teeme ühe oletuse. Võidu korral oleksin mina saanud omale Vadimi punktid (25 punkti), mis oleks teinud mu lõppskooriks 367 punkti 342 punkti asemel. Samuti oletame, et kõik muu tabeliseis oleks jäänud samaks (oleksin lihtsalt saanud Vadimi punnid omale).

Kuna järgmisel turniiril saab esikoht 125 puntki ja teine koht 100 punni, siis sel juhul oleks mind ohustanud ainult need, kellel on vähemalt 239 punkti (367 - 125). Sellise oletuse korral oleks tabeli liidril olnud 382, minul 367 punkti ja kolmandal kohal 264 punkti ning neljandal 232 punkti, oleksin ma garanteerinud omale TOP3 koha.

Kuna ma esikohast ei ole huvitatud ja sellise oletuse puhul oleksin ma kolmandaks jäänud ainult siis, kui järgmise turniiri võidab MrGoodEnough turnirii võitma, siis teine koht oleks suht garanteeritud.

Nüüd on olukord natuke teine. Praeguse tabeliseisuga konkureerivad esikohale kolm mängijat (mina, friidich ja MrGoodEnough). Teisele kohale aga neli mängijat.

Tõsi. See, et ma TOP3 ei jõuaks ja auhinda ei saaks, peaks juhtuma kõik täpselt sätitult. Järgmisel turniiril peaksin saama mina 0 punkti. See teeks minu lõppseisuks 342 punkti.

Marek523, kellel on hetkel 232 punkti, peaks järgmise turniiri võitma, mis annab 125 punkti ja teeb ta lõppseisuks 357 punkti. See lükkaks mind koheselt kolmandaks.

Lisaks peaks praegu kolmandal kohal olev MrGoodEnough, kellel on 264 punkti, saama teise koha, mis teeb tema lõppseisuks 364 punkti, pannes ta teisele kohale, Marek523 kolmandale ja mind lükkaks neljandale kohale.

Teine vähem ebameeldivam juhtum oleks, kui ma saaksin 0 punkti ja MrGoodEnough saavutab turniiril teise või kõrgema. Sel juhul oleks tal 365 - 389 punkti, pannes ta esimesele või teisele kohale ja mind kolmandaks.

Seepärast ka oleks olnud tänased punktid ääretult tähtsad, et vältida erinevaid ebameeldivusi. Võib tunduda, et sellised asjad on ebatõenäolised, siis paraku vana hea Murphy. Rääkige coinflipsit palju tahes, aga võileib kukub ikka ja alati võiga põranda poole. Vana hea ja ehk järgmine pühap me seda ka näeme ja ju saab Muprhy võikust kirjutada?✍?

Ahjaa. Peale kõike selle ja ka Murphy seaduse, siis kõik ülaltoodud on bshit, kui mul midagi tähtsat jääb kahe silma vahele või mu tabeliarvutused on valed, sest punne kuskilt ju ei leia. Kõik punktid tuleb ise eelneva põhjal tuletada - ei teagi miks kuskil valemeid pole ?‍♂️
                                Ametlik tabel on õige. Seega suure tõenäosusega ka järgmise turniiri punktide arvestus klapib ja kõik see kehtib, mis siin kirjas v.a. see osa, et ka friidrich sihib teist kohta.

Teisisõnu on lisandunud veel üks õnnetus - esikoht. Kui enne sai loodetud ka selle peale, et kui see peaks juhtuma, siis ju saab paketi vahetada teise kohaga, siis tõenäoliselt seda ei juhtu. Sest nagu aru sain, siis ka RikasFriid pole sellest huvitatud ja sihib samuti teist kohta.

Strateegia peab siis olema selline, et juhul kui Marek523 ja Mrgoodenough turniirilt kukuvad, tuleb koheselt chipid ära dumpida.

Aga uskuge mind, et midagi sellist ei hakkagi juhtuma. Me näeme veel räiget Murphyt pühapäeval. Ootan juba seda põnevusega, mida härra Murphy meile toob.

Ju näeb hoopis midagi taolist, et ma saan kiirelt lennukit ja teised jätkavad ning out of money on tõsiasi.

Comment

Working...