[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Krt mis spoilimine käib,a mis ütlesid siis ?sellisteks asjadeks peaks ranka tegema eraldi pokkeriprode enda versiooni "beats,brags,variance-nagu 2+2s".Seal saaks pikemalt oma südamed ära puistada

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
      ega föön vanni ei kukkunud?
      Meiesugustel vanuritel, kel enam juukseid ei kasva, pole fööniga midagi teha :D

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        Krt mis spoilimine käib,a mis ütlesid siis ?sellisteks asjadeks peaks ranka tegema eraldi pokkeriprode enda versiooni "beats,brags,variance-nagu 2+2s".Seal saaks pikemalt oma südamed ära puistada
        Omast arust midagi. Keegi kasutaja KermoH valimatult sõimas mind. Midagi vastu öelda ei tohi ja lõpuks, kui ütlesin, siis hakati mind misogüüniks sõimama. Miks ei tea ?‍♂️ (võib-olla konservatiivsete / libertaanrsete vaadete pärast - nagu kirjutasin - ei tea ?‍♂️). Igatahes esimene bän lendas.

Teise bänni juba suht nurusin ise, sest kui tõesti nii lampi need asjad käivad, siis eks ma võlgu ei jää ja erilist väärtust nii või naa sellises seltskonna ei näe. Jäi esimeseks ja viimaseks korras seal kommuunis osaleda.

Mul pole lihtsalt kommet ebameeldivate ja rumalate tüüpidega vabast tahtest samas seltskonnas olla. Ja nagu eile nägin, siis neid seal oli - tõrvatükid meepotis. Võin ka ise olla see tõrvatükk, aga sellest ei hooli, sest nagu ütlesin, et nii või naa käin sellistest seltskondades kaarega mööda.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Vot see muljetavaldav: https://www.facebook.com/fredrik.mer...qpjPKA8vyBiQbl

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Misogüün, nagu ma olen, ja tegelt oleks mul õigus tema nime ka nimetada, sest sellist laimu ma ei pea kuulama ja veel vähem taluma, sai täna Warlordiks. Ehk mäng, mida 20 aastat tagasi mängisin, on mälus nagu eilne päev. Teisisõnu - warlord on ikkagi kõva staatus.

Aga mitte seda ma ei tahtnud öelda. Vaid tahtsingi jätta märgi, et 2024. aastal mind sõimati misogüüniks ja ka seda, et see postitus jääks siia andmebaasi ning jääb siia seniks niikaua, kui mina eksisteerin.

Head vana aasta lõppu kõik misogüünid, rassistid, lamemaalased. vaktsiinivastased või mis iganes silte on välja leiutatud!

Mina usun teadust, mitte ei propageeri ebateadust. Veel vähem ei sunni teisi seda järgima ega jälgima, mida tegid ka tõenäolised need sildistajad. Siinkohal on ka paslik lisada taaskord ja meeldetuletuseks viide, kus ka ERR üle mokaotsast seda kõike tunnistab:
            USA kongressi allkomitee uurimine näitas, et Covid-19 põhjustanud patogeen SARS-CoV-2 on pärit Hiinas Wuhanis asuvast laborist.

Meie võit mehed! See on alles algus.

Aga eks ma andmebaasi omanikuna võtan omale õiguse seista õigluse eest ja öelda ka seda, et käi p*tsi R.S.! Reaalselt! Ja selle postiitusega ma soovingi langeda sinu tasemele, et aru saada, et kuidas üks idioot mõtleb.

See on minu vana aasta soov sulle ja lisaks saan alati need initsiaalid muuta ka õigeks, sest mul on see õigus - õigus mitte taluda laimu mu suunas. Aa ja selle tärni võin ka ära muuta.

Jubedad tegelased. Kuid chill oli Warlodida.

EDIT: Ahjaa. Mina julgen neid asju ka välja õelda!

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Neid silte loobitakse üldse maru lihtsalt lumehelbekese ühiskonnas. Vb see mingi grupitunnetus/karjavaim/soov kuskile kuuluda. Võitled natuke enda õiguste eest-nartsissist. Ei kanna inglite ajal raha-sotsiopaadist nartsissist. Mingi vend toob süüa,paneb vale ukse taha(juhuslikult ka suurema päevitusega kui antiikne eurooplane)-julged kriitikat jagada oled rassist. Mingi piff on munn sinuga-saadad pu**i oled misogüün. Ärkad hommikul hea tujuga,lööd varba 200ndat korda vastu seda sama värdjat kohta(paar pehmet roppust käib ära meelepärases keeles)-siis sul mingi isiksushäire/bipolaarne vms. Head vana aasta lõppu ja bänniks selle sildistamise üldse ära,maru hea relv loodud entitled idiootidele sellega.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Neid silte loobitakse üldse maru lihtsalt lumehelbekese ühiskonnas. Vb see mingi grupitunnetus/karjavaim/soov kuskile kuuluda. Võitled natuke enda õiguste eest-nartsissist. Ei kanna inglite ajal raha-sotsiopaadist nartsissist. Mingi vend toob süüa,paneb vale ukse taha(juhuslikult ka suurema päevitusega kui antiikne eurooplane)-julged kriitikat jagada oled rassist. Mingi piff on munn sinuga-saadad pu**i oled misogüün. Ärkad hommikul hea tujuga,lööd varba 200ndat korda vastu seda sama värdjat kohta(paar pehmet roppust käib ära meelepärases keeles)-siis sul mingi isiksushäire/bipolaarne vms. Head vana aasta lõppu ja bänniks selle sildistamise üldse ära,maru hea relv loodud entitled idiootidele sellega.
                Jup ja lisaks need sildid töötavad ja, et ikka paremini töötaks, siis tahetakse teha kraad kangemaks - vihakõne, sisuliselt mõtteroim.

Teisisõnu. - hakkad väga hoolikalt oma sõnu valima ja valik ei ole objektiivne. Valik on ikkagi selline, et kui Su öeldu sobib, siis on ilus jutt ja kui ei sobi, siis on vihakõne.

Proovi Ukrainast paari halba sõna rääkida - Putinist. Proovi Venemaa kohta mõni positiivsem sõna öelda - kremlimeelne. Proovi rääkida midagi immigrantidest - rassist.

Varem oli ka lamemaalane ja "uhuuu" neile, kes COVID-19 puhul julges kahelda. Õnneks või kahjuks see kadunud, sest üks sildimajake kukkus kokku ebateadusega. "Uhuu" teadlasteks sõimajatest saidki ise uhuud :) Vähemalt oma eluajal nägin ühte magusat hetke ära.

Comment

• Kakahirmutis
                  🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Jälle jõudsin sinust kaugemale nagu

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                    Jälle jõudsin sinust kaugemale nagu
                    Mul oli telokõne - tähtis teema.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

On munn.

E: risii räpina tulekuga

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Uuel aastal, siis uue nimega :D Saabki TPS-is kaardid sassi lüüa - mis nimeks valida? ToodzCrusher? D:

Tere, Rainer!

Täname, et olete valinud Optibeti!

Meile on teatavaks saanud, et pokker appis kasutatav screenname rikub meie poliitikat ja põhimõtteid.

Meie vastutav meeskond palub teil esitada 5 viisakam ekraaninime eelistuse järjekorras ja kui me saame nimekirja ja olete välja logitud oma kontolt me uuendame ekraaninime.

Täname mõistva suhtumise eest!

Parimate soovidega,
                        Dinara ?

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Uuel aastal, siis uue nimega :D Saabki TPS-is kaardid sassi lüüa - mis nimeks valida? ToodzCrusher? D:

Tere, Rainer!

Täname, et olete valinud Optibeti!

Meile on teatavaks saanud, et pokker appis kasutatav screenname rikub meie poliitikat ja põhimõtteid.

Meie vastutav meeskond palub teil esitada 5 viisakam ekraaninime eelistuse järjekorras ja kui me saame nimekirja ja olete välja logitud oma kontolt me uuendame ekraaninime.

Täname mõistva suhtumise eest!

Parimate soovidega,
                          Dinara ?
                          Huvitav,mis see poliitika ja põhimõte siis on?

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Miks 5 nime? Ja ma ei saa ka aru mis nimel viga? Ja kes reporti pani :D

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                              Miks 5 nime? Ja ma ei saa ka aru mis nimel viga? Ja kes reporti pani :D
                              Gg juba koputas,et ühest korrast ei piisa selle mehega. Ladugu 5 kohe letti ja siis valitakse kõige pehmem/mitte solvavam nimi

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Gg juba koputas,et ühest korrast ei piisa selle mehega. Ladugu 5 kohe letti ja siis valitakse kõige pehmem/mitte solvavam nimi
                                Ma võin sulle 5 nimi mõelda

1. TPSonraske
                                2.Pissihirmutis
                                3.Saunamees
                                4.Vannimees
                                5.Foorumionu

Comment

Working...