[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Täitsa putsis ?? Ma saan aru, aga ma ei mõista loogikat. Õigemini, ma mõistan loogikat, kuid see loogika on kuidagi nii vastuoluline võrgu loogikaga....

No see ongi loogika et kõik erilised käed saad punkte

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Ostsin Selveris habaneroga. 60 eurot kilogramm, aga pettuma ei pea. Arvasin, et ju miski junnid on, kuid ikka päris tugev habaka maitse ja vürtsisus on ka täpselt paras.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Oly Vilnius online turkal neljas koht ja pea 4 sotti. Tra nii sitalt annab joosta ja ühteig bountyt seetõttu ei saanud. Lihtsalt ala J88 laual 8X-iga sisse, JX vastas ja runner-runner mast. Ah ei viitsi halada, sest pileti sain suht sitakalt peaaegu niisama, siis tulemu kärab küll.

Päeva lõpetuseks üks mõttetu AI pilt

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Sellised videod näitavad, et muusikavideode tööstuses on juba praegu suured muutused (ja ka töökaotused) tulemas. Täpselt taolisi absurdiveideoid tööstus ka teeb, mis on just suurepärane AI tegevusvaldkond.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Või see: https://www.facebook.com/10000811941...5637694230530/

Rääkimata nendest, et annad suvalise foto ja ütled AI-le, et pane see elama - näiteks oma sünnipäevafoto, kus on sul tort ja küünlad, siis AI teeb sellest sulle kena 20 sekise video, kus koos perega puhud küünallt torte ja jood klaasi tervisenapsu.

E: Ülaltoodud videost poel vist eriti mõtet mõeldagi, mida näiteks reklaamklippide tegijatest saab - alustades näitlejatest lõpetades krimeerijatest, kujundajast, võttekohtade otsijates jms.. Lihtsalt vaja on head ideed ja AI animeerijat ning kõik tehakse ära kodust / kontorist lahkumata ühe-kahe inimesega.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Filmi arvustustes ka juba vihjed tulevikuks

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Ja veel ühe:

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Kaal viimasel ajal seisma jäänud. Lõpuks võtsin ka viitsimise kokku ja kandsin graafikule.

Tulemused numbriga:

Tulemus visuaalselt

Käisin ka veretesti andmas ja tegelikult tahaksingi rohkem sellest rääkida. Minu jaoks üllatav, teiste jaoks võib-olla tavapärane. Just see kiirus ja sujuvus.

Täpsemalt tegin Synlabis maksatesti, et näha, kas eelnevalt tugevalt ülekaalust (mis oli rekordil 97kg), alkoholist ja üldse kehvast elustiilist ka jälge jätnud. Hinnaks 55 eurot ja saab osta: https://ee.minu.synlab.ee/maksapakett/

Kirjeldan siis täpselt. Kolmapäeva õhtul ostsin netist ära. Ostmine on lihtne nagu e-poes shoppamine. Asi korvi, logid sisse, maksad ja tehtud. Paar minutit.

Seejärel peaks olema 10 kuni 14 tundi söömata. Kuna ostsin kolmapäeva õhtul, siis lükkasin testi reede peale.

Kui test ostetud, lähedki suvalisse verevõtupunkti (https://ee.minu.synlab.ee/leia-proovivotupunkt/). Ei pea aega bronnima. Lihtsalt dokument kaasa ja astud sisse.

AJAJOON:
                  8:17 olin Lasnaka tervisemaja ees. 08:20 olin üleval Synlabi punktis. Võtsin oma numbri (nagu ikka need numbriaparaadid), paari minu jooksul kõlas mu number, kabinetis annad dokumendi ja verevõtt. Vere võtmine koos protseduuriga 15 sekundit, mitte rohkem (Võtt ise 2-3 sekki) ja sisuliselt minutiga olin ma sealt kabinetist väljas.

Tagasi all autos olin 08:27 ehk kokku 10 minutit, millest enamik oli üles teisele korrusele ja alla liikumine ja paar minutit ootamist. Kolm tundi hiljem ehk kell 11 päeval sain juba sõnumi, et tulemused selgunud.

Kokkuvõttes. Kuna mu vereadmine ei ole pelgamine, vaid pigem foobia ja varasemad kogemused on olnud sellised, et bronni aegu, oota pikalt kabineti ukse taga, siis nüüd kõik oli minutite küsimus.

Üllatus. Positiivne üllatus. Kohe väga positiivne, et asjad on nii sujuvad, lihtsad, sirgjoonelised. Sellise efektiivsuse ja lihtsusega oleksin ma võimeline andma analüüse igapäevaselt.

Mina soovitan ja teen hea kogemuse tõttu ka promo ning erinevad paketid on leitavad: https://ee.minu.synlab.ee/teenused/paketid/. Võib-olla kui tunnen, siis teen isegi veel mõne.

Ahjaa tulemustest. Korras nagu norras ja olen hea näide, et ka 40-selt on kõik võimalik ning see inimorganism on ikka päris p*tsis asi. Võid võimsalt abuseda, aga taastub kui võimalik.

Ja veel. Kui muidu on mul tekkinud sellest ootamisest ja muust pasast pärast verevõttu sinikas, mis tekibki krampis ja pinges olemisest, siis praegu mitte kui midagi.

Siiani üllatav, et asi läks nii kiirelt ja vähemalt testimises toimunud tohutu areng, et arstile minnes ja tulles on mitte hirm, vastikus ja ebameeldivus, vaid hoopis rõõmus tunne ja positiivne emotsioon.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Kas on ka võrdlusmomenti,mis vereproovid siis näitasid kui veel "abusesid" oma keha?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                      Kas on ka võrdlusmomenti,mis vereproovid siis näitasid kui veel "abusesid" oma keha?
                      Ei. Nagu ma ütlesin, et naljalt ma verd andma ei lähe. Kuid niipalju, kui ma olen teinud, siis on nad alati korras olnud.

Lisaks ega nooruses sellistele asjadele ausalt öeldes pole mõelnudki, nüüd kui juba 40 sätendab, ja mõned tuttavad kasti läinud või vaevlevad päris korralike terviseprobleemide käes, siis alles hakkad mõtlema.

Ise olen küll õnnelik, et sellest neetud paganama ülekaalust lahti sain. Kui juba toona tundsin, kuidas see igapäevaselt tervist koormas, siis nüüd praegu on see arusaamine veel suurem.

Enda puhul pidasingi suuremaks terviseprobleemiks just ja alkoholi, millest viimased käivad käsikäes. Niipalju ma saan "tulemustest" öelda, et ülekaalus mul normaalne vererõhk alla 130 ülemine ei olnud (alumit ei mäleta), ja tihti oli isegi üle 150. Nüüd üle 120 ma ei ole vererõhku saanud, alles õhtuti, kui olen kümmekond tassi kohvi päevas joonud, võib ta sinna 120 kanti tõusta.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Ja just praegu, kui joon oma tänast kuuendat kohvitassi (hetkel tass kõrval) mõõtsin vererõhku: 111/65 ja pulss 54.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Ja just praegu, kui joon oma tänast kuuendat kohvitassi (hetkel tass kõrval) mõõtsin vererõhku: 111/65 ja pulss 54.
                          Mida sa tassi all mõtled, mitu ml siis kohvimasin näitab(kui oled ka moega kaasas ja uhke jura kodus). 6 tassi tundub juba sõge,rääkimata mingist 10st. Mul juba 2 pealt läigiks süda

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Mida sa tassi all mõtled, mitu ml siis kohvimasin näitab(kui oled ka moega kaasas ja uhke jura kodus). 6 tassi tundub juba sõge,rääkimata mingist 10st. Mul juba 2 pealt läigiks süda
                            Selles suhtes liialdan tõesti, sest üks kogus on 100ml ja tassi panen kaks kogust. Vastasel juhul joo nagu kust. Seega võiks öelda, et täna kolmas tassitäis ehk kuus doosi.

Aga hommikune standard ongi, et sellised tassitäisi siis 2 kodus (ehk 400ml). Tööl selliseid 4-5 tükki ja kodus veel 3-4 tükki.

Ja ära arva, et inimene ei harju kõigega. Harjub. Enne magaminekut tass kohvi isegi mul aitab uinuda, kuid sellega kaasneb üks rõve kõrvalmõju - hommikul oleks nagu kohvipohmakas.

Seepärast ka eelistaks teed, aga teega see jama, et kui selle kannu sisse lased, siis tahad teist veel ning tekib koletu põiekas öösel. Vanadus.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Aa ja enne kui tõttan, siis selle südame läikimise all ja harjumusest. Ka mina arvasin kunagi nii. Ma lihtsalt ei mõistnud, kuidas sakslane Phil suutis rämeda pohmakaga lasta hommikul ilma piimata kangeid kohvisid ja kõrvale punast marpsi. Või chaom1 Macaus ja Aasias libistas räigelt kohvi. Kohe räigelt. Mõistatus.

Kuid siis sai hakatud ise ka rohkem Aasias jooma ja all mul mingi hotellivana tegi filtriga kohvi veel, selliseid tökateid, et tõesti käed hakkavad värisema. Sellega harjus ära ja pigem hakkas nagu tulema tervistav mõju.

Ma ei oska seda kirjeldada, kuid nagu kõik asjad paremad, kui oled kohvi joonud. Sama ka teega. Võib-olla ei tulegi see nii väga kohvist, vaid just soojast joogist.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Kolmevõistlus jäi jälle mängimata kuna oli vaja tööjuures nats majandada. Teatud tehingu tulemusel jäi 100 eurot üle, mis tuli aumehe kombel õlleks investeerida. Kaks sõpra kaasa, poest hunnik õllesid ja mõned koogid ning töö juurde alla laamendama. Sai palju ümbertõstetud, korvi vaadatud ja sauna tehtud ning alles nüüd jõudsin tagasi koju. Imestuseks kell 21:45, kuid arvasin, et alles 19...

Comment

Working...