[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Imestan,et küpsisepuruga veel üle ei valanud
    Pigem seda küpsetise osa eemaldaks ja tõstaks šokolaadiosa. Seega küpapuru ei mängi välja.

Siiani ikka väga mõnus olla. Päriselt ka, nagu miski narkopauk :D

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Aus uruguaylane pakub mõningale mehele konkurentsi

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Mati sugulane Kanadast :D

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Mati sugulane Kanadast :D

Kui saab jälle nime vahetada siis mul valikus "pfizerlover112","modernaFan12","johnsonbooster"," Astrazen.Milker", "Cov.survivor32".Äkki ajab mõnegi tilti ja stacki maha spewima.

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Kui saab jälle nime vahetada siis mul valikus "pfizerlover112","modernaFan12","johnsonbooster"," Astrazen.Milker", "Cov.survivor32".Äkki ajab mõnegi tilti ja stacki maha spewima.
            Pane endast lapsega pilt ka siis arvatakse et hobi mängija

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Pane endast lapsega pilt ka siis arvatakse et hobi mängija
              krt vanasti oli lapse pilt vist top1 esmane read, et läheb fishi tag peale. Optibetis üks fishreg kellel tüdruku/naisega selfie pildiks.... kaka , pole mõelnud sama proovida ?

edit: ma ei pane üldse kuskile oma lapsest pilte, ega luba kellegil seda teha. Ma juba enne ranka harivaid sõnu aimasin milleks AI võimeline..... Kunagi tuleb muidugi draama sellest ka, et mingi vanuseni keelan sotsmeediat, või siis vähemalt ei luba tal endast midagi üles panna....ja ei huvita ,et esimeses klassis teistel on snapid,tiktokid,instad jne. Eks mul aega mõelda välja tekst, kuidas ma seletan talle seda "miks" talle arusaadavas keeles.
              Last edited by Söönlusikast; 14.10.24, 06:33.

Comment

• Mati1995
                Julm Donk
                • Aug 2024
                • 45

nime vahetus ei anna GGs mitte midagi. pigem, kes on vahetanud, see püüab omi kehvi tulemusi varjata. samuti, kes tulemusi sharki käsitsi laadinud. kui vana nime järgi tulemused sitad, siis vaevalt, et praeguseks paremad.

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                  nime vahetus ei anna GGs mitte midagi. pigem, kes on vahetanud, see püüab omi kehvi tulemusi varjata. samuti, kes tulemusi sharki käsitsi laadinud. kui vana nime järgi tulemused sitad, siis vaevalt, et praeguseks paremad.
                  millest sa räägid ? Ma võin licc sharkist välja optida, kui vaja oma kehvi tulemusi varjata(pealegi gg-asjad ei jookse enam sharki, ma mingi hetk uploadisin ise käsitsi kui värskelt tuli sharki keeld-siis hakkasid juba kuulujutud liikuma, et keegi sai selle eest vastu näppe).. Ma ei varjaks ever regude ees halbu tulemusi. Häid tulemusi pigem tahaks varjata. Mõni ev punkt siia/sinna ja suures plaanis ei oma tähtsust tegelt. Mina tahaks muuta, sest licc äge, miks mitte.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

krt vanasti oli lapse pilt vist top1 esmane read, et läheb fishi tag peale. Optibetis üks fishreg kellel tüdruku/naisega selfie pildiks.... kaka , pole mõelnud sama proovida ?

edit: ma ei pane üldse kuskile oma lapsest pilte, ega luba kellegil seda teha. Ma juba enne ranka harivaid sõnu aimasin milleks AI võimeline.....
                    Ma muideks selle kohapealt "vigu" teen, sest FB on tegelikult väga hea pildisäilitaja (ligipääs "only me", kui ei viitsi mujal, kuid ilmselgelt ei maksa naiivne olla ja arvata, et algoritmikorjete jaoks nad privaatsed oleks. See on sama loll mõtlemine, kui arvata, et Google ei arvesta üleüldse "nofollow" linkidega.

Kunagi tuleb muidugi draama sellest ka, et mingi vanuseni keelan sotsmeediat, või siis vähemalt ei luba tal endast midagi üles panna....ja ei huvita ,et esimeses klassis teistel on snapid,tiktokid,instad jne. Eks mul aega mõelda välja tekst, kuidas ma seletan talle seda "miks" talle arusaadavas keeles.
                    Sa ei saa sellest üle ega ümber ja pigem oleks see minu hinnangul lapsele halb. Milleks keelata-käskida-puua-lasta? See on mõttetu võitlus, millel on ettenägematud tagajärjed. Lihtsam on õpetada selgeks digihügieen ja vastutustunne ning kasutada "usalda, aga kontrolli" meetodit.

Mõlemas ma ilmselgelt olen hetkel targutaja ?‍♂️ džinni pudelisse enam tagasi pane.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                      Kelle ja mille eest? Enamik ei teagi, et kuskil mingid tulemused on. Vaatavad PokerCrafti ja sellega piirduks kogu muusika.

Nime vahetusest veel niipalju, et kui ma saaks, ma vahetaks oma nime iga päev, mis siis, et ma olen 0.02 krusser!!!!

EDIT: 0.03!!!! Palun olge täpsem. 0.03BB, ja eestipäraselt 0,03 suurt sajale krusser!!!!!!

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

gg-d on väga lihtne. Vaata wnningse, kui seal 100k+ ja mängib 10-taalast turkat, siis raudselt reg või noh oskab mängida.Eriti lollid on minu arust ened, kes panevad BBZ v mingi talli logo. Ehk tead juba, et talli rex ja tea kudias ta vastu mängida.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          gg-d on väga lihtne. Vaata wnningse, kui seal 100k+ ja mängib 10-taalast turkat, siis raudselt reg või noh oskab mängida.Eriti lollid on minu arust ened, kes panevad BBZ v mingi talli logo. Ehk tead juba, et talli rex ja tea kudias ta vastu mängida.
                          Ära seda bbz-d võta 100% kindlusega. Paljud ikka olid täistundmatud(äkki fännid) Umbes nagu terve pool täis RYE pildiga tegelasi... no vaatas ühe youtube video äkki ja tahab näidata ,et nüüd pro. Analoog oleks,et kui mõni tuleb starsi pusaga olympsi 30 eurost nittima ,siis pro ? Eriti tase kui päikseprillid ja sall ka ees. Kui veel chippidega oskab shuffleda ja teeb mingeid fancy liigutusi kätega diileri suunas ,kui tahab checkide/raiseda... siis vsjo ma out ka, panen parem 30 euri baaris magama.
                          Edit: Kui sa mu raamatuid veel näeks,sa arvaks ma staarinvestor. Mul kõik roosare raamatud ainuüksi,täiendamata/täiendatud/jõulueri/planet42 eri jne -praktikas on mu rahateadmised ümmargune null....sest see kategooria ainuke ,mis jäänud seisma riuulile,et äkki kunagi hakkab huvitama.
                          Last edited by Söönlusikast; 14.10.24, 09:46.

Comment

• Kakahirmutis
                            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Ma mõtlen et disainiks endale ühe korraliku kakahirmutis mütsi.

Esmane koht mis vaatasin tahaks 70€

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                              Ma mõtlen et disainiks endale ühe korraliku kakahirmutis mütsi.

Esmane koht mis vaatasin tahaks 70€
                              Disain prilllaudade ärisse pole mõelnud hoopis sukelduda? Igal midregul oleks üks kakahirmutise prilllaud kodus -arvatavasti konseptsioon nii hea ,et läheks ka väljaspool pokkerit inimestele peale.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Ära seda bbz-d võta 100% kindlusega. Paljud ikka olid täistundmatud(äkki fännid) Umbes nagu terve pool täis RYE pildiga tegelasi... no vaatas ühe youtube video äkki ja tahab näidata ,et nüüd pro. Analoog oleks,et kui mõni tuleb starsi pusaga olympsi 30 eurost nittima ,siis pro ? Eriti tase kui päikseprillid ja sall ka ees. Kui veel chippidega oskab shuffleda ja teeb mingeid fancy liigutusi kätega diileri suunas ,kui tahab checkide/raiseda... siis vsjo ma out ka, panen parem 30 euri baaris magama.
                                Edit: Kui sa mu raamatuid veel näeks,sa arvaks ma staarinvestor. Mul kõik roosare raamatud ainuüksi,täiendamata/täiendatud/jõulueri/planet42 eri jne -praktikas on mu rahateadmised ümmargune null....sest see kategooria ainuke ,mis jäänud seisma riuulile,et äkki kunagi hakkab huvitama.
                                Kunagi enne talle oli selline leht nagu IntelliPoker, mis õpetad shortstack mängu ja oli mingi teema nendega, kes panid PokerStarsi avatariks Intelli logo.

See oli kõige mõnusam viis tuvastada ära neid tegelasi, kes polnud päris recreational fishid, kuid sisuliselt playmasterid, kes tahtsid prodeks saada.

Comment

Working...