[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [25NL@eveywhere] Ranka otsimas tupikteed - kus neid bokkereid mängida saab?

Ma arvan, et EKRE-l on tulemas oluline valikute koht. Siinkohal kirjutaks lahti EKRE - Eesti Konservatiivne Erakond, sest sõna "konservatiivne" saab oluliseks järgnevas.

Minu arvates EKRE peab nüüd otsustama ja näitama ära oma suuna, kas minnakse tagasi Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna radadele, mis oli vähemalt seniajani maailmamõistes siiski pigem libertaarne (siinkohal teha kindlasti vahet mõistetel libertaarne ja liberaalne) ja "leppida" tugevas peomeeleolus Epleriga ning "andestada" või hoopis tekib Epleri näol riigikogus uus aknaalune.

Kui viimane, siis see omakorda näitab seda, et EKRE on võtnud hoopis kristliku suunitluse ja hakanud liikuma Eesti Kristliku Rahvaerakonna suunal. Mõningad udused märgid on sellele viidanud ja märke võimendanud see, et viimasel ajal on erakonnast lahkunud rida "ratsionaliste".

Millest muidugi oleks ääretult kahju, aga kuna loodus ei salli tühja kohta, siis ERK võib selle libertaarse augu täita. Elame-näeme.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Sel nädalavahetusel leidis aset seitsmes Käbliku Beer Camp & Rock’n’Roll. Festivali külastajate seas oli ka riigikogulane ja EKRE liige Rain Epler, kes näis peomelu väga nautivat.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Ma arvan, et EKRE-l on tulemas oluline valikute koht. Siinkohal kirjutaks lahti EKRE - Eesti Konservatiivne Erakond, sest sõna "konservatiivne" saab oluliseks järgnevas.

Minu arvates EKRE peab nüüd otsustama ja näitama ära oma suuna, kas minnakse tagasi Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna radadele, mis oli vähemalt seniajani maailmamõistes siiski pigem libertaarne (siinkohal teha kindlasti vahet mõistetel libertaarne ja liberaalne) ja "leppida" tugevas peomeeleolus Epleriga ning "andestada" või hoopis tekib Epleri näol riigikogus uus aknaalune.

Kui viimane, siis see omakorda näitab seda, et EKRE on võtnud hoopis kristliku suunitluse ja hakanud liikuma Eesti Kristliku Rahvaerakonna suunal. Mõningad udused märgid on sellele viidanud ja märke võimendanud see, et viimasel ajal on erakonnast lahkunud rida "ratsionaliste".

Millest muidugi oleks ääretult kahju, aga kuna loodus ei salli tühja kohta, siis ERK võib selle libertaarse augu täita. Elame-näeme.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1...ui-ka-naistele
      Vaesel mardil kindlasti mõne päeva jagu elu vähemaks tõmmatud viimaste kuudega

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

AI on uskumatu, võtab sõnatuks ja iga päevaga läheb järjest paremaks.

Chesteri ja Corona kunn Madis:

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

AI on uskumatu, võtab sõnatuks ja iga päevaga läheb järjest paremaks.

Chesteri ja Corona kunn Madis:
          Äkki hakkad vabatahtlikult tema blogi illustraatoriks? Praegu ikka päris halb tal see

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

FE olematu: https://my.pokercraft.com/embedded/h...PQ50HP0SLY5RR1

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Lol ,ala 2010 aasta metagame on tagasi või?kus pannakse 90% stacki sisse ja siis folditakse shovele.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Ranka sa tark mees ja natuke poliitilist vahepala siin juba olnud,ütle mulle miks eesti riigirahandus avalik pole viimse kohvimasina ja lillevaasini. Jah ma saan aru ,et iga kapo ametniku palk ei pea avalik olema ,aga kõik muu. Umbes nagu pokkerikommuunis,kui ikka asjad käärivad ,lao oma asjad avalikuks ja vaatame.Küll palju inimesi leidub kes nõus eesti riigile tasuta nõu andma ? Vb ma liiga naiivne/lihtsameelne ,aga ütle nüüd ,et väga kiiresti ei saaks asjad korda kui deemonitele otsa vaadata

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  Lol ,ala 2010 aasta metagame on tagasi või?kus pannakse 90% stacki sisse ja siis folditakse shovele.
                  90% on pehmelt öeldes.

Aga maasikas. Egghunti ajast oli €250 pilet üle, mis oleks varsti aegunud. Maksin 100 juurde ja sain probleemideta vahetada WSOPC Online Eventi pileti vastu.

Laupäeval, 27. juuli kell 20:00, siis läheb mänguks. ****** oleks siis, kui kogemata peaksin WSOPC ME-l (millele võitsin pileti loosi teel) mingi ime läbi kolmandasse päeva jõudma. Tuleks pikk päev koos netiüritusega.

Seepärast kuidagi imelikult on netikas pandud. ME 3ndale päevale. Päevale, mis on ühtlasi kogu WSOPC Tallinn ajakava üks või isegi kõige tihedamaid päevi (ei viitsi faktiliselt kontrollida). Aga ju pokkerimänedžerid "targemad" ja leidsid, et nii õige.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                    Ranka sa tark mees ja natuke poliitilist vahepala siin juba olnud,ütle mulle miks eesti riigirahandus avalik pole viimse kohvimasina ja lillevaasini. Jah ma saan aru ,et iga kapo ametniku palk ei pea avalik olema ,aga kõik muu. Umbes nagu pokkerikommuunis,kui ikka asjad käärivad ,lao oma asjad avalikuks ja vaatame.Küll palju inimesi leidub kes nõus eesti riigile tasuta nõu andma ? Vb ma liiga naiivne/lihtsameelne ,aga ütle nüüd ,et väga kiiresti ei saaks asjad korda kui deemonitele otsa vaadata
                    Pole sellise asjaga tegelenud, aga pakun puusalt, et kogu see informatsioon kuni lillevaasini ongi "avalik". Kui suures osas, jään vastuse võlgu, aga pigem sellises "vabatahtlik" vaktsineerimise stiilis.

Teisisõnu, et kogu informatsioon on "avalikult" saadavalt, aga selle saamiseks peab päris kurja vaeva nägema - sorama ja surfama erinevates dokumendiregistrites, hangetes, esitama hulganisti teabenõudeid ja osalt ka selgitustaotlusi ning muud sellist.

Loota, et oleks kuskil üks ühine andmebaas, mida saad filtreerida, kui träkkerit või raamatupidamistarkvara, oleks liiatigi loota; ei ole mõttekas ja oleks räigelt koormav.

Comment

• Kakahirmutis
                      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

90% on pehmelt öeldes.

Aga maasikas. Egghunti ajast oli €250 pilet üle, mis oleks varsti aegunud. Maksin 100 juurde ja sain probleemideta vahetada WSOPC Online Eventi pileti vastu.

Laupäeval, 27. juuli kell 20:00, siis läheb mänguks. ****** oleks siis, kui kogemata peaksin WSOPC ME-l (millele võitsin pileti loosi teel) mingi ime läbi kolmandasse päeva jõudma. Tuleks pikk päev koos netiüritusega.

Seepärast kuidagi imelikult on netikas pandud. ME 3ndale päevale. Päevale, mis on ühtlasi kogu WSOPC Tallinn ajakava üks või isegi kõige tihedamaid päevi (ei viitsi faktiliselt kontrollida). Aga ju pokkerimänedžerid "targemad" ja leidsid, et nii õige.
                      Ma siin mõtlen kas minna 250€ event nr.1 mängima, tegelikult on bankrollist veidi väljas, live kogemust on vähe ja väga aja mahukas ettevõtmine. Teisest otsast on huvitav ja koguaeg selliseid turniire ei ole.

Kõige hullem ongi just see full 2 päeva commitimine end turniiri.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                        Ma siin mõtlen kas minna 250€ event nr.1 mängima, tegelikult on bankrollist veidi väljas, live kogemust on vähe ja väga aja mahukas ettevõtmine. Teisest otsast on huvitav ja koguaeg selliseid turniire ei ole.

Saaks vaid day 1 ära mängida netis , säästaks ühe öö hotelliraha ka juba. Ja ma arvan 2/3 fieldi see bankrollist väljas .

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Ära tuli. Kui viitsin homme video ka.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust

Ma olen live väga vähe mänginud, eriti festivale ja üldiselt ei salli live. Kevadine Egghunt oli üle aastate mu suurim festival, kui seda üleüldse nii saaks nimetad. Ma arvan, et saab, sest turniirist võttis osa 168 mängijat.

Ja minu jaoks oli kogemus ja elamus suisa suurepärane. Veelkord toonitan, et live ma ei salli silma otsas ja ei meeldi see tiksumine, aga tollest päevast ja turniirist sain küll iga minuti eest väga head väärtust. 5+ kvaliteetaeg oli.

Rääkides konkreetselt WSOPC turniirist, siis tundub, et kõikide lendude avapäevad mängitakse 10 taset ehk 300 mänguminutit ehk 5 tundi, millele lisandub veel 1 tund pause. Kokku siis "röövib" aega 7 tundi.

Algused siis 15:00, 21:00, 12:00 ja 19:00, mis tähendab siis seitse mängutunnise päeva puhul esimese mängupäeva lõppudeks vastavlt 21:00, 03:00, 19:00 ja 02:00. Ma ei tea, aga need õhtused lennud näiteks ei röövikski eriti midagi päevast ära.

Teist ehk finaalpäeva on juba lust mängida, sest siis suletakse varsti hiline regamine ja hakatkase varsti jõudma ITM ning edasi pole mõtet mainidagi. Seega juhul, kui jõuad kaugele, on kaks päeva "raisus", aga meiesugused dongid tihtilugu juba tund-kaks hiljem turniirit välja ja saame slotte toksida.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ja taaskord ikka mõnusalt adekvaatsete turkadirede tegemata töö. Ajavad oma hilised regamised saja aasta pikkuseks ja lisaks mitme mängupäeva peale laiali, kas siis on neil raske ja keeruline sirgjooneliselt kirja panna kõik see?

15:00: €250 Ring Event #1: WSOPC €250 NLH, Flight 1A.
                              Mängitakse esimesed 10 taset, esimene mängupäev lõppeb 21:00.
                              Hiline registreerumine avatud kuni 14. tasemeni, 21. juuli kell 13:20.

Teevad oma lahedaid tabeleid, mis tegelikult loetamatud.

Comment

• Kakahirmutis
                                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Ja taaskord ikka mõnusalt adekvaatsete turkadirede tegemata töö. Ajavad oma hilised regamised saja aasta pikkuseks ja lisaks mitme mängupäeva peale laiali, kas siis on neil raske ja keeruline sirgjooneliselt kirja panna kõik see?

15:00: €250 Ring Event #1: WSOPC €250 NLH, Flight 1A.
                                Mängitakse esimesed 10 taset, esimene mängupäev lõppeb 21:00.
                                Hiline registreerumine avatud kuni 14. tasemeni, 21. juuli kell 13:20.

Teevad oma lahedaid tabeleid, mis tegelikult loetamatud.
                                Nagu...day 2 saab late regida sisse? Kuidas see loogiline on

Aga nagu jah, kõige suurem blokk on just see viitsimine sinna kohapeale istuma minek :D
                                Last edited by Kakahirmutis; 17.07.24, 07:34.

Comment

Working...