[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Mina pole kuu aega sult TPSil chippe võtnud
    Seal polegi ju midagi võtta, kui ma mängus olen, sest ma olen siis juba kõik chipid ära võtnud.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Siis mudakoodist veel niipalju - see võib olla isegi kunagi tulevikus, mitte eriti kauges, väärt väga palju. Kõik sõltub AI-st.

Kui ma küsin küsimuse, et kas kunagi tuleb AI, kus sa annad talle raamatu, siis ta teeb sulle raamatust filmi ehk esitab raamatu sulle filmina? Näiteks võtamegi Leo Kunnase raamatu "Sõda 2023".

Ütled AI-le, et palun tee mulle sellest raamatust film ja õhtul vaatadki selle filmi läbi ning saad kogu raamatu sisu teada. Või näiteks kooli ajalooõpikust ristisõdade peatükk.

Lisaks saab iga kasutaja ise määrata, kuidas see film on? Kas vägivald on verisem? Kas toonid on soojad? Kas ja millist kõne kasutatakse jne.
      ---

Kui sellele küsimusele vastata jaatavalt, et ühel hetkel AI suudab sellega hakkama saada, siis eeldus on loodud. Mina arvan, et suudab ja suudab juba selle dekaadi lõpus.
      ---

Siis tulemegi mudakoodi juurde. Mudakood on väike. Ma ei oska ridade arvu öelda, kümneid kui iseig mitte sadu tuhandeid ridu koode, aga suuruseks ca. 4MB. Tegu on siis mänguga, mis tegelikult põhimõttelt annab parema ülesehituse kui üks kallimaid mänge Diablo.

Kui nüüd anda see 4MB AI-le, et tee mäng ja teised 4MB, kus on kõik tegelased, aread jne, et koos tegelastega ning eeldus on, et ta suudab sellega hakkama saada, siis voilaa! Sinu taskus võivad olla sajad miljonid.

Miks see mäng biidiks näiteks Diablot? Path of Exile? Tasakaalustatus. Kui sul on olemas koodbaas, mida on enne testitud sajade tuhandete tundide jooksul, siis on kõige suurem samm astutud. See oleks nagu pokkeris, et sul on miljardeid käsi oelmas ja sinu eest on analüüs tehtud ning oled selle kõik omandanud.

Lisada juurde see, et kui mängija saaks kohandada ka visuaali enda järgi - tee orke kurjemaks, elfe puhtamaks, mõõkasid vanaaegsemaid, spelle maagilisemaks jne. siis oleks tegu ka personaalmänguga.

Ja neid päris muda koodbaase, kus on evolutsioon üle käinud, on maailmas väga vähe - võib-olla sadakond (tõenäoliselt vähem, räägime paarikümnest evolutsioneerunud mudast ja umbes mõnest, millest on võimalik mäng teha).
      ---

Lisaks toreda faktina. Ka see siin kõik viitab sellele, et tõenäoliselt loojat (jumalat) ei ole olemas. Isegi, kui sa soovid olla looja, sa ei saa luua midagi nii perfektset, isegi mitte paberil, vaid see perfektsus tuleb läbi evolutsiooni.

Programmis on see täpselt sama nagu looduses evolutsioonis - lihtsalt üks lõputu katse-eksitusmeetod (trial and error). Kui aga seda eirata ehk sekkuda, siis tulemuseks ei ole mitte kaos, vaid kollaps.

Seega, kui oleks looja, siis meid ei eksisteeriks, sest sel juhul oleks toimunud kollaps. Samas kaos on igapäevane.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Lisaks teemasse: Laste Ööülikooli rännakud: «Kas Jumal on matemaatik?»

Nimi võib tunduda kummaline, kui saate sisu on sitaks hea - kas ikka meid on loodud või kuidas see asi täpselt käis: https://jupiter.err.ee/1609526246/la...kooli-rannakud

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Mind igatahes saadeti ajast tagasi et micro nittidele KTOd näidata

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

USA kongressi allkomitee uurimine näitas, et Covid-19 põhjustanud patogeen SARS-CoV-2 on pärit Hiinas Wuhanis asuvast laborist.

[..]

Aruandes leiti ka, et koroonapandeemia ajal kehtestatud sotsiaalse distantseerumise nõuded ei põhinenud teadusel.

"Kinniste uste taga ütlusi andes tunnistas dr [Anthony] Fauci, et juhised "lihtsalt ilmusid kuskilt"," öeldakse aruandes. Fauci oli USA valitsuse koroonaviiruse pandeemiaga tegelemise avalik nägu. Teda on pandeemiaga toimetulemise pärast tugevalt kritiseeritud.

Samuti ei leidnud allkomitee veenvaid tõendeid, et maskide kandmine kaitses ameeriklasi Covid-19 eest.
            [..]

Allikas: https://www.err.ee/1609539940/usa-ko...s-hiina-labori
            ---
            ???
            ---

Ikka ja jälle kehtib postulaat/tsitaat:
            «Kaks asja on lõputud: universum ja inimeste rumalus, kuid universumi osas ei ole ma kindel.»

Ja kari lambaid lihtsalt jooksis kõige sellega kaasa.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust

USA kongressi allkomitee uurimine näitas, et Covid-19 põhjustanud patogeen SARS-CoV-2 on pärit Hiinas Wuhanis asuvast laborist.

[..]

Aruandes leiti ka, et koroonapandeemia ajal kehtestatud sotsiaalse distantseerumise nõuded ei põhinenud teadusel.

"Kinniste uste taga ütlusi andes tunnistas dr [Anthony] Fauci, et juhised "lihtsalt ilmusid kuskilt"," öeldakse aruandes. Fauci oli USA valitsuse koroonaviiruse pandeemiaga tegelemise avalik nägu. Teda on pandeemiaga toimetulemise pärast tugevalt kritiseeritud.

Samuti ei leidnud allkomitee veenvaid tõendeid, et maskide kandmine kaitses ameeriklasi Covid-19 eest.
              [..]

Allikas: https://www.err.ee/1609539940/usa-ko...s-hiina-labori
              ---
              ???
              ---

Ikka ja jälle kehtib postulaat/tsitaat:
              «Kaks asja on lõputud: universum ja inimeste rumalus, kuid universumi osas ei ole ma kindel.»

Ja kari lambaid lihtsalt jooksis kõige sellega kaasa.
              on mida lastele rääkida kunagi :D

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                Kahjuks enamik vaikib, sest kuidas lastele ikka rääkida, et oldi üks neist.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Minul on enamik koroona aega meelest ära läinud juba ja ega midagi väga teistmoodi ei olnudki minu jaoks... käisin 250h kuus tööl, ainult jõusaali pidi aja broneerima, väljas söömas siis küll väiksepalgalisena ei käinud :D

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                    Minul on enamik koroona aega meelest ära läinud juba ja ega midagi väga teistmoodi ei olnudki minu jaoks... käisin 250h kuus tööl, ainult jõusaali pidi aja broneerima, väljas söömas siis küll väiksepalgalisena ei käinud :D
                    Meelest läinud? Seda, et praegu massiivne hinnatõus, see pole meeles? Ahjaa. Seda saab sujuvalt sõja kaela ajada.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Meelest läinud? Seda, et praegu massiivne hinnatõus, see pole meeles? Ahjaa. Seda saab sujuvalt sõja kaela ajada.
                      Hinnatõusugagi ära harjunud, ega see ei tähenda et ma rahul olen

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Osaliselt ikka võib. Samuti võib rohepoliitika fanatismi selles süüdita. Railbalticat
                        .nordicat . Oleks mingi vastutusklausel põhiseadusesse kirjutatud mingil kujul,oi oi kus me õitseks minu arust.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Osaliselt ikka võib. Samuti võib rohepoliitika fanatismi selles süüdita. Railbalticat
                          .nordicat . Oleks mingi vastutusklausel põhiseadusesse kirjutatud mingil kujul,oi oi kus me õitseks minu arust.
                          Kindlasti ka see. Kuid kui maailm pannakse kaheks aastaks lukku selliselt, et inimesed istuvad kodus ja väärtust ei loo, kuid siiski teenivad raha, siis kuskilt see raha peab tulema. Raha päris ühendatud anumate süsteem ei ole (?), kuid seina seest ta ei tule - ikkagi trükimasinast.

Huvitaval kombel trükimasin (nüüdisajal jutumärkides) töötas just pandeemia aastatel. Dollari näitel:

euro näitel

Kui printerid huugavad, siis on tore kui Putin sõdib. Olgu see rohepööre või miski muu, mis infaltsiooni tõstab, kuid seda saab kõike varjata Putini sõjaga.

Hakka või "uhuu-teadust" uskuma, et Putin ongi kohati läänega mestis. Tema sõda päästis valitsused COVID-19 küüsist päeva pealt ja nüüd aitab maskeerida hinnatõusu, mis oli selle põhjustatud.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

No printerid alati huuganud. Saksa mark oli ka kunagi ala mitu triljonit üks dollar.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Eks ma need graafikud seepärast postitasingi, et näidata, et kuidas printeritele on just 2020+ kuuma antud. Samal ajal, kui hakkas kodus istumine.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Eks ma need graafikud seepärast postitasingi, et näidata, et kuidas printeritele on just 2020+ kuuma antud. Samal ajal, kui hakkas kodus istumine.
                                Ma nagu koolist mäletan jällegi väga õrnalt käidi sellest printimisteemast üle. Vb majandussuunal mindi süvitsi sisse. Mis see printimise gto on üldse? Miks vaja nii huugama asi panna?
                                Edit: kas printimine tagatud ka millegagi? Või lihtsalt kamp bossusi otsustab kuidas asjad käivad

Comment

Working...