Litsid, raisk!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: Ei saa me läbi FRita ja HU meil meelest ei lähe [NL-PL Tuulelipp]

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Kuule vapsik, mida sa 2p2-s korraldad? http://forumserver.twoplustwo.com/sh...postcount=9841

Sa juba miski pajumaa moodi vend, et teed paju99 alt teema: "oh leidsin vahva freerolli saidilt nimeta OO.."
    Väga ei imesta. Viimastel KOV oli just Vapsik see, kes viinadega hääli kokku ostis. Mu sugulasele lubas pöördelt kannaga näkku anda, kui ta teda ei vali. Õnneks sugulane pole ka loll ja lubas, aga tegelikult valis hoopis Ergma. Haige värk igatahes.

Comment

• vapsik
      Klubi Liige
      • Apr 2009
      • 5462

Väheke eneseõigustust, mis prob mõttetu ajaraisk.

IMO see post midagi hullu pole, aga ebavajalik ehk küll.

Ma ei võtaks seda asja odava reklaamiga, sest raha eest coachin ainult eestlasi siin foorumis. Välismaalasi ei coachi peamiselt sellepärast, et raha võtmisel tahaks vastu pakkuda korraliku kvaliteeti, aga inglaste keel pole nii suus, et selles keeles rääkimise eest südametunnistus lubaks raha võtta. Lisaks veel väike patriotismi soov, et eestlased tõmbaks teistele koti pähe pokkeris. Erandina olen aidanud Micro FR PS regide teemas mõnda venda, sest seal üsna mõnus ja sõbralik seltskond. Võrdluses nii kõrgemate limiitide vennaskonnaga ning eriti aga 6maxi ja HU seltskonda vaadates. Oleks herr Melchor suuremat huvi tundnud oleks ka teda hea meelega ilma rahata aidanud eelpool mainitud põhjustel. Kuna kahjuks tuju nagu tuulelipp, siis lihtsalt selline mitte kõige otsesem pakkumine. Raha pole just kõige kergem saada ka, sest PSis eestlastele raha enam kantida ei saa ning panka saates oleks vist fee suurem kui asi väärt on ning pole teadlik kui popp MB välismaalaste seas on.

+ enda meelest olen ka siin foorumis tubli panuse andnud ning tasuta või suhteliselt mõistliku hinna eest rahvast aidanud ning strateegia teemades ikka ja jälle kuni microni välja oma arvamuse letti ladunud.
      Seega väheke solvav, et antud posti ja mõne selle foorumi üksi posti põhjal jubedaks juudiks ristitakse kohe. Vbla enda viga, et leveldada olen liialt püüdnud, aga enamus neist on pikemaaegsetele liikmetele suht kergesti lahti puretavad IMO.

E: pastilaa juba pabistas, nii et mainin ära, et pastilaa posti seos minu vastusega on täielik null.
      Last edited by vapsik; 02.09.11, 09:17.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
        mainin ära, et pastilaa posti seos minu vastusega on täielik null.
        Jäägu see sinu arvamuseks.

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

Seega väheke solvav, et antud posti ja mõne selle foorumi üksi posti põhjal jubedaks juudiks ristitakse kohe.
          Fashism ne proidjet! 4mo!

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

sad..

Comment

• vapsik
              Klubi Liige
              • Apr 2009
              • 5462

Mõttetu tõesti midagi ausalt siin vastata. Rikun ainult oma närve ja tuju siin. Cashout teel jälle. Standard hala ja muu võite ise välja mõelda.

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Tombas swingi a bustosse v

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Väheke eneseõigustust, mis prob mõttetu ajaraisk.

IMO see post midagi hullu pole, aga ebavajalik ehk küll.

Ma ei võtaks seda asja odava reklaamiga, sest raha eest coachin ainult eestlasi siin foorumis. Välismaalasi ei coachi peamiselt sellepärast, et raha võtmisel tahaks vastu pakkuda korraliku kvaliteeti, aga inglaste keel pole nii suus, et selles keeles rääkimise eest südametunnistus lubaks raha võtta. Lisaks veel väike patriotismi soov, et eestlased tõmbaks teistele koti pähe pokkeris. Erandina olen aidanud Micro FR PS regide teemas mõnda venda, sest seal üsna mõnus ja sõbralik seltskond. Võrdluses nii kõrgemate limiitide vennaskonnaga ning eriti aga 6maxi ja HU seltskonda vaadates. Oleks herr Melchor suuremat huvi tundnud oleks ka teda hea meelega ilma rahata aidanud eelpool mainitud põhjustel. Kuna kahjuks tuju nagu tuulelipp, siis lihtsalt selline mitte kõige otsesem pakkumine. Raha pole just kõige kergem saada ka, sest PSis eestlastele raha enam kantida ei saa ning panka saates oleks vist fee suurem kui asi väärt on ning pole teadlik kui popp MB välismaalaste seas on.

+ enda meelest olen ka siin foorumis tubli panuse andnud ning tasuta või suhteliselt mõistliku hinna eest rahvast aidanud ning strateegia teemades ikka ja jälle kuni microni välja oma arvamuse letti ladunud.
                  Seega väheke solvav, et antud posti ja mõne selle foorumi üksi posti põhjal jubedaks juudiks ristitakse kohe. Vbla enda viga, et leveldada olen liialt püüdnud, aga enamus neist on pikemaaegsetele liikmetele suht kergesti lahti puretavad IMO.

E: pastilaa juba pabistas, nii et mainin ära, et pastilaa posti seos minu vastusega on täielik null.
                  Juudiks? Ma ainult küsisin, et mida sa seal korraldad? Jäi täiesti arusaamatuks, et miks reklaamida ennast kolmanda isikuna. Ei saanud aru, kas mõtlesid tõsiselt, leveldad, iroonia vms.

Comment

• vapsik
                    Klubi Liige
                    • Apr 2009
                    • 5462

Hei!

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Yo juut! Milles kühvel?

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                        Yo juut! Milles kühvel?

:D
                        Tuleb üx sõjaväe lugu meelde lol
                        Üx tüüp sebis mingid sõrmused kompaniile ja pani sealt mingi profiti tasku omale. See tüüp oli minu rühmaülem ja oli viimasel ööpäeval sõjaväes kompanii korrapidaja ja siis kui ta viimasel õhtusel loendusel kõigi nimesi ette luges, siis üx rühm selle asemel, et karjuda MINA, ütles siis igaüx kas JUUT, või RAHA või midagi mis sellele sõrmuste värgile vihjas :D
                        Päris ebameeldiv oli tüübil olla seal kompanii ees, näost punane nagu peet :D

Comment

• vapsik
                          Klubi Liige
                          • Apr 2009
                          • 5462

Kuidagi väga suur motivatsiooni puudus peale tulnud.

Asi vist koolis peamiselt. Midagi väga teha ei viitsi. Loengutes käin ja loen vajalike materjale, aga kirjatööde suhtes on null viitsimine. Hetkel veel tähtajad peale ei tule, aga pea on kuidagi täiesti tühi ning endale huvi pakkuval teemal uurimistöö kirjutamine tundub väga jube, sest pole reaalselt ühtegi teemat millest tahaks kohe kirjutada.

Pokkeris suht sama seis. Motivatsiooni ja viitsmist pole ja pigem liigub asi kehvemuse suunas iga päevaga. Niisama siin seal ringi donganud ning nüüd panin rahad MB poole teele. 2+2s üritasin leida staking + coaching diili, aga kahjuks huvi seal täiesti null pmst. Kerge lootus veel on 1 inimese osas, aga ei imestaks kui tahetaks mingis OnGame-s stakeda mind. Siin foorumis ei viitsi staket küsida, sest väga ei näe, et suudaks ilma mõningase coachinguta midagi ilusat korda saata.

Comment

• mortalvombat
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jul 2010
                            • 412

Mida õpid?

Comment

• vapsik
                              Klubi Liige
                              • Apr 2009
                              • 5462

Riigiteadused Tartus.

Comment

• emmimees
                                Klubi Liige
                                • Aug 2010
                                • 2719

Hiljuti coachisid ise teisi raha eest ja nüüd vajad ise?

Comment

Working...