[NL25 FR] breakeven rollercoaster never ends...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • zyxxx
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 453

Re: [NL25 FR] zyxxx grindimas Pokerstarsis & FT-s

Algselt postitas seep Vaata postitust
    Mängid lihtsalt ebastabiilselt, ma arvan... kohe kui mingi spewimis tuju tuleb peale, close the tables, ning mine tee õues üks jalutuskäik, loo omale motivatsiooni ja mängi edasi. Ning kas sa ka üritad oma mängu koguaeg arendada? Üldiselt uute võtete võtmine mängu võib jätta jälje graafikule, nagu sul praegu on näha. St, et ei oska veel võtet hästi kasutada, ning on hetkel leak. Kuid kui sa juba saad võtte selgeks, siis see on ainult +ev ning kindlasti ka lisandub miskine 0,5PTBB/100...
    Tahaksin küll kohe vastu vaielda, et ei spewi ja mängin stabiilselt, aga eks seal ilmselt oma iva ikkagi on ja ma ei saa sellest lihtsalt aru kui ma raha ära kingin.

Igaljuhul peab see juhtuma väikeste summade kaupa, sest igapäevaselt vaatan üle oma biggest loosing hands ja seal ei hakka silma eriti spewimist, vaid pigem totaalset luckimist vastaste poolt. OK, mõni üksik tildine suurem kaotus on ka vahel sees, aga mitte valdav enamus.

Pigem tundub mulle, et ma ei saa oma heade kätega piisavalt valuet ja see on müstika, sest preflopis raisen korralikult ja tullakse kaasa, aga postflopis enam keegi TPTK -ga välja ei maksa.

Täna hommikul oli vahelduseks väheke parem sess, aga lauad olid ka totaalselt fishised ja kaart jooksis hästi:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• seep
      Grinder
      • Dec 2009
      • 698

Viska oma statid siia, siis oleks nagu lihtsam arutleda su leakide üle... hetkel on raske nagu miskit välja tuua, kui ei tea, mis see leak olla võiks...

Comment

• zyxxx
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 453

Viska oma statid siia, siis oleks nagu lihtsam arutleda su leakide üle... hetkel on raske nagu miskit välja tuua, kui ei tea, mis see leak olla võiks...
        NL25 viimane 100k sample siis siin:

Comment

• pikk28
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 6695

krt super statsid minuarust. mis su winrate siis on, et sa rahul pole?
          fold to 3b on veitsa kõrge IMO mul see kuskil 60 juures.
          veitsa rohkem võiksid cbet-i teha.
          steal on muidugi super 38! nh!
          minuarust rankal kunagi micros oli steal isegi 42! kuskilt on nagu meelde jäänud. ise kõigun seal 30 +-2 juures.
          Last edited by pikk28; 15.03.10, 11:33.

Comment

• zyxxx
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 453

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
            krt super statsid minuarust. mis su winrate siis on, et sa rahul pole?
            fold to 3b on veitsa kõrge IMO mul see kuskil 60 juures.
            veitsa rohkem võiksid cbet-i teha.
            steal on muidugi super 38! nh!
            minuarust rankal kunagi micros oli steal isegi 42! kuskilt on nagu meelde jäänud. ise kõigun seal 300 +-2 juures.
            BB/100 on 1.28, mis ei ole just kiiduväärt number.
            fold to 3b võiks jah kõrgem olla, aga samas ma olen nii palju vasta näppe saanud nendes olukordades, et teeb suht ettevaatlikuks.

Täna oli siis selline üsna hull sess:

Samas ma arvan, et see näiteb hästi seda kui vähe ma tegelikult spewin ja tilti lähen. Suudan siiski suht kainet mõistust säilida ka peale sellisesse auku kukkumist.

AQ vs KK all in, mina olin Buttonil ja üritasin stealida blindi ning agro fish lükkas nupud sisse, minu poolt insta call

AA vs KK flopis all in, riverisse K

AQs vs AK floppi tuli mulle flush draw ja Q, vastasele K, tegin cbeti, vastane all-in, callisin ära. Tegelikult olin selles situatsioonis natuke taga ja selle käe calli liigitaks tildi alla.

Comment

• Jennifer
              Pokkerihai
              • Dec 2009
              • 1503

Mitme lauaga sa tavaliselt mängid?

Comment

• k2snakalle
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2545

fold to 3bet on täiesti normaalne minu arust! Endal see 82 ja olen rahul, sest nii ei tee ma oma elu raskeks flopis.
                Pikk28, millega sa need 40% 3bettidest ära callid?

Cbet flop on natukene väike, 70 võiks ta ikka ära olla

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

ei oskagi öelda, millega ma neid ära callin. maybe mulle pannakse miskeid min3bette fishide poolt enamus ajast.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

40% 3bet call suure sampli peale on imo väga palju ikka ..2+2 kuskilt lugesin et optimaalne micros pidavat olema ~25. Obv kui min 3betitakse siis implied oddsid callimiseks

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

kusjuures tundub ka endale palju

Comment

• zyxxx
                        Õpihimuline Mängur
                        • Oct 2008
                        • 453

fold to 3bet mul siis täitsa normis.

Algselt postitas Jennifer Vaata postitust
                        Mitme lauaga sa tavaliselt mängid?
                        8-14 kuidas kunagi. üle 14 ei kanna FT-s eriti mängida, soft hakkab lonkama.

Comment

• seep
                          Grinder
                          • Dec 2009
                          • 698

Muidu suht perfed statsid, aga Cbet flop kuskil 6-7% peaks suurem olema, ja ma arvan, et turni cbet võiks ka veidi suurem olla... nonsd siis on stabiilselt nullis kui juba pole ja kui on, siis peaks nonsd ka vaikselt tõusma hakkama. ning extra PTBB tuleb... vähemalt see on minu arvamus, keegi osavam võiks kinnitada...

Comment

• zyxxx
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2008
                            • 453

Nonsd on kõike muud kui nullis... ja ei ole mina aru saanud, millise mängustiiliga selle sinna peaks saama. Second barrel ilmselt mingis situatsioonis, aga mina ilmselgelt ei oska seda õige hetkel rakendada.

Comment

• seep
                              Grinder
                              • Dec 2009
                              • 698

Issand, ma sain südamerabanduse! See on haige leak! 2nd barrelid on tähtsad ja ka harva 3rd barrelid, kui on teada teatud mängijate puhul, et callivad kuni riverini drawga ja kui ei taba, siis foldivad betile. Lisaksin veel, et kui sul tuleb 4 kaarti ühest mastist maha, siis bettida OOP ka bluffina, kuna maha visatakse setid, 2paarid, read ja ka nõrgemad flushid. ehk järgi jääb ainult 6-7 kaarti, mis võimalikult callivad sind maha...

Comment

• zyxxx
                                Õpihimuline Mängur
                                • Oct 2008
                                • 453

Issand, ma sain südamerabanduse! See on haige leak! 2nd barrelid on tähtsad ja ka harva 3rd barrelid, kui on teada teatud mängijate puhul, et callivad kuni riverini drawga ja kui ei taba, siis foldivad betile. Lisaksin veel, et kui sul tuleb 4 kaarti ühest mastist maha, siis bettida OOP ka bluffina, kuna maha visatakse setid, 2paarid, read ja ka nõrgemad flushid. ehk järgi jääb ainult 6-7 kaarti, mis võimalikult callivad sind maha...
                                Loogiline, et ma barreldan drawidega (kui just vastas calling stationeid ei ole), aga nagu näha ei ole see minu non-sd kõverat mõjutanud positiivses suunas üldsegi mitte.

Kindlasti on seal suur leak, aga mul puuduvad ideed kuidas asja valutult parandada, sest kui liialt tõmmelda ja barreldada, siis muutub asi veel palju hullemaks.

EDIT.

Siiski võtsin PT lahti ja filtrite alt lisasin Actions -> Volutarily Put $ in Pot
                                Millest selgub, minu loogika järgi, et tegu on vaid blindidelt tulnud miinusega. Kas keegi targem võiks seda kinnitada või ümber lükata?

Graafik koos eelpool mainitud filtriga näeb välja selline:

Ehk siis millele tähelepanu pöörata? Kas non-sd on siiski nõrk ja peaksin panustama eelkõige selle tõstmisele?
                                Last edited by zyxxx; 16.03.10, 10:24.

Comment

Working...