[NL30 FR] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • flipmachine
    Pokkerihai
    • Jul 2009
    • 1857

Re: [NL25 FR] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Ulmeline Juuli graafik ..

Comment

• nomerlot
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 2233

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
      Ulmeline Juuli graafik ..
      Sa mõtled EV joone erinevust? mul jah varem polegi olnud sellist asja, et EV miinuses ja tegelik plussis või vastupidi...

Comment

• flipmachine
        Pokkerihai
        • Jul 2009
        • 1857

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
        Sa mõtled EV joone erinevust? mul jah varem polegi olnud sellist asja, et EV miinuses ja tegelik plussis või vastupidi...
        Ev joont jah, aga see joon on ka pededele. Muidu kõik tippen-toppen nl25 reg (Y)

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

Oli tõesti NL25-s mitmel korral nii, et stäkkisin ära ja tõmbasin 2oudise. Aga üldiselt see EV midagi eriti ei näita küll.

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

olen FTP NL25-s tähele pannud, et mingi haige liin on osadel loose-passive mängijatel, et tehakse turnis minbet ja kui selle callid, siis riveris lükatakse kohe pott ette.
            Ilgelt segadusse ajav. Ma ise olen nende minbettidega praegu nii teinud, et kui mul turnis on korralik käsi, siis ma panen near-pot otsa, kui mingi malts, siis callin minbeti ja riveris paranemata foldin.

Praegu just kirjutades jäin mõtlema, et peab edaspidi IGA sellise matsi kohta note panema ja järgmisel korral hea käega ka minbeti vaid callima, saaks riveris kõvasti valuet juurde. Teinekord on oma mõtte lahtikirjutamisest kasu, aju hakkab teistmoodi tööle...

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Ega sa mustamäel ei ela, sest siin freaky jasoni maja lähedal ühel majal pandi ka vesi kinni maksmata arvepärast ning arvasin, et seepärast sa enam ei joogi. Kaua joomata oled üldse olnud? Ja kas üldse enam vedelikke ei puutu? Pesta saad ikka w?? Meil pumperi juures suur vann, saaksid ehk vajadusel sinna aga sampoooni ei ole ena,m.

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

Jõin šampooni ära, oli sidrunimaitseline ja vahutas paremini kui šampanja. Nüüd pesemisest ükstapuha, kärbsed lendava sidrunilõhna peale suure kaarega mööda.

Comment

• nomerlot
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 2233

1. vastase 3bet oli 25% ja callides pani iga kord lead out, ma mõtlesin, et järgmisel korral panen ATC otsa. Või peaks selliseid juba PF lightilt 4bettima?
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2. miks ei peaks madalal wet boardil TPnK nuts olema? Mh?

3.Bokker on skillimäng, ma ütlen!
                  Vastaseks sama mees, kes eelmiseski käes.

Comment

• Pahvak
                    Pastilaa?? Ei!
                    • Dec 2008
                    • 4431

1. Kui ta 3betib lightilt, siis ma otsiks mingi parema käe, millega IP callida ja pokut mängida. Meil on küll üsna hea read, aga samas pole teada, mida ta otsa panemise korral teeb. Alati on võimalus ka flopi floatida, aga seda on kindlasti parem teha pigem broadwaydega jms. Pre 4bet bluffida võid muidugi mingi suvalise käega ka, aga ma eelistaks tight is right versiooni ehk tõmbaks steali btni pealt koomale ja 4betiks ainult nende kätega, mis on liiga head, et preflop mitte avada, aga liiga kehvad, et 3beti callida, kehvad on kõik need, mida sa välja ei mängi callides.

Mul endal ka raskusi 3bet olukordadega, aga Poker Blueprintis on üsna hea peatükk selle kohta. Soovitan. :)
                    Fullstacks have more fun.

Comment

• nomerlot
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 2233

Ma olengi etapis, et ma hammustan aeg-ajalt läbi, kui keegi on agaralt selle peal väljas, et agressiooniga palju väiksemaid potte varastada, aga ma ei ole päris kindel, kuidas sellele adjustida.
                      Sinu jutus on iva küll, pean meeles seda. Lihtsam on tõesti mitte püüda varastada mehelt, kellele see eriti ei meeldi:) Tuleb tightimalt stealida ja lightimalt 3bette callida, kuna positsioon räägib selle kasuks.

Poker Blueprinti ausaltöelda polegi, see on paper või e-book? Tasub muretseda, kui Prof. NLHE ja NL theory and practice on olemas?

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                        Poker Blueprinti ausaltöelda polegi, see on paper või e-book? Tasub muretseda, kui Prof. NLHE ja NL theory and practice on olemas?
                        Blueprint on e-book ja kindlasti tasub muretseda. Nendest kahest raamatust eristab teda imo see, et on kaasaegsem ja räägib ka kindlatest olukordadest, mis tänapäeval ette tulevad. 6-maxi raamat ja kindlasti ei tasu üle pingutada seal leiduvate teadmistega. Nt. peale Let There Be a Range lugemist spewisin ikka mõnuga. Nüüd ei julge raamatut lõpuni lugedagi.

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                          Blueprint on e-book ja kindlasti tasub muretseda. Nendest kahest raamatust eristab teda imo see, et on kaasaegsem ja räägib ka kindlatest olukordadest, mis tänapäeval ette tulevad. 6-maxi raamat ja kindlasti ei tasu üle pingutada seal leiduvate teadmistega. Nt. peale Let There Be a Range lugemist spewisin ikka mõnuga. Nüüd ei julge raamatut lõpuni lugedagi.
                          Selge. Muretsetud, juba sirvin

Comment

• Cypher0
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 1512

Kas sa oma päeviku esimesel lehel mainitud Harringtoni cashiraamatuid oled jõudnud ka lugeda? Kui vastus jaatav, siis muljeid?

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                              Kas sa oma päeviku esimesel lehel mainitud Harringtoni cashiraamatuid oled jõudnud ka lugeda? Kui vastus jaatav, siis muljeid?
                              Olen lugenud 1,5a tagasi ja võin öelda, et mõlemad osad olid ajaraisk.

Comment

• nomerlot
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 2233

Ei ole lugenud, just sellepärast, mis Pahvak ütles - mulle on mulje jäänud, et pärast NL theory & practice ja Prof. NLHE raamatuid pole harringtoni mõtet lugeda.

Comment

Working...