[NL30 FR] Pokkerimängija Merlot'd ei joo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • antnx
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3102

Re: Pokkerikala Merlot'd ei joo

Bet flop, Bet turn, Bet river!

If there were 8 community cards, i would bet them all - until i get raised.

Comment

• marxiku
      Õpihimuline Mängur
      • May 2009
      • 471

nii madalatel limiitidel ja familily pot'is ei tasu "fancy" playd teha. juhtub

Comment

• dabljuu
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 494

Ma arvan ükskord on kõigl mõõt täis saanud ja endale tõotanud "never slowplay".

Sellest hoolimata , vahest juhtub. Peaasi, et ise aru said.

Muidugi teine oht on veel - tilti võib minna, enda lolli mängu peale, se tõsisem oht imo.

Muidu tore oli lugeda, et algul ei teadnud midagi pokkerist ja arvasid, et eks ta üks gamblimine on aga näed, nüüd juba amazonist raamatud teel...siit võib tulla üks hea mängija küll. :)

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

Eilne õhtu läks jälle mööda Ameerika mägesid, suured võidud, suured kaotused, lõpuks mingi pooleteise dollariga plussis ;D

Kõige hullem oli see kui ma tahtsin korralikku tõstet teha turnis, aga eksisin klikiga ja lükkasin kogemata kõik nupud keskele. Mõtlesin, et tühja ka, mul on ikkagi kolmik käes, küll ta ära tuleb. Teine mees callis muidugi minu AI ära ja hittis riveris flushi. Mina ei tea, ise küll mastitõmbega turnil AI-d ära ei calliks... Ju tal siis oli minu kohta mingi eluread, et ma blufin omal püksid jalast, tõenäolisem oli muidugi, et ta ei mõelnud midagi, tahtis gämblida.

Tahaks juba HUDi kasutada, kuna mul on juba paljude kohta korralik data korjatud, aga see PT3 beeta paneb korralikult näkku. Ma olen seda nädala jooksul reinstallinud rohkem kui mitu korda. Sellest kirjutan lähemalt PT3 teemas.
          Kui sellele lahendust ei leia, kas mingi uue beeta vms näol, siis ei saagi detsembris PT3 ära osta, mis ma sellise ebastabiilse sitanikatsiga ikka teen. Siis peab vist HEM'i katsetama, kuigi kuuldavasti on see märksa keerulisem kui PT3.

Üks asi on see, et mõtlen aina, et kui ma limiidis kõrgemale ronin, siis peab vist Triobeti seljataha jätma, esmapilgul on ainult NL4's pidevalt palju rahvast. Aga kuhu, ei tea. Pokerstarsis on konto olemas ja saaks veel boonusedeposiiti teha. Kui sel aastal teen (küll mitte 600$), siis ehk jõuan märtsi lõpuks lahti ka mängida. Rakebacki sealt küll ei saa, samas punktide eest saab nende poest igatsugu träna. mine võta kinni.

Aga enne vist pole mõtet vahetuse peale mõelda, kui aasta alguses selgub, millistele tubadele Eestis ligipäs üldse säilib. Selle seadusemuudatuse ideele ma küll hästi pihta ei saa, samahästi võiks nõuda, et Amazon ja eBay ka oma serverid Eestisse toks, muidu kurat petavad meie talupoegi.

Sellised mõtted siis.

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

mismõttes HEM on keerulisem?

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

Algselt postitas pikk28
              mismõttes HEM on keerulisem?
              Ega ma ise ei tea, ma siit foorumist lugesin. ranka ütles :D

Comment

• antnx
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3102

Imo on täpselt vastupidi :D

Comment

• nomerlot
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 2233

Tõmbasin HEM triali alla, aga trios HUDi tööle ei saanud. Samas PT HUD hakkas täna lambist jälle tööle. Ma olen vist loll, eks elu näitab.

Täna oli pask päev, 1,5 tunniga kaotasin 4 buy-ini ja langesin PT-s oleva 6K käe lõikes miinuspoolele. Aga kas ma teen midagi valesti või on lihtsalt halb õnn, ei tea. AA langes 333 vastu, full house neliku vastu, 2 paari kolmiku vastu... Lisaks suurtele kaotustele ise midagi suurt ei võitnud, heade käte vastu keegi ei tulnud, saa nüüd aru.

Proovisin 5 lauda korraga, aga kiirelt tekkisid momendid, et ei hallanud enam ära. Läpaka ekraanile ei mahu kõrvuti ära, üksteise otsas, Triobet loobib nad järjest ette ka, ei oota, et ma eelmises valiku ära teeks. 4 lauda on hetkel max.

Proovisin ühte NL10 lauda ka testiks, aga olin esialgu hästi tight seal. Tulemuseks palju kaotatud blinde, paar pisemat potti ja -2$ tulemuseks.

Ütleme nii, et tunne on hetkel selline, et kuidagi takerdunud on mäng. Omast arust mängin süsteemsemalt, aina rohkem jälgin ranka tabelit, tildivärki ka nagu ei oleks (ma olen tähele pannud, et pärast suuremat kaotust ma ei hakka agressiivselt gämblima, vaid tõmban mõneks ajaks hästi nitiks)

Käsi on muidugi vähe mängitud, võib-olla on variatsioon, aga kindlus kuidagi mureneb.

Comment

• nomerlot
                    Klubi Liige
                    • Sep 2009
                    • 2233

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ütleme nii, et mida aeg edasi, seda sitemaks graafik läheb. Sügan siiski veel sama süsteemiga, et käsi 10K täis saaks, siis peab põhjalikuma analüüsi tegema.

Comment

• daljoh
                      Vana Tegija
                      • Feb 2009
                      • 1032

Võta ranka tabel ja mängi selle järgi!

Comment

• nomerlot
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 2233

Algselt postitas daljoh
                        Võta ranka tabel ja mängi selle järgi!
                        Jah, mida edasi, seda rohkem ma ranka tabeli järgi mängin. Mitte et sel tingimata seos peaks olema, aga graafik vajub järjekindlalt aina rohkem miinusesse. Vara muidugi järeldusi teha, käsi on ikka nii vähe mängitud veel.

Eile proovisin vahelduseks heads-up SNG'sid, kõige madalamat limiiti, 1€ sissemaks. Seitsmest viis võitsin isegi. HU on ikka hoopis teise loogikaga mäng, hästi palju keskendumist ja mõtlemist nõuab. Ühe double up SNG tegin ka, jäin napilt esimesse poolde.

Ja siis läksin rahalaudadesse, esimesega käega tuli AK, millega pärast re-reisi läksin AI ning sain KK käest peksa. Sinna mu SNG kasum kadus.
                        Ka edaspidine mäng ei läinud paremaks, väikseid potte võidan palju, suurtes saan enamasti peksa.

Enne magamaminekut lakun haavu ja loe Sklanskyt, ehk leian mingi ilmutuse :)

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

Sügasin veel peotäie 1€ HU SNG-sid. Krt, see on ikka mäng, kus peab tugevalt vastu seisma gamblimise soovile. Paar kaotust riveris hittimisele ja kohe tuleb tilt peale, tahaks hullult lahmima hakata ja kõrgemale tasemele tasa tegema minna :D

Cashilauas ei ole tildiga üldse nii hull, buy-ni kaotus ühe käega võtab korraks vanduma, aga lolliks ei aja, seal koos üldise graafiku vaikse langemisga vajub meeleolu ühtlaselt mustaks.

Comment

• lenn17
                            Jube Noob
                            • Jul 2009
                            • 163

Ranka tabel ei toimi madalates limiitides.
                            NL4,10 seal pole mõtet seda kasutada, trust me. Keegi tahab vaielda laske tulla ja lööge oma mega vägevad tulemused ette. Eriti tahaks näha kes ranka tabeli järgi NL4jas suudab üldse mingit profiti näidata.

Ja palun tõesti asi on rahas, mitte selles, et las poiss õpib kohe algusest peale õigesti mängima. Alates NL50nd tuleb ranka tabel mängu, kus tuleb teatav raha lihtsalt blindidena, mis on ka arvestatav, ning kus PF on oluliselt madalam.

Nomerlot, soovitan standard ABC tight ass nitti mängida, kindel garanteeritud raha, eriti madalatel limiitidel. Viska see ranka tabel seniks kõrvale ja proovi nitistuda ja nädalapärast on graafikik 5000 lisakäe kohta kohe kindlasti 10BI plussis

Comment

• kivisaba
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2514

Algselt postitas lenn17
                              NL4,10 seal pole mõtet seda kasutada, trust me. Keegi tahab vaielda laske tulla ja lööge oma mega vägevad tulemused ette. Eriti tahaks näha kes ranka tabeli järgi NL4jas suudab üldse mingit profiti näidata.

Ja palun tõesti asi on rahas, mitte selles, et las poiss õpib kohe algusest peale õigesti mängima. Alates NL50nd tuleb ranka tabel mängu, kus tuleb teatav raha lihtsalt blindidena, mis on ka arvestatav, ning kus PF on oluliselt madalam.

Nomerlot, soovitan standard ABC tight ass nitti mängida, kindel garanteeritud raha, eriti madalatel limiitidel. Viska see ranka tabel seniks kõrvale ja proovi nitistuda ja nädalapärast on graafikik 5000 lisakäe kohta kohe kindlasti 10BI plussis
                              ma arvan et iga võitev mängija suudab ranka tabeliga plussi näidata nl4-s
                              tuletan meelde, et see on vaid preflop mäng

Comment

• vapsik
                                Klubi Liige
                                • Apr 2009
                                • 5462

Algselt postitas lenn17
                                Miks ta ei toimi? Ja näita siis enda vägevaid tightass graafe palun.

Comment

Working...