Miks sa 100-s ei lase? Kui suudaksid seal üle 2.5bb/100-le biitida, siis teeniksid hourly ju rohkem. Eeldan kuuldud juttude põhjal, et 50 on paljude jaoks üliagro ja väheste heade laudadega limiit ja seepärast uurin nl100 kohta.
Miks sa 100-s ei lase? Kui suudaksid seal üle 2.5bb/100-le biitida, siis teeniksid hourly ju rohkem. Eeldan kuuldud juttude põhjal, et 50 on paljude jaoks üliagro ja väheste heade laudadega limiit ja seepärast uurin nl100 kohta.
enamasti keset päeva kui vaba moment, teen kiire sessi - ainult 50 liiga vähe laudu sel ajal ja 100 jaoks pole rolli. muidu lifetime wr 50s ja 100s 4bb/100 ümber mõlemas. aga kui sitem wr, siis ka suuremad swingid ja eeldaks korraliku volüümi. pole aega ja viitsimist rohkem rabeleda. mul puuduvad ambitsioonid pokkeris - tean, et niikuinii ei hakka volüümi enam andma. vb siis, kui uus masu tuleks :).
enamasti keset päeva kui vaba moment, teen kiire sessi - ainult 50 liiga vähe laudu sel ajal ja 100 jaoks pole rolli. muidu lifetime wr 50s ja 100s 4bb/100 ümber mõlemas. aga kui sitem wr, siis ka suuremad swingid ja eeldaks korraliku volüümi. pole aega ja viitsimist rohkem rabeleda. mul puuduvad ambitsioonid pokkeris - tean, et niikuinii ei hakka volüümi enam andma. vb siis, kui uus masu tuleks :).
Olen kuulnud su kohta vaid head. Suht ambitsioonikas inimene tundud selle põhjal ja pokkeris pole äkki ambitsiooni. Kui 100 rolli pole, siis on tõesti hapu jah. Aga muidu on võimalus on minna suurema downswingi korral 25 ju ja seal see läbi grindida. Sellise 30K handise volüümiga kuus võib lihtsalt rohkem teenida, kui hetkel ju ja seda kinnitab ka su 50 ja 100 winrate.
see 100 wr on masuajast, kui oli vajadust ka teenida. siis lasin ka parimatel kellaaegadel ja kuni 80k käsi kuus ja olin supernova. nüüd on võimalused, prioriteedid ja fookus mujal lihtsalt. aga tänud heade soovide eest ja gl kõigile!
väike 2013 vahekokkuvõte. nagu arvata, pole eriti mänginud - tööalaseid tegemisi õnneks liiga palju. samas seetõttu aegajalt kerge 1h sess teha on endiselt huvipakkuv ja lõbus:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Haige winrate. Arvestades veel seda, et ei ole täiskutseline ja mängid hobikorras. Silmad puhkavad.
Comment