MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Nõus. Tõesti ja täiesti otsitud põhjused. Otsitud põhjus ja meelevaldne paralleel on toodud sealt, et öeldakse, et Korzinin on sportlane nagu Ott Tänak ja seetõttu automaatselt avaliku elu tegelane.

Esiteks, alustame sellest, et pokker ei ole sport. Me võime vaielda. Teiseks, isegi kui pokker oleks sport, siis Korzinin ei oleks ikkagi klassikalises mõistes sportlane, vaid pokkeris oleks ta tavapärane Vikinglotto võitja või nagu iga teine loto - või slotimiljonär.

Seega, siis tekib küsimus, et kui miks siis nende sloti - ja lotomiljonöärite elu laiali ei rebita? Vastupidiselt. Varjatakse.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Ja muidugi Delfilt ka teine "meelevaldne" põhjendus.

Teisalt pole Korzinin mingi pärissportlane. Ta on mees, kel juhtus olema piisavalt palju raha, et osta end sisse maailma pokkeri tippturniiridele, kust kohe tuli õnne ja oskuste koostöös ka tulemus.

See printsiip kehtis käesoleva aasta alguseni. Siis hakkas Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon Korzinini näoga oma tegemisi reklaamima. Sisuturunduslik lugu Korzininist seisis üleval ka Delfis.

Nõnda sai mehest, kes tähelepanu ei otsi, automaatselt avaliku elu tegelane, kel piisavalt tuntust, et tema nimega end reklaamida. Pole kahtlust, et avalikkusel on õigus teada, kes on need inimesed, kelle kaudu end neile reklaamitakse.

Täiesti meelevaldne paralleel taaskord. Esiteks kasutati ära videos olevat nime ja kuvatõmmist.

Artikkel, millest tõenäoliselt räägitakse on:

Sisuturunduses on kasutatud YouTube'i kuvatummist. Mul puudub informatsioon, kas ETPF sisuturundust avaldades on Korzininiga üldse suhelnud - viisakas nagu oleks. Kuid, kas on suheldud või mitte, polegi selles suhtes vahet, sest kummagi juhul ei tee temast avaliku elu tegelast mitte mingiski mõistes.

Ühel turniiril figureerides ja olles ETPF-i nominent, kus saab olla minu teada ka nii öelda "vastu tahtmist", ei ole küll need põhjendused. Avaliku huvi võib põhjendada näiteks turniiritulemusega - kes, miks ja kuidas, kuid sealt edasi minna inimese eraelu nii detailselt pulkadeks võtma, on meelevaldsus.

Avaliku elu tegelaseks saaks ta siis, kui ta ise hakkaks oma nimega ETPF-i või mõnda muud pokkeriüritust promoma (nagu saadikmängija). Seda ta ju paraku ei tee.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Ja muidugi Delfilt ka teine "meelevaldne" põhjendus.

Teisalt pole Korzinin mingi pärissportlane. Ta on mees, kel juhtus olema piisavalt palju raha, et osta end sisse maailma pokkeri tippturniiridele, kust kohe tuli õnne ja oskuste koostöös ka tulemus.

See printsiip kehtis käesoleva aasta alguseni. Siis hakkas Eesti Turniiripokkeri Föderatsioon Korzinini näoga oma tegemisi reklaamima. Sisuturunduslik lugu Korzininist seisis üleval ka Delfis.

Nõnda sai mehest, kes tähelepanu ei otsi, automaatselt avaliku elu tegelane, kel piisavalt tuntust, et tema nimega end reklaamida. Pole kahtlust, et avalikkusel on õigus teada, kes on need inimesed, kelle kaudu end neile reklaamitakse.

Täiesti meelevaldne paralleel taaskord. Esiteks kasutati ära videos olevat nime ja kuvatõmmist.

Artikkel, millest tõenäoliselt räägitakse on:

Sisuturunduses on kasutatud YouTube'i kuvatummist. Mul puudub informatsioon, kas ETPF sisuturundust avaldades on Korzininiga üldse suhelnud - viisakas nagu oleks. Kuid, kas on suheldud või mitte, polegi selles suhtes vahet, sest kummagi juhul ei tee temast avaliku elu tegelast mitte mingiski mõistes.

Ühel turniiril figureerides ja olles ETPF-i nominent, kus saab olla minu teada ka nii öelda "vastu tahtmist", ei ole küll need põhjendused. Avaliku huvi võib põhjendada näiteks turniiritulemusega - kes, miks ja kuidas, kuid sealt edasi minna inimese eraelu nii detailselt pulkadeks võtma, on meelevaldsus.

Avaliku elu tegelaseks saaks ta siis, kui ta ise hakkaks oma nimega ETPF-i või mõnda muud pokkeriüritust promoma (nagu saadikmängija). Seda ta ju paraku ei tee.
        Just see artikli "tõde ja õigus" mõõtmed hämmastaski. Et hää küll,tee siis väike artikkel-a siin nagu kriminaaljuurdlust läbi veetud. Ja see avaliku elu tegelane......minu kakale selle jutuga

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Jup. Politseist mingeid kinnitusi saanud. No WTF.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Jup. Politseist mingeid kinnitusi saanud. No WTF.
            Jaaa,see ka. Mis mõttes võib meedia uurida 3ndate isikute andmeid politseist

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Siit küll vihakõnega kinni keegi minemas. Saab mallu sõbranna ka juristidega lõunale minna.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Lühidalt ,et jutt kokku võtta-etpf tegi selle otsuse omakasu jaoks teha temast avaliku elu tegelane? Muidugi eesti pokkerimeedial/etpf-il vast veab,et ma pole korzininin ja vaevalt ka ma iialgi üle 100ABi oma elus jõuan(iial ei tea,aga pigem nooremaks ma ei jää). Kui mul oleks 7 milli taskus, ma istuks juristidega maha,et miks mind koheldakse erinevalt slotivõitjatest-kui bürokraatia masinas on pokker ja slot sama asi. Väga kiirelt avaneks pandora laegas mis suretaks pooleldi välja eestis livepokkeri(kui meediat ei saa teha,siis pole ka ühelgi festivalil eestis pointi-see siiski turundus üritus,mitte kasumimasin). Ja ka need lipikud,et peab alla kirjutama suurfestari ajal vast tühised eesti pinnal,kui nad seadusega vastuolus.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  Lühidalt ,et jutt kokku võtta-etpf tegi selle otsuse omakasu jaoks teha temast avaliku elu tegelane? Muidugi eesti pokkerimeedial/etpf-il vast veab,et ma pole korzininin ja vaevalt ka ma iialgi üle 100ABi oma elus jõuan(iial ei tea,aga pigem nooremaks ma ei jää). Kui mul oleks 7 milli taskus, ma istuks juristidega maha,et miks mind koheldakse erinevalt slotivõitjatest-kui bürokraatia masinas on pokker ja slot sama asi. Väga kiirelt avaneks pandora laegas mis suretaks pooleldi välja eestis livepokkeri(kui meediat ei saa teha,siis pole ka ühelgi festivalil eestis pointi-see siiski turundus üritus,mitte kasumimasin). Ja ka need lipikud,et peab alla kirjutama suurfestari ajal vast tühised eesti pinnal,kui nad seadusega vastuolus.
                  Ei oska seda öelda, aga kui vaadata kogu artiklit, siis räägiti seal siiski aasta parimatest ning kasutati YouTube ekraanitõmmist. Seega ma väidaks, et jah, seda tehti, kuid selles ei saa erilist süüd näha. S.t. kasutati avalikku materjali ja see on täiesti fine - viisakas oleks muidugi küsida.

See selleks. Oletame, et isegi küsiti (ja polegi tähtis, kui ei küsitud), siis Delfi ei saa teha ühe YouTube ekraanitõmmise ja aasta parima valimisel järeldusi, et tegu on avaliku elu tegelasega.

Kui näiteks me kõik kogu kommuuniga trolliks ja valiks Sind söönlusikas "aasta rahva lemmikuks" ja ETPF kirjutab ikka iga-aastase pressika, kus on ka sinu nimi seetõttu sees, siis sa ei muutu ju mitte kuidagi avaliku elu tegelaseks.

Isegi, kui sa hitid ära Sunday milli, ei muutu avaliku elu tegelaseks. Samamoodi nagu ei ole seda ka Ottomar Ladva ega Ladev. Samas näiteks Madis Müür, kes on roninud ise igale poole ja otsinud avalikku tähelepanu, võiks hakata mingil määral selleks muutuma, kuid ka siis küsitav.

EDIT: Seega mina ETPF-il süüd ei näe (küsida muidugi alati ju võiks, kui kasutatakse kellegi fotot) ja see on antud teemas ebaoluline. Delfi proovib meelevaldselt otsida põhjust, et miks oli vaja vanahärrast kirjutada. Ilmselgelt oli tegu clickbaidiga, mis toob klikke ja seega on vaja ka "kuidagi ära põhjenada". Samuti üldiselt ei lisata artiklile juurde, et miks oli vaja kirjutada. Otsitud põhjused.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Mul artiklite vastu pole midagi kui nad jäävadki pokkeriraamidesse. Ladva/ladeva jms isiklikku elu pole ju lahatud delfis. Ladvast vb nii palju räägiti,et endine malemees. Keegi ei ole kallalale läinud täismahus juurdlusega eraelu suunas.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Esialgsed (mitteametlikud) tulemused

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

no ikka tore see microstakes , 3s toodzer kotis. Ehmatan ise ka nüüd privadori moodi piimaletis ära.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

no ikka tore see microstakes , 3s toodzer kotis. Ehmatan ise ka nüüd privadori moodi piimaletis ära.
                          Sa ikka tead, et see polnud Toodz :D Toodz selle peale ütles, et ta pole poes käinudki ja veel vähem kuskil piimaletis olnud :D

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Sa ikka tead, et see polnud Toodz :D Toodz selle peale ütles, et ta pole poes käinudki ja veel vähem kuskil piimaletis olnud :D
                            hea siis ,et privadori häbelikumat sorti iseloom ei läinud autogrammi küsima :D

Comment

• Kakahirmutis
                              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

hea siis ,et privadori häbelikumat sorti iseloom ei läinud autogrammi küsima :D
                              Ma pelgulinna kolisin nägin piimaletis kuidas üks sõimas kõiki piimaletti sattujaid, ma vaatasin talle otsa ja muigasin siis pääsesin sõimust aga kõik teised said. Äkki see oligi toodz peale paari badbeati?
                              Last edited by Kakahirmutis; 13.03.25, 05:55.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                                Ma pelgulinna kolisin nägin piimaletis kuidas üks sõimas kõiki piimaletti sattujaid, ma vaatasin talle otsa ja muigasin siis pääsesin sõimust aga kõik teised said. Äkki see oligi toodz peale paari badbeati?
                                Svenza ei saanud see olla, piimakastid oleks tagurpidi lennanud

Comment

Working...