MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic
Collapse
X
-
Comment
-
Re: Kalorite ja MTT grind.
sooja suppi ka lõunaks.Algselt postitas donkament Vaata postitustSiit saab rohkem plekki
Comment
-
Olen mõne tuttavaga rääkinud ja nad kõik öelnud, et suht mõttetu. Korduvalt osalt käinud, kuid mingeid püsikliendisoodukaid pole.Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitustSinna saad valida kas lähen töötaja või kliendina :
https://www.cvkeskus.ee/valvur-tartu...-vangla-954281
Võrdlusena vanasti Patarei kolooniatüüpi vanglas aga olevat olnud ikka tugev püsikliendiprogramm. Vanad "tegijad", kes korra istunud, said alati paremad koikud ja teatud hüved.
Ahneks läinud ja alla käinud.
Comment
-
Kui just maha laskmis ruumi ei viidud.Algselt postitas ranka Vaata postitustOlen mõne tuttavaga rääkinud ja nad kõik öelnud, et suht mõttetu. Korduvalt osalt käinud, kuid mingeid püsikliendisoodukaid pole.
Võrdlusena vanasti Patarei kolooniatüüpi vanglas aga olevat olnud ikka tugev püsikliendiprogramm. Vanad "tegijad", kes korra istunud, said alati paremad koikud ja teatud hüved.
Ahneks läinud ja alla käinud.
Üks vanem töökaaslane ütles et päris kõhe oli seal, käisid tele jaoks mingit videot kunagi tegemas.
Comment
-
Ma 90ndatest räägin.Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitustKui just maha laskmis ruumi ei viidud.
Üks vanem töökaaslane ütles et päris kõhe oli seal, käisid tele jaoks mingit videot kunagi tegemas.
Comment
-
Persse parimad hu-d ikka kui grindid shortiks villase-duubeldab ja nii ala 9x. 10x peal juba käib see kaka "nojah" ära suust.
Comment
-
Nojah on parim sõna üldse, sobib igas olukorras.Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitustPersse parimad hu-d ikka kui grindid shortiks villase-duubeldab ja nii ala 9x. 10x peal juba käib see kaka "nojah" ära suust.

Tööl keegi keerab jama kokku : Nooojahh
Ei kuula kellegi juttu : nojah
Kellegil on mingi kurb lugu : nojaaa
Saad badbiiti: Noojaa nojaa
Võidad : nojah!
Comment
-
Saab käänata ja pöörata vastavalt vajadusele tõestiAlgselt postitas Kakahirmutis Vaata postitustNojah on parim sõna üldse, sobib igas olukorras.
Tööl keegi keerab jama kokku : Nooojahh
Ei kuula kellegi juttu : nojah
Kellegil on mingi kurb lugu : nojaaa
Saad badbiiti: Noojaa nojaa
Võidad : nojah!
Comment
-
Re: MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic
ai kaka, isegi K3s oleks seksikam olnud seal lükata. Naine seletas seljataga, et ei viitsinud post mängida ?
Comment
-
Ma olin just vanni astumas ja telefon oli pesumasina peal, valasin magneesiumi vanni.Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitustai kaka, isegi K3s oleks seksikam olnud seal lükata. Naine seletas seljataga, et ei viitsinud post mängida ?

Vaatasin et blockerid ja kärab küll, mitu rebuy võimalust ka veel
Comment
-
Aeg on käes -aind fishid lakuvad kasinnis ja söövad 30 euroseid friikaid.
Comment
-
Kui ranka veel küsib,miks mind kotib see nime avaldamine -eriti mingi lambiturnadel eestis. Meedia kunagi võib öelda,et enda valik oli....Ma pole nii pikka teksti ammu näinud ekspressis,nii lampi võeti kõik arhiivid jms korzininist ette. Isegi inimesed kes ongi "avaliku elu tegelased" eestis-pole sellise mahuga artiklit saanud. Okse tuleb kurkku...kuna ma sain aru gambledore ei soovind olla avaliku elu tegelane.

Edit: ma ise arvan,et see veits isiklik rünnak-arvestades põhjalikkust. Meediale ei tohi ei öelda. Oleks gambledore väikse intervjuu teind ekspressiga ,oleks 1xA4 artikkel vb tulnd. Aga siin avalik poomine,kui intervjuud ei anna -siis oi oiLast edited by Söönlusikast; 12.03.25, 05:48.
Comment

Comment