MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: Kalorite ja MTT grind.

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Hirmus kiusatus on küsida ,et kas spinnides regud hakkasid jälitama,aga jään viisakaks naistepäeva eel. Spinnidest omaha cashi üle minna muidugi nagu õppida jälle kõndima.
    Väga lahe, et meil selline reaalne naispro olemas. Spinnid on minu arust ammu surnud. juba paar aastat tagasi oli kõik gto. või noh ei näinud vastast, kes oleks mittegto. alguses kõigil chardid kõrval.
    Paar astat tagasi juba (Kullake nüüd hoolega) Meie eesti regud lahkusid gg-st, kus rakeback oli pea 80%.-100% kujutage ette spinnide rakeback on 80-100% ja ikka pole mõtet mängida! Mis see kogu mängu kohta ütleb?

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Väga lahe, et meil selline reaalne naispro olemas. Spinnid on minu arust ammu surnud. juba paar aastat tagasi oli kõik gto. või noh ei näinud vastast, kes oleks mittegto. alguses kõigil chardid kõrval.
      Paar astat tagasi juba (Kullake nüüd hoolega) Meie eesti regud lahkusid gg-st, kus rakeback oli pea 80%.-100% kujutage ette spinnide rakeback on 80-100% ja ikka pole mõtet mängida! Mis see kogu mängu kohta ütleb?
      Ja ometi igaüks meist vast teab kedagi,kes teab kedagi kes rahumeeli teenib oma leiba siiani spinnides. Mida see omakorda ütleb?

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        GG tundub aina kehvemaks ja regulari vastasemaks minema, et ei tea kas seal alustada on mõtet, isegi nagu tahaks vaikselt mujal mängida aga võtan veel mis võtta annab
        omahas on see hea si, kui isegi netis läheb raskeks siis live on ikka megafishine. vaald jäävad vaaladeks j mänge võid saada väga kõrgelt

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

Ja ometi igaüks meist vast teab kedagi,kes teab kedagi kes rahumeeli teenib oma leiba siiani spinnides. Mida see omakorda ütleb?
          need on urkatoad. Mingi hetk see kamp liikus unibetti. Ehk kuulake hooleg liikusid 100% rakebacki kohast 30% rakackiga kohatdesse.. Aga see dünaamika võib muutuda, mingi tall lendab peale(winrate langeb meeletult) ja peab nagu kodutu uue koha otsima..

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

need on urkatoad. Mingi hetk see kamp liikus unibetti. Ehk kuulake hooleg liikusid 100% rakebacki kohast 30% rakackiga kohatdesse.. Aga see dünaamika võib muutuda, mingi tall lendab peale(winrate langeb meeletult) ja peab nagu kodutu uue koha otsima..
            Unibetis ikka spinnivennad genereerivad rohkem rb-d. Vaevalt sul tall lepib ala 200 mänguga kuus. Kui juba turnatallis tahavad 400+ turkat kuus. Bbz just avas oma spinniosakonna nagu sotsmeedias nägin-vaevalt seda tehtaks kui mängud oleks surnud. Aga ma ei tea spinnidest midagi,vb 200tk terve elu jooksul mänginud,kui miskeid pileteid antud vms.

Comment

• Kakahirmutis
              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Unibetis ikka spinnivennad genereerivad rohkem rb-d. Vaevalt sul tall lepib ala 200 mänguga kuus. Kui juba turnatallis tahavad 400+ turkat kuus. Bbz just avas oma spinniosakonna nagu sotsmeedias nägin-vaevalt seda tehtaks kui mängud oleks surnud. Aga ma ei tea spinnidest midagi,vb 200tk terve elu jooksul mänginud,kui miskeid pileteid antud vms.
              Tuttav mängib mitmes väiksemas pokkeri toas, ükskord külas käisin siis sain aru et päris palju tööd ja stratti on mängul taga.

Tegin isegi õhtuga seal mingi 20-40 spinni kui ta õpetas, muidu nõme formaat :D

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Tuttav mängib mitmes väiksemas pokkeri toas, ükskord külas käisin siis sain aru et päris palju tööd ja stratti on mängul taga.

Tegin isegi õhtuga seal mingi 20-40 spinni kui ta õpetas, muidu nõme formaat :D
                Väga kliiniline formaat. Aga kõigile sobib oma mäng. Üldiselt vist tasub ühele asjale keskenduda. Ma võin hirmuga ainult ette kujutada,mis swingid ka spinnides. Ala 10ste mängimiseks võiks ala 20k roll olla ? Vb kui oled tubli stoplossiga ei pea nii hull olema.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Väga kliiniline formaat. Aga kõigile sobib oma mäng. Üldiselt vist tasub ühele asjale keskenduda. Ma võin hirmuga ainult ette kujutada,mis swingid ka spinnides. Ala 10ste mängimiseks võiks ala 20k roll olla ? Vb kui oled tubli stoplossiga ei pea nii hull olema.
                  Mdea, ma ei taha oma 20k€-ga ka elukutseline veel olla :D Vähem kui aasta kulutused

Kunagi sai vahepeal viimase 500€-ga nl25 lastud..

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Mdea, ma ei taha oma 20k€-ga ka elukutseline veel olla :D Vähem kui aasta kulutused

Kunagi sai vahepeal viimase 500€-ga nl25 lastud..
                    Kui sa prg ei taha olla,siis ei taha sa ka millise rolliga olla elukutseline. Sõltlane peab veits olema. Profid uhketes intervjuudes ütlevad muidugi seksikamalt,et mängu peab armastama-mina ütlen,et pead sõltlane olema kui elukutseline olla. Sööd/situd/hingad pokkerit. Ma vahel magama minnes juba mõtlen,pucci võiks hommik juba olla, tahaks lauad ette laadida.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Kui sa prg ei taha olla,siis ei taha sa ka millise rolliga olla elukutseline. Sõltlane peab veits olema. Profid uhketes intervjuudes ütlevad muidugi seksikamalt,et mängu peab armastama-mina ütlen,et pead sõltlane olema kui elukutseline olla. Sööd/situd/hingad pokkerit. Ma vahel magama minnes juba mõtlen,pucci võiks hommik juba olla, tahaks lauad ette laadida.
                      100k pealt hakkan :D

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

100k pealt hakkan :D
                        100k pealt naine ütleb,et võtame nüüd selle suvila tartus ihastes. Sinu firma tartus ka ju tegutseb.

Comment

• privador
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3951

Ma müüsin korteri mingi aasta maha. Suur hunnik raha oli kontol. Arvan, et tegin elu premat mängu. Raha kontol annab kindluse. Samas sa ei tilta, aga ei karda calle teha v bluffida. turkades seda tundsin. Lihtsalt tuleb cooler, kehitad õlgu nagu Pihela ja reentry.
                          Ja tihti näen kõrvalt, kuidas tehaskegi ajatakse see ME raha kokku ja siis väristatakse. Olen kindel need inimesed ei tee A-mängu, kui neil oleks suur hunnik raha kontol.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Ma müüsin korteri mingi aasta maha. Suur hunnik raha oli kontol. Arvan, et tegin elu premat mängu. Raha kontol annab kindluse. Samas sa ei tilta, aga ei karda calle teha v bluffida. turkades seda tundsin. Lihtsalt tuleb cooler, kehitad õlgu nagu Pihela ja reentry.
                            Ja tihti näen kõrvalt, kuidas tehaskegi ajatakse see ME raha kokku ja siis väristatakse. Olen kindel need inimesed ei tee A-mängu, kui neil oleks suur hunnik raha kontol.
                            Ja sp ma neid satikaid ei mängigi. Ma olen mänginud neid ME ,satikatelt ikka pole meeletu vaev peale saada vajadusel. Aga praktikas mina olin täiesti off mängida ala 20x kõrgemat ABI järsku. 2h lihtsalt ala foldisin viimane kord ja 3ndal tunnil mängisin KK üle ja gg.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Arvatavasti selle taha see asi jäi, et pagana lühike kuu. Ülemine nr kasum alumine tunnid, ülejäänud nr ei oma vastu mingit tähtsust siin päevikus. Lisamärkusena, et ei arvesta "töötundide" sisse ala HRC grindi ja muud õppe iseloomuga tegevust. Samuti ei arvesta sinna mingit random õhtust 1-2 lauatamist telefonis (ala toodzer vms )

nagu dyatlov ütles tšernobõlis kui kõigest reaktor õhku lendas, pole hea-pole ka kohutav

Comment

• donkament
                                Pokkerihai
                                • Apr 2009
                                • 1945

Siit saab rohkem plekki

Comment

Working...