MTT grind /vihakõne vabalava/misogüünide turvakodu#openmic

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kalorite ja MTT grind.

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Heh, mäletan koroona ajal oli miinimum palgaga tööle 50 tahtjat tartus ja ma sain kõrval istuda ja märkmeid kribada (enamvähem joonistasin pardi pildi ja näitasin ülemusele keset vestlust).

Aga huvitav oli et, ülemus küsis, mis teie palga soov oleks(meil fikseeritud miinimum +20 senti vms too aeg)
    Paljud küsisid alla miinimum palga, nagu üldse eluga kursis ei ole.

Põhimõtteliselt kui sa teed endale CV ja pole jobu siis võiks aastaga saada vahetusevanemaks ja ala 8-9€/h kui oskad õigesti küsida.

Kas see kõik seda väärt on? Üpris keskpärane, veidi õpid siis on lihtne töö, enamus aja passid kuniks mõni negatiivne olukord.

Mina lisasin huumorit, näiteks et proovin varga ilma sõnagi rääkimata turvaruumi viia kontrolli või mingi joodik tuli uksest sisse, panin käe õlale ja jalutasin taga väkse 180 kraadi ja ta ei saand arugi et õues jälle :D

Minu töökoht on muidugi üks parimatest mida loota võib, 5+
    Ma arvan vahetusevanemaks saamine eeldab mitte mölisemist ülematega. Mulle pole seda antud. Oma vähese töökarjääriga sain sellest üpris hästi aru. Muidu kindel 9 tunnis siuke nibin nabin täitsa okei. "Kindel" on võtmesõna ,mitte 9.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

mõned asjad elavad nüüd vaid google mälestustes :(

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        Ah vanad head ajad...

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Iga päev peaks võitma seda väikest 10st , siis võiks öelda, et downer läbi. 2x nädalas ei päde ja pigem eelistaks jooksu kõrgemal, mitte mikros

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Löön ka kuu purki ära. Algas paljulubavalt ja alates 20ndast jaanuarist oli tunne, et ei ole võimalik võita ühtegi kätt. Laen optibeti käed alla ja äkki leiab miskit kala mängus. Autopilooti oli rohkem, kui elukutselisena saaks endale lubada. Enesekindlus ka kohati kõikus, kui häving hakkas. Päevagrinderina kellel pole praktiliselt ühtegi fieldi üle 100 ei oota sellist kõikumist tihti. Õnneks sai jaanuar enne läbi kui oleks jõudnud kuu punasesse mängida. Sai tehtud väga basic tabel ka enda jälgimiseks-värvisin tunnid ja profiti osa ära(ülejäänd valged tulbad ei oma tähtsust vast siin päevikus). Oksmaad see kuu ei biidi (palju poe turvad teenivad prg?), aga kasum on kasum.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Löön ka kuu purki ära. Algas paljulubavalt ja alates 20ndast jaanuarist oli tunne, et ei ole võimalik võita ühtegi kätt. Laen optibeti käed alla ja äkki leiab miskit kala mängus. Autopilooti oli rohkem, kui elukutselisena saaks endale lubada. Enesekindlus ka kohati kõikus, kui häving hakkas. Päevagrinderina kellel pole praktiliselt ühtegi fieldi üle 100 ei oota sellist kõikumist tihti. Õnneks sai jaanuar enne läbi kui oleks jõudnud kuu punasesse mängida. Sai tehtud väga basic tabel ka enda jälgimiseks-värvisin tunnid ja profiti osa ära(ülejäänd valged tulbad ei oma tähtsust vast siin päevikus). Oksmaad see kuu ei biidi (palju poe turvad teenivad prg?), aga kasum on kasum.

Küsi palju win.ee blogi pidamise eest saad :D äkki aitab :D

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                  Küsi palju win.ee blogi pidamise eest saad :D äkki aitab :D
                  Ei ma raha eest ei tee asju. See paneb juba automaatse kohustuse peale. Kui ranka ütleb,et yo lusikas ,pole ammu kirjutanud-saan öelda käi vi**tu, kirjutan,siis kui tahan. Kui juba hakkan kümnist vastu võtma,siis automaatselt sellise võim kaob.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Muide esimest korda elus reportisin unibetis,et mind vb cheatiti-mul täpselt 5% usku,et sellest midagi tuleb. Ma muide mainin,et kui üks starsi "serveri restardi gtd-ga huiamine" välja arvata,pole ma eales sellist kaebust teinud. Ma nagu softcore kahtlustanud botte igast asendist,igal saidil kui mingid märgid eksisteerivad-aga mind ei ole kottinud,kuna nad piisavalt halvad olnud ??

Ja loomulikult jagaks käe historyt,kui vaid saaks. #unibet
                    Last edited by Söönlusikast; 31.01.25, 22:03.

Comment

• Mati1995
                      Julm Donk
                      • Aug 2024
                      • 45

kas unibet vs. Optibet regude mäng on erinev. V sinu jaoks pole vahet?

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                        kas unibet vs. Optibet regude mäng on erinev. V sinu jaoks pole vahet?
                        Optibetis ikka tallivendasi sitaks. Aga mul suht vahet pole. Unibetis küll ei tea regusid. Vb mõni eksib downeri ajal ära ja siis tagasi gg/starsi. Ma ise punnisin ka kunagi vastu unibetile,kuna soft oli nii värdjas minu jaoks. Ma olin nii ära hellitatud fulltildi/starsi mõnusate laudade ning softiga.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Optibetis ikka tallivendasi sitaks. Aga mul suht vahet pole. Unibetis küll ei tea regusid. Vb mõni eksib downeri ajal ära ja siis tagasi gg/starsi. Ma ise punnisin ka kunagi vastu unibetile,kuna soft oli nii värdjas minu jaoks. Ma olin nii ära hellitatud fulltildi/starsi mõnusate laudade ning softiga.
                          Ilmselgelt trumm läks, läksid ka pulgad. Teisisõnu Müür Unibetis lahkus, siis lahkusid ka regid koos temaga, sest polnud enam kedagi huntida.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Ilmselgelt trumm läks, läksid ka pulgad. Teisisõnu Müür Unibetis lahkus, siis lahkusid ka regid koos temaga, sest polnud enam kedagi huntida.
                            Imestan,et win-blogi üldse keegi loeb veel.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

väike followup ka. Ülimalt kahju, et ühelgi kujul pole võimalik käe ajalugu kätte saada unibetist.

Eks ta nats icm suicide oli, aga olin võrdlemisi kindel endas. Kuna mu aju täiesti rebootis showdownil (et mv siin nüüd juhtus) siis täpselt ajalugu ei suuda isegi peas meenutada. 50eurone progressive 6max. 2 rahadeni. 3bet pot CO(mina) vs btn, mõlemad suured stackid. Board ala AT72X ja riveriks mõtlesin raibe liiga capped ja 2x pot jammisin. Minu jaoks suht snappis, unibetil siiski stopper olemas turvatiimil õnneks J3o. Mul oli 89s(vb leveldasin end, aga paremaid blufikandidaate mul seal vaevalt on 3bet potis)

ma mõtlesin, et kas hakkan vastama enam( 99% pole mõtet sellises spotis vaielda , nii palju kui 2+2 lugenud asju). Vahel terve kommuun tagajalgadel, enne kui sait ütleb mitu kuud hiljem, et oih jh botid/moneymaker vms ).

Teine vastusevariant oleks olnud see pilt ilma lisakommentaarideta.
                              Last edited by Söönlusikast; 03.02.25, 13:13.

Comment

• Kakahirmutis
                                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Et siis said lihtsalt owni jah?

Comment

Working...