Dnbftw grindoorium [NL10 6max]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timz0333
    Pokkeritark
    • Mar 2009
    • 6322

Re: Dnbftw grindoorium [Koit toome kivi! Sest et ei biidi, ei biidi...]

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
    CO positsiooni statsid 30/25, ei tundu küll 6maxi kohta loose olevat imo. 3bet% on kuidagi nagla 3% ainult sealt positsioonilt, vist coldcallin palju premiumitega ja 3betin junki aint. Jätsin mainimata, et BB nit seega imo fine avada sealt. Or not?
    Ei tea, ei biidi

Kui laud lubab siis jh pole viga. Lihstalt default on mul fold

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Kui just vihmavett ei kogu siis vb mõtekam katus ära parandada.

Muidu soliidne set up :) aga asetus tundub pildilt ebamugav.

Comment

• Dnbftw
        Pokkerihai
        • Jul 2010
        • 1808

Ma veits modisin enne pilti setupi, et jääks paremini peale. Muidu lükkan asjad nii kuidas parasjagu tahan, ala jalad laual siis asjad jälle teistmoodi jne. Laud on veidi väike muidugi.

Vihmavett koguks heameelega potililledele, kuid kahjuks ei ole kuskilt võimalik võtta. Samas võiks ju õues räästa alla sättida, Tartu suht safe koht, et keegi rotti ei lase. Auto uksi yolo lahti jätta ööseks, Tlnas käidi 2x kuu aja jooksul suletud väravaga maaaluses garaažis sees, esimene kord viidi makk ja monitor(ca 100 eurine kast jäeti alles LOL), teinekord lõhuti lõplikult ukselukk ja rotiti mägiaivari nuga ja 2 euri. WP.

Comment

• Dnbftw
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 1808

Iseasi muidugi, et kas viitsiks seda 10L ämbrit neljandale tassida ja kui palju seda vihmavett alles jääks selle maa peale :D

Maal on muide maja igas nurgas 4x250L tünnid räästa all, suvel no probs kurkidele/tomatitele vett lüüa. Lisaks on vist veel üks 250L tünn keldri räästa all, 500L tünn sauna räästa all + veesilm(kus käib koer end jahutamas) + oma solgikaev, mis super väetis ema arboreetumile. Selline solid isemajandav.

Olin Hansaplanti puukoolis üleeelmine sügis abitööline, vot seal käis korralik veetaaskasutus. Kõik, millega kasteti, voolas kalde all mööda kilet suurde tiiki. Seal siis puhastati ja uuesti ringlusele :)
          Last edited by Dnbftw; 06.11.14, 12:26.

Comment

• Dnbftw
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 1808

Siin foorumis ei leidu vist inimest, kes suudaks seda kätt sitemini mängida kui mina. 4 laual mängiv slovakk, käsi oli liiga vähe, et mingit statsi anda.

PokerStars - $0.05 NL (6 max) - Holdem - 5 players
            Hand converted by PokerTracker 3

SB: $4.77
            BB: $5.00
            UTG: $10.78
            CO: $5.26
            Hero (BTN): $5.05

SB posts SB $0.02, BB posts BB $0.05

Pre Flop: ($0.07) Hero has A A

fold, fold, Hero raises to $0.12, SB raises to $0.45, fold, Hero calls $0.33

Flop: ($0.95, 2 players) 4 Q 7
            SB bets $0.20, Hero raises to $1.00, SB raises to $2.45, Hero raises to $4.60 and is all-in, SB calls $1.87 and is all-in

Turn: ($9.59, 2 players) 9

River: ($9.59, 2 players) 7

SB shows Q Q (Full House, Queens full of Sevens) (Pre 18%, Flop 90%, Turn 88%)
            Hero shows A A (Two Pair, Aces and Sevens) (Pre 82%, Flop 10%, Turn 13%)
            SB wins $9.19

vs 67/10, väga passiivne postflop. River check-back parem? Kicker ei meeldi. Ulme laud, 3bet isosin AJs vs 4venda, et fishi vastu positsiooni jääda, callitakse tuimalt pre maha T6s, T9o jne :D

Hero (CO): $5.21
            BTN: $5.00
            SB: $5.21
            BB: $5.00
            UTG: $3.63

Pre Flop: ($0.07) Hero has K 9

UTG calls $0.05, Hero raises to $0.20, fold, fold, fold, UTG calls $0.15

Flop: ($0.47, 2 players) K 8 8
            UTG checks, Hero bets $0.35, UTG calls $0.35

Turn: ($1.17, 2 players) 5
            UTG checks, Hero bets $1.00, UTG calls $1.00

River: ($3.17, 2 players) 2
            UTG checks, Hero bets $2.10, UTG calls $2.08 and is all-in

Comment

• ivar866
              Grinder
              • Oct 2012
              • 776

AA võid pre ka sisse panna aga flopil al in ajada peaks ok olema.
              AQ -KK, Qx ja tõmbe vastu seis ok.
              Last edited by ivar866; 06.11.14, 13:26. Põhjus: a

Comment

• Dnbftw
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1808

Ma üritan nende neegritega võimalikult vähe 4bet/5betshove mängu teha, sest pärast 4beti näeb seal AA+(mis iganes ässadest veel parem on) ainult.

Ja tuli ära seal megavaalases lauas. Vastane 100/30 30 käe peale lols.

Hero (CO): $8.14
                BTN: $6.94
                SB: $8.93
                BB: $5.92
                UTG: $8.03

Pre Flop: ($0.07) Hero has T J

fold, Hero raises to $0.15, fold, SB raises to $0.25, fold, Hero calls $0.10

Flop: ($0.55, 2 players) T J K
                SB checks, Hero bets $2.00, SB calls $2.00

Turn: ($4.55, 2 players) 6
                SB checks, Hero bets $5.89 and is all-in, SB calls $5.89

River: ($16.33, 2 players) 8

SB shows 5 Q (High Card, King) (Pre 51%, Flop 33%, Turn 18%)
                Hero shows T J (Two Pair, Jacks and Tens) (Pre 49%, Flop 67%, Turn 82%)
                Hero wins $15.65

Comment

• Dnbftw
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 1808

Lahe sess. Graafikut ei viitsi panna, sess ise +2 LOL. Fking türahiinlased ma ütlen. Ühe Hollandi dongiga sai suht pikalt vesteldud ja lõpuks ei tahtnudki temalt raha ära võtta, soovitas kohti mida NLis külastada jne :) Ütles, et istub lauas ainult minu pärast. Insta põsed punased.

Ettevaatust, 8 kätt

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
                    Ma üritan nende neegritega võimalikult vähe 4bet/5betshove mängu teha, sest pärast 4beti näeb seal AA+(mis iganes ässadest veel parem on) ainult.
                    kui sa blindivõitluses muretsed sellepärast, et keegi su vastu nõrgemaga kui AA ära stackib, siis on su 3b ja 4b mäng väga paigast ära lihtsalt

Comment

• WeThePeople
                      Vana Tegija
                      • Mar 2010
                      • 1163

mis värk selle chatimise ja meeste sebimisega on muidu viimasel ajal?

Comment

• Dnbftw
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 1808

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                        kui sa blindivõitluses muretsed sellepärast, et keegi su vastu nõrgemaga kui AA ära stackib, siis on su 3b ja 4b mäng väga paigast ära lihtsalt
                        Sugugi ei muretse sellepärast, loomulikult olen happy-chappy kui lammas kanadast otsustab Q3s sisse ajada, obv hitib aga mis teha. Fishide ja loosemate regsidega ajan pre rahad sisse, nitte ja tightasse tahan postflop ära karistada. Lähtun reeglist, et nii hoiame ranged laiemana. Lisaks teevad ju mikromängijad pigem vigu postflop, kui preflop. Võib-olla tõesti ajab neid taunosid minu 4beti järel OOP jäämine segadusse ja hakkavad shippima paska, eks ma proovin :P Majandaja on vist hea näide, kelle vastu kogu aeg regularid AK-ga üritavad aga not gonna happen, sest tüüp majandab parasjagu ässadega.

By default game plan bvb, btnvb pre action potis näeks ette nii:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Endiselt otsin mõnda mikro 6maxi grinderit, kel oleks abi vaja ja kellega koos oleks võimalik mul endalgi areneda. Samas ei ütleks coachist ise kah ära :)
                        Last edited by Dnbftw; 08.11.14, 11:32.

Comment

• Dnbftw
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 1808

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                          mis värk selle chatimise ja meeste sebimisega on muidu viimasel ajal?
                          No siin foorumis ladyboy geenid sees, trasadonkadil on neiupilt avatariks ja ajab libedat juttu ja prindib raha. Mulle meeldib niisama juttu ajada välismaalastega, uurin kuidas eluolu on jne. Tekitan fishile meeldivat sotsiaalset atmosfääri, mis hoiab teda lauas ja kutsub ka teinekordki tagasi mängima :)

Ses suhtes üleeile öösel oligi sarnane näide. Hollandi noormees, 50/5 fish, mängis ainult minu vastu käsi, sest ma ajasin temaga juttu. Ütles, et on lauas ainult minu pärast ja ma olen ta homie, lols :D Öösel pole nagunii vahel laudu võtta ja fishid on kuskile hetkeks ära kadunud, chattimine hoiab mul meele erksamana ja ei teki rutiinset grindi nii kergesti.

Comment

• Dnbftw
                            Pokkerihai
                            • Jul 2010
                            • 1808

Vahepeal veel mõned muudatused teinud, ala show hud everyone but hero jne. Ei vahi oma statse enam, varem häiris kui statsid olid liiga nitised või vastupidi liiga loose, otseselt enda gameplani ei muutnud selle tõttu kuid siiski häiris. Häirima hakkaski üldjuhul siis, kui väga sitt jooks lauas ja statid 10/8 6maxis, no cmon andke kätt ja siis hakkad suruma any2ga ja lollusi tegema. Halloo, normaalset ei eksisteeri, eksisteerib vaid see strat millega biidib :D

Standard russolnik shorty reg, BTNil semifish. Liiga vara callida sealt QTs pre?

PokerStars - $0.05 NL (6 max) - Holdem - 6 players

UTG: $2.92
                            Hero (MP): $5.00
                            CO: $9.45
                            BTN: $5.60
                            SB: $5.05
                            BB: $4.93

Pre Flop: ($0.07) Hero has T Q

UTG raises to $0.15, Hero calls $0.15, CO calls $0.15, fold, fold, fold

Flop: ($0.52, 3 players) A T Q
                            UTG bets $0.20, Hero raises to $0.70, fold, UTG raises to $1.75, Hero raises to $4.85 and is all-in, UTG calls $1.02 and is all-in

Turn: ($6.06, 2 players) J

River: ($6.06, 2 players) 9

29/0, 20 käe põhjal alla keskmise agro

PokerStars - $0.05 NL (6 max) - Holdem - 6 players

CO: $5.00
                            Hero (BTN): $5.00
                            SB: $9.25
                            BB: $5.60
                            UTG: $5.05
                            MP: $4.79

Pre Flop: ($0.07) Hero has Q Q

fold, fold, CO raises to $0.15, Hero calls $0.15, fold, BB calls $0.10

Flop: ($0.47, 3 players) 3 8 9
                            BB checks, CO checks, Hero bets $0.37, BB calls $0.37, fold

Turn: ($1.21, 2 players) J
                            BB checks, Hero bets $0.92, BB calls $0.92

River: ($3.05, 2 players) 8
                            BB bets $4.16 and is all-in, Eero teeb mida?
                            Last edited by Dnbftw; 08.11.14, 13:29.

Comment

• timz0333
                              Pokkeritark
                              • Mar 2009
                              • 6322

3bet pre

As played. pohhui call.

Kaks 8-at laual seega igast muud rämpsu eeldaks seal rohkem näha kui tripsu. Ja kõik need drawd mis kokku ei tulnud. teevad ju otsuse lihstaks. Kui river ja donkshoveb siis ma usuks palju rohkem.

Alati on võimalus, et oled flopist saadik beat ja tehakse expert played aga on siis on.

Comment

• Dnbftw
                                Pokkerihai
                                • Jul 2010
                                • 1808

Krt ei tea mis ma seal viimases käes nittima hakkasin, vastase AFq oli seni olnud 22% only ja tundus, et kui nüüd callin siis pean minema pükse vahetama.

Comment

Working...